Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از توسعه پروژه‌های آبخیزداری استان با مشارکت مردم خبر داد و گفت: مشارکت دست‌اندرکاران و ذینفعان در اجرایاین پروژه‌ها از محل صندوق توسعه ملی پررنگ‌تر می‌شود. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمود حسینی ظهر امروز در بازدید از پروژه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند اظهار داشت: با آغاز اجرای پروژه‌های آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی از اواسط سال 97 در استان خراسان جنوبی و توجه ویژه به نقش و دخالت دست‌اندرکاران و ذینفعان در انجام فعالیت‌های آبخیزداری، برنامه‌ریزی لازم برای اجرای طرح توانمندسازی و جلب مشارکت بیشتر آنها در اجرای این پروژه‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کاشان|700 میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های آبخیزداری کشور اختصاص یافت+فیلم426 طرح  منابع طبیعی و آبخیزداری در استان سمنان اجرا می‌شود490 هزار هکتار طرح آبخیزداری در استان گلستان اجرا شد

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: اجرای این طرح، ارتقاء زمینه‌های انسجام سازمانی را برای انجام مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و آبخیزداری تسهیل می‌کند.

وی مشارکت مورد نظر در  انجام این طرح  را از نوع کارکردی دانست و افزود: در این شیوه  دست اندرکاران دولتی و غیر دولتی برای پیگیری اهداف از پیش تعیین شده مرتبط با پروژه‌های آبخیزداری مشارکت داشته و برنامه‌های پیشنهادی مرتبط را پس از تهیه گزارش تحلیل وضعیت موجود، به طور هماهنگ در قالب یک برنامه عمل مدیریت مشارکتی برای هر حوزه آبخیز ارائه می‌کنند.

حسینی با اشاره به اهداف طرح‌های مشارکتی بیان کرد: نخستین هدف از اجرای این طرح ایجاد هماهنگی و همسویی دست اندرکاران حوزه آبخیز در راستای مشارکت موثر و ایجاد زمینه‌های توسعه پایدار در حوزه آبخیز با حفظ و تقویت سرمایه‌ها و دارایی‌های معیشتی ساکنین سکونتگاه‌های کشور است. 

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: بر این اساس ارتقای توان سازگاری و مقابله آنها با آسیب‌ها و شوک‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و اقلیمی به منظور دستیابی به آینده پایدار افزایش می‌یابد.

وی گفت: این برنامه یک چارچوب منطقی از الگوی مدیریت مشارکتی و رویکردی نتیجه محور داشته است و در این شیوه یک اقدام عملیاتی در کوتاه مدت با همکاری و هماهنگی بخش‌های ذیربط اجرا و دستاوردهای آن را به نحو مطلوب احصا و در اختیار تصمیم گیرندگان قرار می‌گیرد. 

حسینی نخستین اقدام در شروع فعالیت‌های بخش آموزش، ترویج و مشارکت را انتخاب تسهیلگر برای هر حوزه و به کارگیری تمام تمهیدات لازم در این زمینه دانست و افزود: بر این اساس 9 حوزه در این طرح لحاظ شده و 9 تسهیلگر نیز انتخاب شدند.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در گام بعدی برای ایجاد ذهنیت مشترک بین دست اندرکاران، کارگاه‌های آموزشی جهت تشریح طرح و دریافت نقطه نظرات دست اندرکاران برگزار و ذهنیت مشترک مرتبط با فرایند انجام کار احصا شد. 

حسینی بیان کرد: در این راستا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در مهر ماه امسال در هر شهرستان یک کارگاه تحلیل دست اندرکاران با حضور نمایندگان ادارات و نماینده روستاهای هدف برگزار کرد که در این 11 کارگاه  225 نفر شرکت کردند و موارد زیادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی گفت: در گام‌های بعدی تدوین وضع موجود و تدوین برنامه عمل در دستور کار قرار گرفت و با برگزاری کارگاه‌های مرتبط نیازمندی‌های روستاییان و دست اندرکاران در راستای ظرفیت سازی و توانمندسازی آنان شامل دوره‌های آموزشی، کارگاه‌های آموزشی و بازدیدهای آموزشی ترویجی در هر حوضه آبخیز استخراج شد.

انتهای پیام/ ت

R41348/P1336/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی