Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-06@16:43:10 GMT

آلودگی هوا و ترافیک با تدبیر برطرف خواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۲۴۲۰

به گزارش خبرنگار ایلنا، پیروز حناچی، شهردار تهران در همایش روز ملی حمل و نقل با بیان اینکه معتقدم سوال اشتباه می‌تواند ما را از مسیر اصلی دور کند، گفت: معتقدم کشوری اصیل و با پیشینه فرهنگی و تاریخی غنی هستیم و راه حل بسیاری از مسائل در تاریخ ما وجود دارد.

وی ادامه داد: رنج مردم، رنج ما هم است و با نهایت مسئولیت‌پذیری تلاش می‌کنیم که این مسیر را اصلاح کنیم

شهردار تهران با بیان اینکه گسترش شهرها تبعاتی را به دنبال داشته است، تصریح کرد: معمولا وقتی جمعیت‌شهرها از 500 هزار نفر فراتر می‌رود باید تمهیداتی را برای آن شهرها در نظر گرفت و شهرهای زیر 500 هزار نفر هنوز این فرصت را دارند که مشکلات خود را به خوبی حل کنند، اما وقتی جمعیت شهر بیش از یک میلیون نفر می‌شود و تمهیدات لازم را در خصوص موضوعات شهری از جمله ترافیک درباره آن نیندیشید هزینه برطرف کردن مشکلات آن شهر به شدت بالا خواهد رفت و در کلانشهری مانند تهران کمتر به این موضوع به صورت منسجم نگاه شده است و موقعی به فکر افتاده که جمعیت آن از 5 میلیون نفر فراتر رفته و هزینه و حل این معضلات به راحتی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی با بیان اینکه هماهنگی حمل و نقل و ترافیک با زندگی شهری موضوعی میان‌بخشی است، گفت: ما کمتر عادت کردیم برای کارهای گروهی خودمان را تجهیز کنیم و حتی گاهی اوقات وقتی کارگروه ایجاد می‌کنیم، آن را به شکل انفرادی انجام می‌دهیم، اما امیدوارم با این تلاش‌ها بزرگترین پاداش یعنی رضایت مردم را به دست بیاوریم.

وی با بیان اینکه حمل و نقل و ترافیک در شهرها در حقیقت محرک اقتصادی شهرها نیز هست گفت: ترافیک و آلودگی یکی از پیامدهای زندگی شهری است به ویژه در کلانشهرها البته متاسفانه در کشور ما در شهرهای میانی نیز ما شاهد آلودگی هوا هستیم یعنی شهرهایی که در مقیاس کلانشهرها نیستند و این بعضا به دلیل مشکلات شهرسازی نیست بلکه حضور صنایع در این شهرها مانند اراک باعث آلودگی این شهرها شده است. در آمارهای سازمان برنامه و بودجه آمده است که بیش از 95 درصد صنایع در محدوده 5 درصد مراکز استان‌ها واقع شده است و این وضعیت را می‌توان در تهران ضرب در سه کرد.

وی ادامه داد: وقت و انرژی بسیاری از شهروندان در ترافیک تلف می‌شود اما آیا این موضوع لاینحل است و در دیگر کشورها برطرف نشده باقی مانده است. در کلانشهری مانند لندن در نهم دسامبر 1952 چهار هزار نفر بر اثر آلودگی جان خود را از دست دادند و این روز نقطه عطفی شد برای تصمیمات بزرگی در این کلانشهر؛ تصمیماتی که منجر به کاهش آلودگی هوا در این شهر شد.

شهردار تهران ادامه داد: معتقدم معضل آلودگی تهران و ترافیک با تدبیر و مدیریت اساسی برطرف خواهد شد و بسیاری از کلانشهرهای دنیا این موضوع را نشان داده‌اند و توانستند با مدیریت منسجم و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی این مشکل را برطرف کنند.

وی ادامه داد: اجرای شبکه‌های گسترده حمل و نقل یکی از راه‌هایی است که می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش ترافیک داشته باشد. خوشبختانه در کشور ما این اقدامات شروع شده اگرچه کمی دیر است اما به هر صورت هم در تهران و هم در دیگر کلانشهرهای کشور این موضوع آغاز شده است. البته نمی‌توانیم بگوییم به طور گسترده سهم بسزایی در حمل و نقل عمومی داریم چرا که هنوز خطوط مترو هم در تهران و هم در کلانشهرهای دیگر به گونه‌ای نیست که تمام نقاط شهری را به طور پیوسته تحت پوشش قرار دهد.

وی با اشاره به شعار شهر پاریس «شهری که طی 500 قدم به ایستگاه مترو می‌رسد» ادامه داد: پیوستگی مدهای حمل و نقل و پوشش مدهای حمل و نقل می‌تواند در برطرف کردن مشکل ترافیک اثرگذار باشد.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آلودگی هوا پوشش ترافیک شهردار تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • ترافیک بازگشت از شمال در چالوس و هراز ادامه دارد
  • ترافیک بازگشت از شمال در چالوس و هراز ادامه دارد/ جو آرام در تمام جاده‌های کشور
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟