Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مدل حرکت این سازمان باید بر مدار مردم سالاری دینی با تبیین اسلام ناب محمدی (ص) باشد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی قم،حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی روز چهارشنبه در «نشست مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی» در استان قم افزود: این روند باعث خوهد شد که اراده های مردم نیرومند تر شود تا مردم مقاومت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به نظر من ارزیابی عملکرد مدیران سازمان نباید بر اساس تعداد کلاس ها و منبرهایی که تشکیل داده اند بررسی شود، بلکه ارزیابی به نتیجه و ثمره است، رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: مردم ما مردم خوبی هستند و اگر اسلام ناب به درستی عرضه شود؛ تصمیم می گیرند و می ایستند.
وی گفت: بر اساس دیدگاه رهبر معظم انقلاب، سازمان تبلیغات یکی از مهم ترین رویش های انقلاب اسلامی است که باید اسلام ناب را به مردم معرفی کند.
قمی گفت: در کلام امام راحل نیز داریم که اسلام، دین افراد مجاهدیست که به دنبال حق و عدالتند، دین کسانیست که در راه استقلال و آزادی مجاهدت می کنند، وظیفه سازمان تبلیغات معرفی و تبیین همین اسلام است.
وی با بیان این که اساس برنامه راهبردی دین، تبیین آن است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، در جایی فرمودند اگر ما غفلت و کوتاهی کنیم سیلی خواهیم خورد، اولین دغدغه امام ، اسلام ناب، ظلم ستیز ، اسلام عدل و قسط و دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان است، وظیفه سازمان تبلیغات تبیین اسلام ناب است، باید تفاوت اسلام انقلابی و اسلام غیرانقلابی بیان شود.
رییس سازمان تبلیغات با اشاره به این سخن از مقام معظم رهبری که فرمودند: «نمی گویم اهمیت سازمان تبلیغات بیشتر شده، بلکه چندین برابر شده»، گفت: ما کاری به جز تبیین اسلام ناب نداریم، در همین شان و جایگاه طلبگی وظیفه مان هدایت انسان و پیشبرد اهداف انقلاب است.
وی با بیان این جمله از رهبر معظم انقلاب که در شرایطی از انقلاب قرار گرفته ایم که مردم باید تصمیم بگیرند که بایستند، گفت: با تبیین درست اسلام ناب مردم باید به این نتیجه برسند، تصمیم بگیرند که بایستند، رهبر معظم انقلاب عمیقا به مردم سالاری دینی معتقد هستند.
وی در پایان با اشاره به اینکه در جریان تبلیغ در کشور باید تفاوت و پیشرفت ایجاد شود، تصریح کرد : تا سال گذشته ما در صنعت نانو در جهان پنجم بودیم، الان چهارمیم، در بحث تبلیغ چطور؟ آیا پیشرفتی داشته ایم؟ به چه میزان؟ برداشت بنده حقیر این است که این تفاوت باید ایجاد شود.
نشست مدیران کل سازمان تبلیغات اسلامی در شهر قم، با موضوع معارفه مدیران و انتصابات جدید و همچنین تبیین برنامه‌ها و رویکردهای سازمان با حضور ریاست سازمان تبلیغات و جمعی از مدیران استان‌ها آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سازمان تبليغات قم رويش انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدزمان رضایی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان با بیان اینکه انتخابات یکی از تاثیرگذارترین مباحث در موضوع نظام اسلامی و کشور است، بر اهمیت انتخاب درست و کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی تأکید کرد و از جمله شاخصه‌های نماینده تراز انقلاب اسلامی از دید امامین انقلاب را تعهد، تخصص و تقوای سیاسی برشمرد.

امام جمعه شهر زیراب با اذعان بر اینکه تعهد یعنی فرد در همه اصول زندگی‌اش دستورات قرآن حاکم باشد، به ضرورت شناخت نماینده مجلس به شرع اسلام اشاره کرد و توضیح داد: وقتی می‌گوئیم مجلس شورای اسلامی، این قید اسلامی بودن برای مجلس یعنی نماینده باید نسبت به مسائل دینی و شرعی آگاهی لازم را دارا باشد و دیگر اینکه، نمایندگان مجلس، نماینده مردم مسلمان و معنقدی هستند که برای حاکمیت اسلام و شرع مقدس اسلام هر چه داشتنه‌اند، از مال وجان، همه را فدا کردند.

وی با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر تخصص نمایندگان مجلس، خاطرنشان کرد: این افراد در جایگاه نماینده مجلس به عنوان یک الگو معرفی می‌شوند و باید در یک یا چند حوزه دارای تخصص بوده و صاحب نظر باشند؛ چراکه نگاه آنها باید ملی و حتی جهانی باشد.

حجت الاسلام رضایی مهم‌ترین گام برای موفقیت در این زمینه را تقوای سیاسی برشمرد و آن را موجب عاقبت بخیری فرد در دنیا و اخرت دانست و افزود: تمام کسانی که به مقام شهادت رسیدند، ابتدا تقوای سیاسی داشتند و مقدمه تقوای سیاسی، تقوای فردی است.

وی یکی از بزرگ‌ترین خلاءها را همین مسئله تقوای سیاسی عنوان کرد و در رابطه با معنای تقوای سیاسی گفت: یعنی فرد آرمان‌های شریعت و انقلاب اسلامی را بر همه چیز حتی جایگاه و آبرو خویش مقدم بدارد.

امام جمعه شهر زیراب با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید تابع محض ولایت فقیه باشند، ولی فقیه را دیده‌بان انقلاب، نظام و اسلام دانست و گفت: تبعیت از ولی فقیه در تمام موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر آحاد جامعه واجب است؛ بویژه بر کسانی که مسئولیت دارند و نمایندگان مجلس در این زمینه باید از هر جهت الگو باشند و با توجه به فرمایشات حضرت آقا مبنی بر اینکه نمایندگان حق دخالت در عزل و نصب مسئولان را ندارند، نمایندگان نیز باید تابع محض باشند.

وی در رابطه با شفافیت مالی نمایندگان گفت: تمام اموال نمایندگان مجلس و فرزندانش باید قبل و بعد از چهار سال رصد و اعلام شود چراکه این مسئولیت بسیار حساس است و نباید با کسی تعارف داشت و همه بدانند مجلس محل درآمد نیست بلکه محل تلاش و خدمت به مردم است.

این مسئول یک معیار برای نماینده مجلس را تقوای سیاسی و عدم بداخلاقی در تبلیغات عنوان کرد و گفت: اگر فردی تقوای سیاسی نداشته باشد و در زمان انتخابات بداخلاقی کند، همین نقطه آغاز انحراف اوست.

کد خبر 6099834

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»