Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دکتر غلامحسين مظفري در مراسم آغاز به کار نمايشگاه دريايي گفت: پيوستن به اقتصاد جهاني را درکيش تمرين کنيم تا کيش پايلوت تبادلات اقتصادي کشور باشد.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد کيش، آيين افتتاح نمايشگاه بين المللي دريايي جمهوري اسلامي ايران با حضور امير دريادار حسين خانزادي فرمانده نيروي دريايي ارتش، غلامحسين مظفري مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش، امير دريادار رستگاري مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع، محمد راستاد معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي، هادي حق‌شناس معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي، محمد سعيدي مديرعامل کشتيراني کشور، حسين هاشمي تختي نژاد نماينده بندرعباس در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مسئولان محلي صبح روز دوشنبه 26 آذر در مرکز همايش هاي بين المللي کيش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش در اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره شهداي حادثه سانچي گفت: جزيره کيش به عنوان اولين منطقه آزاد تجاري وصنعتي کشور، سابقه طولاني در زمينه دريانوردي و تجارت دريايي دارد و اين پيش زمينه در کنار برگزاري اين رويداد مهم دريايي کشور فرصتي براي اثر گذاري بيشتر اين منطقه آزاد کشور در توسعه صنايع دريايي است.
وي در ادامه ابراز اميدواري کرد: جزيره کيش با کمک متخصصان و متوليان حوزه دريانوردي جايگاه مناسبي دررشد و گسترش تعاملات دريايي کشور داشته باشد.
دکتر مظفري تاکيد کرد: اعتقاد داريم جزيره کيش در حوزه اقتصادي مي تواند حلقه اتصال کشور با فضاي بين المللي باشد بنابراين بايد پيوستن به اقتصاد جهاني را درکيش تمرين کنيم تا کيش پايلوت تبادلات اقتصادي کشور از جمله در حوزه صنايع دريايي باشد.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش با اشاره به تلاش هاي انجام شده درکيش براي ميزباني از برگزاري رخدادهاي بين المللي گفت: جزيره کيش مي تواند بستر برگزاري بسياري از رخدادهاي بين المللي و محل استقرار دبيرخانه هاي دائمي اين رويدادها باشد.
وي در خصوص مباحث مرتبط با اقتصاد دريا تشريح کرد: در حوزه اقتصاد دريا موضوعات مختلفي مطرح است جزيره کيش اين ظرفيت را دارد به عنوان مرکزي پژوهشي در حوزه هاي مختلف بستر و زيرساخت را آماده کند و با مجموعه هاي علاقمند همکاري کند. به دانشگاههاي مستقر در کيش هم پيشنهاد مي کنم از فاز آموزش صرف به دانشجويان خارج شوند و رويکرد فعالانه در بخش هاي پژوهشي و بين المللي داشته باشند.
دکتر مظفري در پايان تاکيد کرد: دانشگاه هاي کيش مي توانند در حوزه هاي پژوهشي از ظرفيت متخصصاني که در رويدادهاي کيش حضور مي يابند هم بهره گيرند.
لازم به ذکر است در مراسم گشايش نمايشگاه صنايع دريايي و دريانوردي ايران در جزيره کيش امير دريادار حسين خانزادي فرمانده نيروي دريايي ارتش، غلامحسين مظفري مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش، امير دريادار رستگاري مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع، محمد راستاد معاون وزير راه وشهرسازي و مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي، هادي حق‌شناس معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي، محمد سعيدي مديرعامل کشتيراني کشور، حسين هاشمي تختي نژاد نماينده استان هرمزگان در مجلس شوراي اسلامي حضور داشتند.
گفتني است نمايشگاه بين المللي دريايي جمهوري اسلامي ايران که صبح امروز 26 آذر درجزيره کيش آغاز شد شامگاه چهارشنبه 28 آذر به کار خود پايان مي دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم