Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل برگزار می‌شود. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری اردبیل با حضور مسئولان استانی برگزار و در این کارگروه به اهمیت ارائه پژوهش های برتر و کاربردی اشاره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز فعالیت دبیرخانه‌ها از ماه‌های گذشته آغاز شده که به منظور توسعه برنامه‌های پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش مسئولان به برپایی نمایشگاه‌های پژوهشی و حمایت از واحدهای فناور و دانش‌بنیان تاکید کردند و اهمیت به برنامه‌های پژوهشی پیش‌نیاز سایر برنامه‌های اجرایی برشمردند.

عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم اظهار داشت: رویکرد اهمیت به پژوهش های برتر و کاربردی و تبدیل علم به ثروت برای تحقق سیاست های اقتصاد دانش بنیان مبنای کار قرار گرفته است و با توجه به این که دبیرخانه ها فعالیت خود را از چندین ماه پیش آغاز کرده اند امیدواریم هر چه سریع تر خروجی مورد انتظار را به دست آوریم.

وی با اشاره به این که پژوهشگران و فناوران برتر اردبیل تجلیل می شوند و تولیدات و آثار فاخر این قشر تا مرحله تجاری سازی مورد حمایت واقع می‌شود بیان کرد: معرفی هسته های فناور و تشکیل تیم های داوری دانشگاه ها با بهره‌گیری از ایده های دانش بنیان جزو اولویت‌های اساسی است که در تلاش هستیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود به اهداف خود جامه عمل بپوشانیم و از جمله فعالیت های شاخصی که برای این هفته در نظر گرفته شده می توان به برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه اشاره کرد.

حبیبی با بیان این که با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل برگزار می‌شود اظهار کرد: راه‌اندازی نمایشگاه فن بازار با همکاری پارک علم و فناوری استان از دیگر فعالیت هایی است که در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه با همکاری آموزش و پرورش تجلیل از معلمان و دانش آموزان پژوهشگر در دستور کار قرار گرفته است که برنامه ریزی‌های لازم برای برگزاری این برنامه ها اندیشیده شده است.

معلمان و دانش‌آموزان پژوهشگر تجلیل می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این کارگروه بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام یافته در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان 477 معلم و دانش آموز پژوهشگر برتر استان تجلیل می شوند که از این تعداد 75 نفر دانش آموزهستند که توانستند در مسابقات علمی و پژوهشی موفقیت کسب کنند.

احمد ناصری افزود: برگزاری تورهای و علمی در مدارس استان از دیگر برنامه هایی است که هم اکنون مبنای کار قرار گرفته و مهم ترین هدف ما این است که بتوانیم نسل امروز کشورمان را با پژوهش آشنا کنیم و از ظرفیت های موجود غافل نمانیم چرا که جوانان ظرفیت های بسیار مهمی برای تحقق اهداف مورد نظر هستند.

وی اظهار کرد: اهمیت به اجرای برنامه های کارپسند با خروجی مطلوب تر اولویت اساسی است که در این هفته برنامه های مختلفی با داشتن این محوریت ها برگزار می شود و سال های گذشته نیز در این زمینه برنامه هایی مشابه این برنامه ها اجرا شده است که امیدواریم توسعه این برنامه ها به شکل مطلوب ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بیان کرد: باید به توسعه برنامه‌های پژوهشی در کنار برنامه‌های آموزشی اهمیت ویژه‌ای داده شود تا بتوانیم خروجی مطلوب و مورد انتظار را به دست آوریم که این موضوع نیازمند تعامل‌افزایی و هم‌افزایی مسئولان و دستگاه‌های مربوطه است که امیدواریم مورد توجه واقع شود.

برنامه‌های فاخر پژوهشی در صدا و سیمای اردبیل تولید می‌شود

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل نیز در این کارگروه اظهار کرد: به منظور توسعه برنامه های پژوهشی در استان و اهمیت این موضوع تلاش و جدیت ما بر این است که با تولید برنامه های فاخر پژوهشی به اهداف مورد نظر خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم که در این زمینه همکاری مسئولان و مدیران اجرایی استان لازمه اساسی است.

طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی با رویکرد توسعه پایدار در اردبیل اجرا می‌شودنمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فناوری ‌و فن بازار در اردبیل برگزار می‌شودطرح‌های پژوهشی برای ارتقای خدمات‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی اردبیل اجرا می‌شود

علی ملااحمدی افزود: به منظور ارزیابی اطلاعات و رسیدن به یک سطح قابل قبول سالانه 60 مورد نظرسنجی از طریق صدا و سیما در اردبیل داریم تا بتوانیم تولید محصولات و برنامه های آموزشی را پژوهش محور کنیم و خروجی مورد انتظار را به دست آوریم که این موضوع در حال حاضر برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه صدا و سیمای مرکز اردبیل در اجرای طرح های موفق پژوهشی و تحقیقاتی موفق عمل کرده است و هم اکنون اجرای پروژه های تحقیقاتی را به سمت کاربردی محور بودن سوق داده ایم تا بتوانیم با بهره گیری از توانمندی برنامه ها به اهداف خود در تولیدات برنامه های فاخر دست یابیم.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل بیان کرد: هم اکنون به دنبال تولید محتواهایی هستیم که مخاطب پسند باشد و همگام با این موضوع نیز تاثیرگذاری قابل توجهی نیز داشته باشد که خوشبختانه اقدامات انجام یافته در طول چندین سال گذشته شکل مناسبی داشته است و امیدواریم به همین منوال ادامه یابد.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد