Web Analytics Made Easy - Statcounter

​شرکت های اروپایی ​با سرمایه گذاری های جدید در حال افزایش ظرفیت تولید اتیلن خود هستند. بازار اتیلن اروپا به دنبال اعلام یک رشته سرمایه گذاری جدید از سوی برخی فعالان بازار، در مرکز توجه قرار گرفته است.شرکت اینئوس (INEOS) در اقدامی ناگهانی و غافلگیر کننده از برنامه خود برای تعدادی پرژوه جدید در شمال اروپا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو، شامل یک کراکر مبتنی بر خوراک اتان و یک مجتمع هیدروژن زدایی پروپان (PDH)، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برنامه یادشده نه تنها در برگیرنده واحدهای گرین فیلد (greenfield units)، بلکه تعدادی طرح توسعه ای در تاسیسات فعلی است.  اینئوس افزایش ظرفیت تولید اتیلن در مجموعه Grangemouth خود در اسکاتلند بریتانیا را تایید کرد.

انتظار می رود یک کوره جدید که از خوراک اتان تغذیه می کند؛ در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ یا اوایل ۲۰۲۱ میلادی به تولید تجاری برسد.

شرکت او ام وی (OMV) اتریش نیز در نظر دارد واحد کراکر خود در شهر Burghausen آلمان را تا سال ۲۰۲۱ میلادی توسعه دهد. با توجه به این که ساختار بازار اتیلن قاره سبز تا حدودی قدیمی است؛ سرمایه گذاری های جدید کاملا غافلگیر کننده محسوب می شود.

 اروپا به دلایلی چند شامل هزینه های بالای انرژی، کمبود خوراک ارزان، قوانین زیست محیطی سخت گیرانه و هزینه های بالای نیروی کار، نزدیک به بیش از ۲۰ سال است که در هیچ طرح مجتمع تولید اتیلن جدید سرمایه گذاری نکرده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید