Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف گفت: پارک‌های علم و فناوری ضمن جهت‌دهی به پژوهش‌های دانشگاهیان برای تبدیل شدن کسب‌وکار‌ها به هویت‌های ارزش‌آفرین ماموریت دارند.

مجید دهبیدی‌پور رییس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که فعالیت مراکزی همچون پارک‌های علم و فناوری تا چه اندازه می‌تواند به کاربردی شدن پژوهش‌ها و مقالات دانشگاهیان کمک کند، بیان کرد: ماموریت پارک‌ها در مرحله اول کاربردی کردن پژوهش‌های دانشجویان و به طورکلی دانشگاهیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری به جهت‌دهی پژوهش و فناوری‌های محققان و پژوهشگران کمک کرده‌اند، ادامه داد: این جهت‌دهی در این راستا است که اولا تمام فعالیت‌ها نیازمحور باشند و سپس به هویت‌های ارزش‌آفرین تبدیل شوند کمکی که کردند این است که پژوهش‌ها و فناوری‌های ما را جهت‌دهی کنند تا اولا ما نیازمحور باشند و به هویت‌های ارزش‌آفرین تبدیل شوند.
به گفته دهبیدی‌پور، پارک‌های علم و فناروی نهاد‌هایی هستند که برای ایجاد و جهت‌دهی فعالیت‌های کاربردی ماموریت دارند و باید این فعالیت‌ها در نهایت به ارزش‌آفرینی منجر شود.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: درحقیقت پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف مثل هر پارک دیگری برای ایجاد کسب‌وکار‌های نوپا و دانش‌بنیان ماموریت دارد.
وی با تاکید بر پایدارسازی کسب‌وکار‌های دانش بنیان اظهار داشت: برنامه‌های مختلفی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم تا با همکاری و هم‌افزایی مراکز و نهاد‌های مختلف بتوانیم از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت ویژه‌ای داشته باشیم. این حمایت در راستای ارزش‌آفرینی و تبدیل شدن آن‌ها به کسب‌وکار‌هایی پایدار است تا بتوانند برای کشور ارزش بیافرینند.
دهبیدی‌پور با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف محیط اجتماعی و اقتصادی است که به ایجاد ارزش از فناوری کمک می‌کند، گفت: در این راه صندوق پژوهش و فناوری و همچنین مرکز رشد و شتابدهنده شریف یاریگر ما هستند.   بخشی از گفتگو با رییس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف را می‌توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی

رییس جهاد دانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته ۶۵ آزمون برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمون‌های آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند.

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی (https://hrtc.ir) اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • نقش مهم آموزش و پرورش در هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان
  • هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • کاریکاتور/ خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ایران
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران