Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در هفتمین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاری اظهار داشت: بنده کارهای پژوهشی را دنبال می کنم و بسیاری از کارهایی که ارائه شده است، قابل استفاده برای نمایندگان مجلس، کمیسیونها و مراکز دولتی که باید تصمیم گیری کنند، است.

وی افزود: مرکز پژوهش های مجلس تاکنون به برخی از معضلات کشور توجه بسیار خوبی به خصوص در چند سال اخیر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی چالش ها در کشور مزمن و پیچیده شده است، ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس توجه و تحلیل های خوبی درباره این مسائل داشته که کاملاً مفید بوده است و اغلب مواردی را مطرح کرده است که بخش های اجرایی کشور، توجهشان جلب شود.

لاریجانی تاکید کرد: در بسیاری از این موارد، مرکز پژوهش های مجلس راه حل هایی را ارائه کرده است که می توان بیشتر به مباحث اقتصادی و زیربنایی اشاره کرد و مباحثی واقع بینانه در این باره ارائه شده است و  واقع گرایی و واقع بینی در تحقیقات مرکز پژوهش ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش های مجلس توجه ویژه ای به مشکلات صندوق های بازنشستگی، بانک ها، نقدینگی و کمبود آب در کشور داشته است و از مدت ها پیش روی این مسائل تمرکز کرده و راهکارهایی را ارائه کرد و جلساتی را با بنده در این باره گذاشتند.

لاریجانی متذکر شد: همچنین در قانون بودجه سال ۹۷ مرکز پژوهش های مجلس، راهکارهایی را برای سرپا شدن صندوق های بازنشستگی در نظر گرفت اما اهتمام دولت برای این امر کم بود و باید از این راهکارها استقبال می کرد و باید باز هم پیگیری شود.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه همچنین در مورد تحریم ها نیز تحلیل های به موقعی از سوی این مرکز ارائه شده است، تصریح کرد: تحلیل های شسته و رفته ای در این مورد ارائه شده است و پیشنهادات سامان یافته ای ارائه شده است و مرکز پژوهش ها جزء اولین مراکزی بود که روی موضو ع تحریمها و برون رفت از آن و مقابله با مشکلات تحریم ها توجه کرد.

تکمیل می شود…

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود