Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حمید ورناصری در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلو گوشت مرغ را 9 هزار و 800 تومان و سازمان حمایت از مصرف کنندگان با 5 درصد افزایش حدود 10 هزار و 400 تومان اعلام کرده است و بیش از این مبلغ به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.

وی با بیان اینکه مقایسه قیمت مرغ در شرایط کنونی با پارسال در همین زمان، اشتباه است، گفت: پارسال برای اینکه تولید کنندگان مرغ آسیب نبینند 48 هزار تن مرغ را خریداری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

­مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور همچنین از افزایش 25 تا 30 درصدی حجم واردات نهاده ها به کشور خبر داد و افزود: حجم موجودی نهاده ها در بنادر و انبارها به میزان کافی است.

دبیر انجمن ملی تولید گوشت مرغ هم گفت: در ماه های اخیر کاهشی در تولید مرغ در کشور وجود نداشته است.

علی صابری افزود: ماهانه 110 میلیون جوجه ریزی صورت می گیرد و 180 تا 200 هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود.

وی گفت: افزایش قیمت محصولات پروتئینی و دیگر محصولات جایگزین مرغ از جمله عوامل افزایش قیمت مرغ است.

صابری افزود: اختلاف قیمت پیشنهادی تولید کنندگان مرغ با دولت در هر کیلوگرم 2 هزار تومان است.

وی گفت: قیمت مورد انتظار تولید کنندگان مرغ 11 و نیم تا 12 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: تولید سالانه کشور 12 میلیون راس بره و میانگین جمعیت دام گوسفندی 55 میلیون راس است.

منصور پوریان با اشاره به اینکه تثبیت قیمت ها در بازار گوشت، مهم است، افزود: در بخش گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفندی،کشور خودکفا بود اما عواملی وجود داشت که موجب شد در برخی جاها با کمبود گوشت روبرو شویم ولی با تلاش واردکنندگان نیازهای کشور رفع شد.

وی با بیان اینکه قیمت‌های گوشت قرمز در سطح بازار، قابل قبول نیست، ادامه داد: همه اصناف با قیمت فعلی گوشت قرمز مخالف هستند.

پوریان افزود: بازار تقاضای کشور تغییر کرده و خواهان بره‌های 3 تا 4 ماهه است در حالی که دامداران، بره‌های خود را در سن 7 تا 8 ماهه عرضه می کنند.

پوریان گفت: تولیدات بخش پرواربندی کشور در وزن های 65 تا 70 کیلوگرم است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: دامدار بره را با قیمت 25 هزار تومان در درب دامداری عرضه می‌کند.

پوریان افزود: لاشه‌های گوسفندی برای قصاب کیلویی حدود 55 هزار تومان تمام می شود و باید با قیمت 58 تا 59 هزار تومان به دست مصرف کننده برسد.

وی با بیان اینکه یک درصد از تولیدات کل کشور صادرات داشتیم، گفت: هزینه تولید دامدار افزایش یافته است.

پوریان با بیان اینکه قاچاق دام به ویژه دام های مولد به صورت گسترده در حال انجام است، گفت: همزمان با ممنوعیت صادرات، پدیده شوم قاچاق در دام ایجاد شد.

وی افزود: برای جلوگیری از قاچاق باید ممنوعیت صادرات برداشته شود.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: دام زنده اکنون در میادین به قیمت کمتر از 30 هزار تومان عرضه نمی شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیز با بیان اینکه دولت به تعهدات خود در تامین کالاهای اساسی پایبند است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون شرایط فوق العاده را در زمینه گوشت مرغ داشتیم، منحنی های مصرف با منحنی های تولیدمان کاملا متفاوت است و شوک قیمتی به بازار وارد شد.

حمید ورناصری با اشاره به اینکه برنامه دولت برای مقابله با شوک قیمتی، جدا از برنامه ریزی تولید است، افزود: هفته آینده حتما در قیمت مرغ کاهش خواهیم داشت و برنامه عرضه گوشت منجمد را به عنوان یکی از راهکارهایی دسترسی مردم به گوشت مرغ با قیمت پائین تر فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه گوشت قرمز هم از یکسال گذشته تاکنون به صورت روزانه و مستمر روزی 100 تا 150 تن گوشت گوسفندی تازه در میادین و فروشگاه های زنجیره ای با نرخ مصوب 37 هزار و 500 تومان به صورت لاشه ای عرضه می کنیم.

ورناصری گفت: صادرات برای تداوم جریان تولید در کشور باید انجام شود و اصولا ممنوعیتی در حوزه صادرات نباید وجود داشته باشد اما گاهی با توجه به نوسانات قیمتی، دولت برنامه ریزی هایی را برای تعرفه های صادراتی انجام می دهد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام ادامه داد: قیمت بازار داخلی در مقایسه با بازار جهانی پائین تر از نرخ جهانی است.

وی با بیان اینکه دولت باید برای حفظ تعادل، در قیمت گذاری نقش داشته باشد، افزود: در مورد قیمت تخم مرغ از هفته گذشته روند کاهشی داشتیم و حدود 1000 تومان در هر کیلو کاهش قیمت داشت.

علی ابراهیمی رئیس کمیته دام و طیور مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه قاچاق دام نشات گرفته از تفاوت قیمت داخل و خارج است، گفت: متاسفانه در چند ماه گذشته ارزش پول ملی ما کاهش یافته و صادرات به صرفه شده است و با توجه به اینکه مجوز ندارند از طریق قاچاق، صادرات می کنند.

وی ادامه داد: نیروهای مرزبانی باید مراقب باشند تا قاچاق دام انجام نشود.

ابراهیمی با بیان اینکه دخالت دولت در قیمت گذاری مرغ تاکنون ناموفق بوده است، گفت: باید عرضه و تقاضا را به رسمیت بشناسیم و بازار باید تعیین کننده قیمت ها باشد.

وی با اشاره به اینکه در کشور روزانه بیش از 5500 تا 5600 تن مرغ مصرف می کنیم، افزود: باید اجازه دهیم رقابت سالم صورت گیرد.

صابری دبیر انجمن ملی تولیدکنندگان گوشت مرغ هم گفت: قیمت تمام شده تولیدکنندگان به علت بی ثباتی قیمت ها و ارزش خدمات و حتی افزایش تا 100 درصدی قیمت نهاده ها، بالا می رود بنابراین مجبورند سود منطقی را در نظر بگیرند.

وی با بیان اینکه 70 درصد هزینه های تولید را خوراک تعیین می کند، افزود: بیش از 11 تا 12 میلیون تن در سال ذرت و کنجاله سویا وارد می کنیم.

صابری گفت: صنعت طیور با توجه به حدود 25 هزار مرغدار فعال در کشور و 600 تا 700 مزرعه مرغ مادر گوشتی و 600 تا 700 کارخانه خوراک دام و 250 واحد کشتارگاهی با امکانات خوب و حدود 140 کارخانه جوجه کشی در گستره کشور به نحوی پراکنده شده اند که تنها بخش تولید رقابت پذیر هستند بنابراین دولت چه اصراری بر قیمت گذاری دستوری در این بخش دارد؟

دبیر انجمن ملی تولیدکنندگان گوشت مرغ با بیان اینکه صنعت طیور کشور، هوشمند است، گفت: ماهی 110 میلیون جوجه ریزی داریم. دولت به ما اعتماد کند. خودمان متعهد به تنظیم بازار خواهیم بود و شرایطی ایجاد خواهیم کرد که هم تولیدکننده و هم مصرف کننده راضی باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت دلار در دو هفته ابتدایی اردیبهشت، مجموعاً ۴۶۰۰ تومان کاهش ارزش پیدا کرده است. روند نزولی قیمت اسکناس آمریکایی با فروکش کردن زمینه‌های تنش نظامی میان ایران و اسرائیل آغاز شد. دلار طی هفته‌های اخیر با افت پلکانی در کریدور ششم عقب‌نشینی کرد و حتی در کف کریدور ششم نیز معامله شد. در آخرین معامله نقدی روز پنجشنبه دلار در پله هفتم از کانال ابتدایی کریدور ششم به کار خود پایان داد.

اخبار سیاسی سیگنال مساعد به بازار‌ها داد

موضوع سفر محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی به عربستان و اظهار امیدواری مسئولان مربوطه نسبت به این سفر، روند کاهشی قیمت دلار را در بیشتر روز‌های هفته گذشته رقم زد. از سوی دیگر احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با انتشار تصویری از جلسه با همتای عربستانی خود اعلام کرد: «گفت‌وگوی بسیار سازنده‌ای انجام شد و فیصل ابراهیم با هر پنج پیشنهاد ایران موافقت و بر تدوین نقشه راه همکاری‌های اقتصادی بخش دولتی-خصوصی و سرعت در اجرای آن تاکید کرد.»

این اظهارات، جو مثبتی در میان معامله‌گران ایجاد کرد؛ علاوه بر آن برخی فعالان اقتصادی این رخداد‌ها را کورسوی امیدی برای کاهش فشار‌های اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتو تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

از سوی دیگر، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، هفته گذشته اعلام کرد «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ششم تا هفتم ماه مه (۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت) برای دیدار با مقامات بلندپایه ایرانی به ایران سفر می‌کند.

خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

در همین راستا معامله‌گران کاهشی بازار امید دارند در هفته سوم اردیبهشت اسکناس دلار به کریدور ۵۰ هزار تومانی برگردد؛ اما به نظر می‌رسد سیگنال‌هایی که روانه بازار می‌شود تاثیری یکی دو روزه در بازار دارند. کارشناسان اقتصادی کف قیمت دلار را محدوده ۵۱ تا ۵۲ هزار تومانی می‌دانند. آنها معتقدند با وجود اینکه نهاد سیاست‌گذار تلاش دارد قیمت دلار به پله‌های بالاتر کریدور ۵۰ هزار تومانی ورود نکند، اما تمایلی نیز به برگشت به کانال ۴۰ هزار تومانی ندارد.

درهم در کانال ۱۶ هزار تومانی بسته شد

قیمت درهم روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت بدون تغییر و با قیمت رقم ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی معامله شد. تتر روی رقم ۶۱ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس در آخرین معامله هفته گذشته با کاهش ۲۰۰ تومانی روی رقم ۷۷ هزار و ۱۰۰ بسته شد. یورو نیز روز پنجشنبه در کف کانال ۶۶ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار در دو روز پایانی هفته گذشته تغییر قیمت نداشتند. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان عرضه شد.

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت