Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، پیروز حناچی  با بیان اینکه بدون حمل و نقل شهری شهرهای بزرگ ایجاد نمی‌شود  گفت :  امروز زندگی شهری ما به آن وابسته است.

شهردار تهران با بیان اینکه گسترش شهرها تبعاتی به دنبال دارد خاطرنشان کرد: در شهرسازی وقتی جمعیت یک شهر از 500 هزار نفر می‌گذرد باید برای آن تمهیداتی اندیشید زیرا هزینه مدیریت آن بالا می‌رود اما متأسفانه در کلان شهر تهران زمانی به این موضوع توجه کردیم که جمعیت این شهر از 5 میلیون گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مسئله حمل و نقل  و ترافیک موضوعی بین بخشی است و باید تمام نهادهای مرتبط به این  موضوع بپردازند تا رضایت شهروندان را بدست بیاوریم عنوان کرد: حمل و نقل ترافیک بخشی از اقتصاد شهرها است و یکی از دغدغه‌های  مدیریت شهر هم تلقی می‌شود زیرا ترافیک و به تبع آن آلودگی یکی از پیامدهای زندگی در شهر است.

حناچی با  اشاره به اینکه در کشور ما به  ویژه در فصول سرد حتی شهرهای میانه نیز در زمره شهرهای آلوده قرار می‌گیرند به آلودگی شهر اراک اشاره کرد و گفت: وقتی  صنایع در منطقه ای کوچک تجمع می‌کند این وضعیت ایجاد می‌شود چنان که در حال حاضر نیز 95 درصد از سرمایه‌گذاری‌ها در شهرها تنها در 5 درصد  مراکز استان‌ها انجام می‌‌شود که این آمار در  تهران ضربدر عدد 3 می‌شود که باعث ایجاد  شرایط حاد می ‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مسئله ترافیک قابل حل بوده و بسیاری از کلان شهرها با  برنامه ریزی منسجم و با استفاده از سرمایه‌های اجتماعی این موضوع را حل کرده‌‌اند خاطرنشان کرد: اجرای شبکه‌های گسترده حمل و نقل یکی از موارد تأثیرگذار در این زمینه است که در کشور ما نیز گرچه قدری دیر اما این  کار در کلان  شهرها آغاز شده است.

شهردار تهران با تأکید بر اینکه هنوز گستردگی شبکه  خطوط مترو در تهران و  کلان شهرها  تمام مناطق شهری را به صورت پیوسته پوشش نداده است خاطرنشان کرد: پیوستگی و  پوشش‌ها و مدهای حمل و نقل در کاهش ترافیک بسیار تأثیرگذار است.

وی با یادآوری اینکه استفاده از حمل و نقل عمومی در کشور ما  حتی در بین مدیران ارشد نیز تبدیل به فرهنگ نشده است تصریح کرد: سه شنبه های بدون خودرو تأکید می‌کند که اگر می‌خواهیم شهر پاک و ترافیک روان داشته باشیم مدیران باید پرچم دار این حرکت باشند.

حناچی با تأکید بر ضرورت تغییر رفتار عمومی این حرکت را کاری پیچیده خواند که نیازمند استفاده از متخصصان علوم اجتماعی است.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم آلودگی شهرها  با حمل و نقل اظهار کرد: ما در خصوص استفاده کمتر از خودروی شخصی موفق نبوده‌ایم در حالی که خطوط حمل و نقل در حال توسعه است، ما طرح زوج و  فرد و طرح ترافیک را اجرا کردیم  اما نکته آن است که عادت استفاده از خودروی شخصی یک عادت عمومی است که باید تغییر کند و ما باید مردم را مجاب  کنیم که برای هر کاری از خودروی شخصی استفاده نکنند.

شهردار تهران با اشاره به ارتباط معنادار میان روزهای آلوده سال و آمار مرگ و میر در تهران و  کلان شهرها اظهار کرد: در حال حاضر با مشکل توزیع یکنواخت حمل و نقل همگانی مواجهیم که سعی در تغییر آن داریم.

وی اضافه کرد: تهران 3 هزار اتوبوس برای توزیع یکنواخت حمل و نقل همگانی کم دارد و ما در تهران شاهد ورود روزانه 500 هزار خودرو از اطراف به داخل هستیم که تعدادی از آنها منشا آلودگی بوده و تمهیداتی اندیشیده‌ایم که در مبادی  ورودی شهر خودروهای فاقد معاینه فنی را شناسیایی و از ورود آنها به داخل شهر جلوگیری کنیم.

حناچی با اشاره به تردد بیش از 3 میلیون موتور سیکلت در شهر تهران که برخی از آنها تولید آلودگی می‌کنند اظهار کرد: با توسعه حمل و نقل موتورهای باتری دار سعی در کاهش این معضل داریم.

وی تضمین سلامت شهروندان را وظیفه مسئولان خواند و گفت: در طرح کاهش آلودگی هوای شهر اقداماتی همچون الزام ناوگان اتوبوسرانی  به معاینه فنی، جلوگیری از تردد خودروهای دیزلی، افزایش دقت معاینه فنی در  پایتخت و اجرای طرح جدید ترافیک که امیدواریم در شورای ترافیک تصویب شود را در دستور کار داریم.

 

 

خبرنگار: شادی مکی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: باتری ترافیک حمل و نقل خودرو سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • شنبه‌های بدون دست‌فروش در محدوده مرکزی تبریز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • کنایه سنگین سیمئونه به ممفیس دیپای
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی