Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@21:33:49 GMT

گروه پهپادی هوانیروز تشکیل می شود

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۶۴۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج، امیر یوسف قربانی اظهارداشت: موضوع تشکیل سازمان پهپادی و این گروه پهپادی هوانیروز در دستور کار است و به زودی تشکیل می شود.وی افزود: هوانیروز پیش از این عملیات شناسایی را با بالگردها انجام می داد اما امروز به سمتی می رویم که در این زمینه از پهپادها بهره گیری کنیم.فرمانده هوانیروز تاکید کرد: این ارگان نظامی پس از این به منظور انجام «بعضی ماموریت ها» از پهپاد استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از قدرتمند ترین یگان های پهپادی منطقه را در اختیار دارد و تاکنون پهپادهای مختلفی همچون جنگ الکترونیک، هجومی، شناسایی، ترابری و انتحاری را به نمایش گذاشته است.

امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران  با بیان این که امسال پهپادهای جدید این نیرو رونمایی می شوند، گفت: پهپادهای جدید در لینک های پروازی جدیدی به انجام ماموریت می پردازند.

به گفته فرماندهان محلی ارتش، مرزهای غربی کشور به صورت مداوم توسط یگان های پهپادی نیروی زمینی مورد رصد و پایش قرار می گیرند.

همکاری هوانیروز با شرکت های دانش بنیان

امیر قربانی فرمانده هواپیمایی نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از این گفت و گو به خودکفایی هوانیروز در ساخت قطعات مورد نیاز بالگردها اشاره کرد و گفت: برای تعمیر و نگهداری بالگردهای خود از قطعات و تسلیحات کاملا بومی استفاده می کنیم؛ در این زمینه حتی کوچک ترین قطعه نیز از خارج کشور وارد نمی شود.

وی افزود: بالگردهای ناوگان عظیم هوانیروز جمهوری اسلامی ایران توسط نیروهای این ارگان نظامی تعمیر و نگهداری می شود.فرمانده هوانیروز با بیان این که باید متناسب با تهدیدات تجهیزات خود را به روز کنیم، اظهارداشت: به دنبال ارتباط با شرکت های دانش بنیان هستیم تا متناسب با تهدیدات دشمنان تجهیزات و تسلحات خود را بهینه و به روز رسانی کنیم.

امیر قربانی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان و نخبگان می توانند در ارتقای توان رزمی بالگردها و بهبود توان عملیاتی آنها در ماموریت های مختلف به ما کمک کنند.وی با اعلام این که هوانیروز با شرکت های دانش بنیان که در صنایع هوایی کارآمد باشند، همکاری خواهند کرد، افزود: پروژه های زودبازده، میان مدت و بلند مدت را در هشت حوزه به منظور همکاری با شرکت های دانش بنیان تعریف کرده ایم.

    منبع: ایرنا

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • دیدار با خانواده شهیدی که به دست اسرائیل به شهادت رسید/ عکس
  • امیر خاموشی از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن‌پور بازدید کرد
  • بازدید فرمانده هوانیروز ارتش از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن پور اصفهان
  • دیدار سردار شیرازی و امیر سرتیپ واحدی با خانواده سردار شهید زاهدی