Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: پسماند شهر تهران، محیط زیست شهر ری را مورد تهدید جدی قرار داده است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران صبح امروز با حضور در سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در جریان موضوعات مورد پیگیری این سازمان قرار گرفته و در ادامه از مرکز تفکیک زباله آراد کوه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن خلیل آبادی، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در جریان این بازدید گفت: امروز بهترین قوانین در حوزه پسماند در کشور وجود دارد، اما با توجه به منافع مالی کم، سازمان‌ها عموما این وظیفه را بر عهده دیگران می‌گذارند.

وی اظهار کرد: من به عنوان شهروند ری خاطره خوشی از پسماند ندارم. چراکه بخش عظیمی از شهرستان ری درگیر موضوع پسماند است.

عضو شورای شهر تهران گفت: این را به جد می‌توانم بگویم که پسماند تهران، محیط زیست شهرستان ری را مورد تهدید جدی قرار داده است.

خلیل آبادی تصریح کرد: این پسماند به صورت غیر بهداشتی حمل می‌شود و کسی هم بر آن نظارت نمی‌کند. همچنین ساکنان شهر فشافویه و کهریزک و باقرشهر که هرکدام بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند در معرض این تهدید قرار دارند.

وی با اشاره به تاثیر ۲۰ درصدی مرکز تفکیک زباله در ایجاد بو‌های استشمام شونده در مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) تاکید کرد: باید موضوع مبدا و مدفن پسماند مورد توجه جدی قرار گیرد چراکه موضوع کارخانه سیمان در شمال و بهشت زهرا و پسماند در جنوب در حال بلعیدن شهر ری است.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به سوابق موفق برخی از کشور‌ها در حوزه مدیریت پسماند اظهار داشت: برای مدیریت پسماند باید ابتدا به جای فرهنگ جمع آوری زباله، فرهنگ کاهش تولید پسماند را داشته باشیم به نحوی که مردم در خانه آن بخش از زباله‌هایی را که می‌توانند بازیافت یا تفکیک کنند را انجام دهند تا تولید پسماند در شهر کاهش یابد.

خلیل آبادی ادامه داد: دفن غیر علمی می‌تواند تبدیل به بحرانی جدی شود ضمن اینکه برای کاهش حجم دفن نیز باید راهکاری اندیشیده شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرهنگی و اجتماعی تهران میزان پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد