Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي گلپايگان گفت: اجراي طرح هاي آبياري کم فشار و نوين با صرفه جويي در مصرف آب به حفظ سطح زير کشت موجود در اين شهرستان کمک مي کند.

حيدر علي گل محمدي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به طرح هايي که امروز توسط وزير جهاد کشاورزي در گلپايگان افتتاح يا عمليات اجرايي آن آغاز شد، افزود: امروز عمليات اجرايي طرح آبياري کم فشار روستاي رباط سرخ به مساحت 105 هکتار و هزينه حدود 9 ميليارد و 800 ميليون ريال آغاز شد که اميد است تا ابتداي سال آتي بهره برداري شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه 85 درصد اعتبار اين طرح از محل کمک بلاعوض دولت و 15 درصد به عنوان خود ياري کشاورزان تامين شده است، اظهار داشت: با اجراي اين طرح، کشاورزان استفاده مفيد تري از آب دارند.
گل محمدي همچنين به افتتاح طرح آبياري باراني و کم فشار به مساحت 600 هکتار و اعتبار حدود 56 ميليارد و 500 ميليون ريال در گلپايگان با حضور وزير جهاد کشاورزي اشاره کرد و گفت : اجراي اين طرح ها باعث مي شود تا با وجود کمبود منابع آبي، بتوان با افزايش بهره روي، سطح زير کشت موجود در شهرستان را حفظ کرد.
وي به بازديد وزير جهاد کشاورزي از مزرعه گل محمدي گلپايگان نيز اشاره و اضافه کرد: مساحت زير کشت اين مزرعه در زمان حاضر 20 هکتار و مقرر است 30 هکتار ديگر به آن اضافه شود.
به گفته وي، اين مزرعه براي استفاده از زمين هايي که به دليل خشکسالي و کمبود منابع آبي زير کشت نرفته بود، ايجاد شده است.
مدير جهاد کشاورزي گلپايگان گفت: در سفر امروز وزيرجهاد کشاورزي به شهرستان، مشکلات موجود در بخش کشاورزي به وي گزارش شد.
وي از جمله مشکلات و درخواست هاي کشاورزان گلپايگان را تخصيص آب حوضه آبريز اين شهرستان، تسهيلات بانکي، سرمايه در گردش براي واحدهاي دام و طيور بويژه دام هاي سبک و ساماندهي اراضي بويژه زمين هاي کشاورزي که در حريم شهر قرار گرفته اند، عنوان کرد.
محمود حجتي وزير جهاد کشاورزي روز پنجشنبه براي افتتاح و آغاز عمليات اجرايي طرح هاي آبياري به شهرستان گلپايگان سفر کرد.
در شهرستان گلپايگان 30 هزار هکتار زمين کشاورزي وجود دارد که به دليل خشکسالي و کم آبي حدود 20 هزار هکتار آن زير کشت محصولات کشاورزي و باغي قرار دارد.
اين شهرستان با 90 هزار نفر جمعيت در 180 کيلومتري شمال غرب اصفهان واقع است.
7138/3011
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا