Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل گمرک با بیان اینکه ۲۲ هزار میلیارد تومان درآمد در گمرک طی هشت ماهه وصول شده است، تاکید کرد: در این مدت، ۱۴ هزار میلیارد حقوق ورودی و هفت هزار میلیارد مالیات بر ارزش افزوده واردات در گمرک وصول شده است. به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، مهدی میراشرفی با بیان اینکه ۲۲ هزار میلیارد تومان درآمد در گمرک طی هشت ماهه وصول شده است، تاکید کرد: در این مدت، ۱۴ هزار میلیارد حقوق ورودی و هفت هزار میلیارد مالیات بر ارزش افزوده واردات در گمرک وصول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: برای امسال، تکلیف سنگینی برعهده گمرک گذاشته شده و درآمد‌ها از ۲۳ هزار میلیارد تومان با افزایش ۶هزار میلیارد تومانی به ۲۹ هزار میلیارد تومان رسید که بخشی از این افزایش مربوط به حقوق ورودی خودرو‌ها است، بنابراین با توقف واردات خودرو درآمد‌های این بخش محقق نخواهد شد.

وی به دیگر ابعاد وضعیت درآمد‌های گمرک پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر با کاهش ۱۵ درصدی واردات روبرو هستیم که این موضوع برای کل کشور خوب است که واردات را محدود کرده و باید به سمت داخلی سازی برویم؛ اما کاهش واردات برای برخی واحد‌های تولیدی و صنایع مشکلاتی را ایجاد کرده، البته از طرفی صادرات با رشد همراه است.

رئیس کل گمرک ادامه داد: اگر سال آینده نیز واردات همین گونه باشد، پیش بینی می‌شود که درآمد‌های مفروض در لایحه بودجه، به طور کامل محقق نشود.

میراشرفی افزود: همچنین ۱۳۳۹ قلم کالای مصرفی ممنوع شده از ماخذ بالایی برخوردار هستند که با احتساب آن‌ها درآمد‌های گمرک تعیین شده است. معتقدیم درآمد ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای سال آینده باید تعدیل شود.

رئیس کل گمرک با اشاره به میزان درآمد‌های وصول شده در هشت ماهه امسال، تصریح کرد: در این مدت، حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان با ضمانتنامه‌ها وصولی وجود داشته و همچنین هفت هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده اخذ شده است؛ ضمن اینکه ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز از محل حقوق ورودی خودرو دریافت شد.

میراشرفی با تاکید بر اینکه به دنبال افزایش درآمد‌های گمرک از محل شفافیت واردات هستیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجارت خارجی با محدودیت و پیچیدگی‌هایی همراه است که عارضه آن غیرشفافیت بوده و فساد و تخلف را به همراه دارد.

وی اضافه کرد: در شرایط تحریمی نمی‌توان اطلاعات خرید کالا‌های وارداتی را از سیستم بانکی بین‌المللی دریافت کرد و از جایی که کالا در دسترس خودمان است اطلاعات را اخذ می‌کنیم. همچنین در کنار آن استفاده از تجهیزات و امکانات مانند ایکس ری و RFID می‌تواند به تسهیل در امور تجارت خارجی و شفافیت کمک کند.     انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گمرک درآمد حقوق ورودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ را مصوب کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه) قوه مقننه، در جریان ادامه بررسی بخش دوم بودجه سال 1403 (جداول) با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق درباره جدول 22 و جداول الحاقی در مورد منابع و مصارف حوزه انرژی با از مجموع 194 نماینده حاضر با 138 رأی موافق، 5 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع، موافقت کردند.

در ادامه جلسه هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس در تشریح جزئیات این جدول بیان کرد: این جدول هم در بودجه سال گذشته و هم در بودجه امسال وجود داشت و بر اساس آن دولت مکلف شد تمام جزئیات مربوط به فرآورده‌های نفتی و گازی را در این جدول بیان کند. همچنین ذینفعان این موضوع از جمله دولت، صندوق توسعه ملی و ... را درج کنند و جدول مصارف کلان این حوزه را نیز در پیوست لحاظ کنند.

وی با بیان اینکه تمام درآمدهای نفتی و زنجیره آن و مصارف این حوزه با این جدول مشخص می‌شود، ادامه داد: در جداول الحاقی نیز آنچه در احکام درباره حساب سرمایه‌گذاری؛ حساب بهینه‌سازی و ... آمده در جدولی درج شده است.

بنابراین گزارش، معاون سازمان برنامه و بودجه که در این جلسه حضور داشت درباره جدول مذکور بیان کرد: این جدول گزارشگری بوده و به نوعی اطلاع‌رسانی است.

همچنین حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 درباره جزئیات این جدول گفت: در جدول مذکور فعل و انفعالاتی که در حوزه نفت رخ می‌دهد، مشخص می‌شود. در واقع این جدول، جدول شفافیت بوده و نورافکنی به داخل تاریک‌خانه‌ها است، البته منظورمان این نیست که خلافی صورت می‌گیرد اما تمام اعداد فروش نفت در این جدول شفاف می‌شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه