Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه با انتقاد از درخواست پارلمان اروپا برای ابطال پروژه طرح گازی مشترک موسوم به خط انتقال گاز «جریان شمال ۲» اعلام کرد که کرملین این موضع اروپا را به مثابه اِعمال فشار سیاسی بر کشورهای مشمول در این پروژه به شمار می آورد.

وزیر انرژی روسیه با اشاره به اینکه درخواست‌ های مشابهی نیز از سوی دست‌ اندارکاران پروژه‌ های رقیب انجام شده گفت: این درخواست دیگر ارزش خبری ندارند و ما این درخواست‌ ها را سیاسی تلقی می‌ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که نمایندگان پارلمان اروپا تحت فشار آمریکا شب گذشته قطعنامه‌ ای را تصویب کردند که در آن بر لغو طرح انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به طرح نورد استریم ۲ تاکید شده است.

این اقدام پارلمان اروپا پس از آن صورت می‌گیرد که رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از طرح نورد استریم ۲ آن را ضربه‌ ای بزرگ علیه امنیت انرژی اروپا و منافع آمریکا خواند و از احتمال اعمال تحریم علیه این طرح سخن گفته بود.

براساس طرح نورد استریم ۲ قرار است سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز از روسیه به مقصد کشورهای اروپایی صادر شود.

در قطعنامه پارلمان اروپا، پروژه نورد استریم ۲ یک پروژه اقتصادی با اهداف سیاسی عنوان شده که منافع اروپا را به خطر خواهد انداخت و از این رو از کشورهای عضو خواسته است تا این قرارداد را لغو کنند.

پیش از این نیز «فرانسیس فانون» معاون وزیر خارجه در امور انرژی آمریکا ضمن تکرار در خواست آمریکا مبنی بر لزوم توقف پروژه گازی نورد استریم ۲ از سوی اروپا گفته بود که موضع آمریکا در قبال پروژه نورد استریم ۲ کاملا واضح و روشن است و آمریکا از تمام طرف های اروپایی شرکت کننده در پروژه نورد استریم ۲ می خواهد تا با تَرک این پروژه راه دیگری را برای تامین منابع انرژی خود در پیش بگیرند.

پروژه گازی نورد استریم ۲ قرار است در بستر دریای بالتیک احداث شده و گاز روسیه را به آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی منتقل کند.

پیش بینی می شود این خط لوله تا پایان ۲۰۱۹ میلادی به بهره برداری برسد.

کد خبر 4484567

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا روسیه نورد استریم 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال طی اظهاراتی اعلام کرد که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، پاتریک پویان، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال در یک کنفرانس تصویری اعلام کرد که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد.

این مدیر ارشد اجرایی گفت: بله، اگر اروپا یا اتحادیه اروپا (پروژه)  یامال را تحریم کند، در برخی از قراردادها فورس ماژور اعمال خواهیم کرد.

پویان افزود که این شرکت دو قرارداد تأمین گاز ال‌ان‌جی اروپا از پروژه یامال و یک قرارداد برای آسیا دارد که نیاز به بررسی دقیق‌تری دارد.

رویترز همچنین به نقل از وی هشدار داد که در صورت تحریم این پروژه قیمت گاز ال‌ان‌جی را در جهان افزایش خواهد داد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

بر اساس این گزارش، در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشار قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران