Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، شمار افرادی که با اسلحه گرم در آمریکا جان خود را از دست داده اند به بالاترین حد خود در حدود چهل سال اخیر رسیده است.

بنابر آمار «مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری» (CDC) وابسته به وزارت بهداشت ایالات متحده، حدود ۴۰ هزار نفر در سال گذشته در این کشور با اسلحه کشته شده‌اند که حدود ۲۴ هزار مورد از آن‌ها خودکشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق ارقام منتشره، ۳۹۷۷۳ نفر در سال ۲۰۱۷ میلادی توسط اسلحه گرم در آمریکا کشته‌ شده‌اند که در مقایسه با سال ۱۹۹۹ حدود ده هزار تن افزایش نشان می‌دهد.

این بالاترین میزان ثبت شده مرگ بر اثر سلاح گرم دست کم از آغاز جمع‌آوری داده‌ها در سال ۱۹۷۹ بوده است.

بر طبق این آمار، از مجموع همه جان باختگان ۲۳۸۵۴ نفر در سال ۲۰۱۷ توسط اسلحه گرم خودکشی کرده‌اند که این رقم افزایشی حدود ۷ هزاری نفری را در مقایسه با سال ۱۹۹۹ نشان می‌دهد.

مرگ‌های سرشماری شده بر اثر سلاح گرم به آن دسته اطلاق می‌شود که بر اثر جنگ، جنایت، خودکشی، شلیک ناخواسته و مداخلات نظامی قانونی صورت گرفته باشد.

بر اساس تحقیق پروژه تحقیقات جهانی «سلاح‌های سبک» در ژنو ۴۶ درصد سلاح‌های گرم جهان در مالکیت شهروندان ایالات متحده است.

در سال های اخیر بحث های فراوانی بر سر اصلاح قانون کنترل سلاح در آمریکا مطرح شده است که عمدتا به دلیل مخالف «انجمن ملی سلاح» ایالات متحده بی نتیجه مانده است.

این در حالی است که اخیر یک پژوهش نشان داده است که جمعیت ایالات متحده آمریکا چهار درصد همه جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد اما شهروندان این کشور تا پایان سال ۲۰۱۷ مالکیت ۴۶ درصد از ۸۵۷ میلیون قبضه سلاح جهان را در اختیار دارند.

پروژه تحقیقات جهانی «سلاح‌های کوچک»(The Small Arms Survey) در ژنو بر اساس آخرین پژوهش خود اعلام کردند که بیش از یک میلیارد سلاح گرم در جهان وجود دارد که ۸۵ درصد آن در دست شهروندان غیر نظامی و باقیمانده در اختیار ارتش‌ها و نیروهای انتظامی است.

شمار صاحبان اسلحه در جهان در سال ۲۰۱۷ به ۸۷۵ میلیون نفر رسید که نسبت به سال ۲۰۰۶ به میزان ۲۰۷ میلیون نفر افزایش یافته است.

۴۶ درصد سلاح های گرم جهان در مالکیت شهروندان ایالات متحده است بنابراین به ازای هر ۱۰۰ آمریکایی ۱۲۰ اسلحه وجود دارد، این در حالی است که در یمن و در وضعیت جنگ و درگیری به ازای هر ۱۰۰ نفر ۵۳ اسلحه وجود دارد.

«ارون کارپ» پژوهشگری که در این تحقیقات مشارکت کرده است گفت که بزرگترین عامل رشد میزان مالکیت اسلحه، مالکیت سلاح توسط غیرنظامیان در ایالات متحده است. وی در گفتگو با خبرنگاران افزود که شهروندان این کشور هر سال حدود ۱۴ میلیون سلاح جدید وارداتی را خریداری می‌کنند.

کارپ تأکید کرد اینکه مردم آمریکا به چه دلیل اسلحه گرم می‌خرند بحث دیگری است اما مهمتر این است که آنها می‌خرند چون اجازه دارند بخرند و بازار آمریکا در فروش سلاح بسیار آسان‌گیر است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب ایالات متحده آمریکا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آنها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی