Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه نقطه قوت ایران در گردشگری مذهبی و توریسم سلامت گفت: یک نکته اساسی در بحث گردشگری و اشتغال حاصل از آن و نیز توسعه صادرات این است که ایران با 15 کشور همسایه است و اگر روابط تجاری و گردشگری خود را فقط با همین کشورها که از جهت مذهب، فرهنگ و تمدن مشترکات زیادی با یکدیگر دارند، توسعه دهد در بحث گردشگری مذهبی و توریسم سلامت می‌تواند قدم‌های بزرگی در رونق اقتصادی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم نی‌ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمارها نشان می‌دهد که بیشترین آمار حضور گردشگران خارجی در ایران مربوط به توریست مذهبی است، افزود: ایران می‌تواند در چند شهر همچون مشهد، قم و شیراز به عنوان قطب گردشگری مذهبی تلقی شود ضمن آنکه در ابعاد دیگر گردشگری نیز می‌توان ظرفیت‌های بالقوه را بالفعل کرد که گردشگری تاریخی و باستانی و طبیعت‌گردی از جمله آن است.

نوسانات ارزی هزینه سفر گردشگران را در ایران پایین آورده است
ایران جزو کشورهای اول منطقه در مباحث پزشکی و علمی است که حرف اول را می‌زند و هزینه‌های درمان در ایران به نسبت بسیاری از کشورها برای گردشگر خارجی پایین است

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین با اشاره به بحث نوسانات ارزی، گفت: نوسانات ارزی زمینه‌ای را فراهم کرده که اگر گردشگران خارجی از آن مطلع شوند، تمایل بیشتری به سفر به ایران در آنها دیده خواهد شد و همین امر می‌تواند به توسعه و رونق حضور گردشگر خارجی در کشور کمک کند زیرا هزینه سفر گردشگران در ایران پایین آمده است و او می‌تواند با کمترین هزینه بیشترین بهره را ببرد.

وی درخصوص گردشگری سلامت نیز توضیح داد: ایران جزو کشورهای اول منطقه در مباحث پزشکی و علمی است که حرف اول را می‌زند و دارای برند است؛ هزینه‌های درمان در ایران به نسبت بسیاری از کشورها در حوزه بهداشت و سلامت برای گردشگر خارجی پایین است.

چشم‌انداز مشخصی در حوزه گردشگری وجود ندارد

مسعودی با انتقاد از اینکه کشور در بحث گردشگری بر اساس چشم‌انداز مشخصی پیش نرفته است، تاکید کرد: ما هنوز از گردشگری به عنوان یک ظرفیت اشتغالزایی و توسعه کشور استفاده نکرده‌ایم؛ در حالی که اگر تسهیلات لازم برای ورود گردشگر به ایران پیش‌بینی شود، ضمن ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی را به همراه دارد.

وی گفت: اگر دولت به جای آنکه مستقیما برای هزینه‌کرد روزمره مردم هزینه کند، به دنبال بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای حوزه گردشگری باشد، سطح زندگی مردم بالا می‌رود و این به نفع کشور است.

صادرات صنایع دستی؛ اشتغال‌زایی برای مردم و سود سرشار برای سازمان میراث فرهنگی

این نماینده مجلس با اشاره به برخی قوانین حمایتی مجلس در این خصوص از جمله در نظر گرفتن اعتبارات برای بافت حریم حرم، ادامه داد: حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی در کشور آنقدر ظرفیت دارد که اگر از آن به درستی استفاده شود، سازمان متولی آن حتی می‌تواند به سایر وزارتخانه‌ها کمک مالی کند.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید برنامه داشته باشند، افزود: مثلا اگر در حوزه صنایع دستی که مردم عادی در هر شهر و روستایی به آن مشغول هستند، بازار فروش فراهم شود یا تمهیداتی برای صادرات آن در نظر گرفته شود، نه تنها سود سرشاری برای سازمان میراث فرهنگی به دنبال خواهد داشت بلکه سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصاد خواهد شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبشهت ماه) مجلس و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول شماره ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول، گفت: طبق محاسبات ما در زمان تصویب بخش اول بودجه مقرر شد که یک درصد هزینه‌های شرکت‌های دولتی برای مسائل فرهنگی هزینه شود که اعتبار آن بالغ بر ۲۸ همت می‌شد، اما دولت در جداول ۳۶ همت را برای توزیع آورده است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با همکاری کمیسیون فرهنگی اصلاحاتی را در این جداول اعمال کرد که یکی از این اصلاحات، اختصاص منابع بیشتری به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم و بهداشت و درمان بود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: امسال برای اولین‌ بار بودجه در مرحله اول به شکلی تصویب شد که کسی نمی‌تواند بودجه حوزه فرهنگ را پرداخت نکند.

کد خبر 6092752 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم