Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - « سید ضیا هاشمی» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی( ایرنا) با استقبال از درخواست هیات رسانه ای افغانستان برای تاسیس « اتاق خبر مشترک رسانه های ایران و افغاستان »، تاکید کرد که دو کشور و ملت دوست و برادر افغانستان و ایران سرنوشتی به هم پیوسته دارند و نقش رسانه ها در تقویت این پیوند و تحکیم روابط و مناسبات تهران و کابل بی بدیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، یک هیات 10 نفری متشکل از مسئولان نهادهای حمایتی از خبرنگاران و رسانه های افغانستان که سرگرم دیدار از جمهوری اسلامی ایران هستند، روز دوشنبه ضمن ملاقات با مدیرعامل ایرنا از بخش های مختلف اداره های کل اخبار داخلی ، اخبار خارجی و اخبار چندرسانه ای از نزدیک در جریان فعالیت حرفه ای خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی قرار گرفتند.
هاشمی با بیان اینکه « پیوند دیرین تاریخی ، فرهنگی ، عاطفی دو کشور همسایه در چند دهه گذشته مستحکم تر شده است»، اظهارداشت: سرنوشت ملت غیور و پر افتخار افغانستان همواره برای ما مهم بوده است و ایران امنیت و پیشرفت افغانستان را امنیت و پیشرفت خود می داند.
وی گفت که رسانه های افغانستان و ایران باید در مقابل هجمه های رسانه ای که درصدد تخریب روابط و مناسبات دو کشور و دو ملت همسایه هستند، با اقتدار و هماهنگی و همکاری بایستند و در معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دو کشور تلاش کنند.
مدیرعامل ایرنا تاکید کرد که خبرگزاری جمهوری اسلامی نسبت به هجمه خبری رسانه های غربی برای تخریب روابط دو کشور همسایه بی تفاوت نخواهد ماند و براساس وظیفه و رسالت خود برای آشکار کردن واقعیت ها اقدام می کند.
هاشمی، حرکت افغانستان به سوی اقتدار ، انسجام و هویت ملی مشترک را آرزوی هر ایرانی برشمرد و خاطرنشان کرد : تشکیل نهادهایی مانند فدراسیون روزنامه نگاران و رسانه های افغانستان که در برگیرنده همه سلایق موجود است، یک حرکت امید بخش است.
وی به شهادت « محمود صارمی » خبرنگار ایرنا در افغانستان در سال 1376 اشاره و تصریح کرد: سالروز شهادت صارمی در ایران به عنوان روز خبرنگار نام گذاری شده است و هر سال در این روز به شکلی گسترده سرنوشت و سرگذشت افغانستان در افکار عمومی ایران بازخوانی می شود.
مدیرعامل ایرنا با تاکید بر آمادگی دانشکده خبر ایرنا برای ارایه آموزش های تخصصی و حرفه ای خبری به خبرنگاران افغاستان برای ارتقای توانمندی حرفه ای رسانه های افغانستان ، زمینه را برای همکاری همه جانبه ایرنا با رسانه های افغانستان از جمله در عرصه خبری، عکس ، پژوهش و چندرسانه ای بسیار مناسب دانست.
در این دیدار « محمد فهیم دشتی » به عنوان سرپرست گروه اعزامی افغانستان گزارشی از فعالیت نهادهای صنفی و حمایت های آنها از اصحاب رسانه در افغانستان بیان کرد.
یکی از اعضای هیات رسانه ای افغانستان با بیان اینکه« ایران و افغانستان همسایه بوده ، هستند و خواهند بود و این جغرافیا قابل تغییر نیست» گفت که متاسفانه رسانه های افغانستانی از نگاه رسانه های غربی ایران را برای مردم افغانستان ترسیم می کنند ، تاکید کرد که ما باید برای تنویر افکار عمومی ، دادوستدها و تعامل خبری را گسترش دهیم.
دیگر اعضای این هیات راهکارهایی موثر برای ارایه تصویری حقیقی و شفاف از واقعیت های موجود دو کشور ایران و افغانستان از طریق رسانه ها های دو کشور مطرح کردند.
ایجاد اتاق مشترک خبر رسانه های ایران و افغانستان از جمله درخواست هایی بود که در این دیدار هیات افغانستانی برای بهبود روایت های خبری از دو کشور نزد افکار عمومی کشور مقابل مطرح کرد.
اعضای هیات رسانه ای افغانستان با تاکید بر اهمیت همگرایی رسانه های ایران و افغانستان، از نقش آفرینی گسترده زنان ایرانی در عرصه های مختلف به ویژه رسانه ها از جمله ایرنا ابراز شگفتی کردند.
مدیرعامل ایرنا با آرزوی موفقیت بیشتر برای اصحاب رسانه در افغانستان و با تاکید بر اهمیت گسترش روز افزون همکاری رسانه های دو کشور اظهارداشت: همه ما باید مدافع حقوق مردم باشیم و این یک تعهد اخلاقی و حرفه ای است.
آساق**1104 **1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي افغانستان ايران سيد ضيا هاشمي مديرعامل ايرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است و اختتامیه این جشنواره نیمه دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سعید شاهرخی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: شورای توسعه گردشگری استان کرمان راه‌اندازی شده است و دبیرخانه کرمان 1404 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مستقر شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مکمل جهش تولید را مشارکت مردم می‌دانند، گفت: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مجموعه‌های خصوصی همکاری خوبی را در پیش گرفته که یکی از این نهادها اتاق بازرگانی استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه جشنواره ملی چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور برگزار می‌شود، افزود: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه استاندار کرمان نیز در این زمینه به صورت کتبی اعلام آمادگی کردند و اتاق بازرگانی نیز در انتخاب استان کرمان موثر بوده است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره قرار است در نیمه دوم آبان‌ماه در کرمان برگزار شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه جلسات برنامه‌ریزی این جشنواره در تهران و کرمان برگزار خواهد شد، گفت: این امکان وجود دارد که از تمام مفاخر علمی، فرهنگی، هنری و غیره در زمان این جشنواره استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان امسال میزبان چند رویداد بزرگ فرهنگی هنری است، افزود: همایش بین‌المللی راه ابریشم نیز مهرماه با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در شهرستان بم برگزار می‌شود، بیان کرد: سمینار باستان شناسان ایران اسفندماه در جیرفت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در هفته میراث فرهنگی اشیا و آثار تاریخی استان کرمان که در موزه ملی کشور نگهداری می‌شود برای بازدید عمومی مردم به کرمان منتقل می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار شی تاریخی از استان کرمان در موزه ملی نگهداری می‌شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کرمان آنگونه که باید معرفی نشده و انعکاس مطلوبی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان کرمان در رسانه‌ها نبوده است، اظهار داشت: متاسفانه هنوز کرمان به‌عنوان مقصد گردشگری در کشور نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد تا کرمان در حلقه گردشگری گردشگران قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری استان کرمان مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی است که لازمه آن معرفی خوب کرمان است، ادامه داد: کرمان 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی دارد که حتماً باید این آثار به جهانیان معرفی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جشنواره چندرسانه‌ای وزارت میراث یک ظرفیت خوب برای معرفی کرمان است و اتاق بازرگانی از آن حمایت می‌کند، افزود: جدای از این جشنواره وزارت میراث فرهنگی حتماً باید به وظیفه قانونی خود برای معرفی استان کرمان که یک خاستگاه تمدنی دارد اقدام کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران