Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی عارضه یابی بازی های رایانه ای در ایران، با حضور عبدالله جلالی (مدیر گروه پژوهشی مدیریت، سیاست و اقتصاد اسلامی رسانه اداره کل پژوهش های اسلامی صداوسیما) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
جلالی با اشاره به این که نسل جوان با بازی های جدید رو به رو شده اند، گفت: بازی های امروزی نوع نیازهای جوانان و شیوه برآورده شدن آن ها را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجه صنعتی بودن بازی های رایانه ای اظهار داشت: به دلیل صنعتی شدن بازی های رایانه ای اکثر بازی های امروزی با فرهنگ و بوم ایران سازگاری ندارند.
مدیر گروه پژوهشی مدیریت، سیاست و اقتصاد اسلامی رسانه اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما با اشاره به این که محتوای بازی های رایانه ای از نظر رسانه ای نیاز به مدیریت جدی دارد، بیان کرد: رسانه های امروزی با تکیه بر جذابیت هایی که ایجاد کرده اند کارکرد اساسی خود را بر سرگرمی و تفریح معطوف کرده اند.
وی افزود: بازی های مختلف رایانه ای در حالی تمرکز خود را بر سرگرمی مخاطب معطوف می کنند که در زیرمتن حرف ها و پیام بسیاری را به مخاطب منتقل می کنند.
عبدالله جلالی با اشاره به این که بازی های رایانه ای در تمامی حوزه های انسانی تاثیر دارند، اظهار داشت: تغذیه، پوشاک، بی میلی و افسردگی از جمله تاثیر رسانه ای بازی های رایانه ای محسوب می شوند.
مدیر گروه پژوهشی مدیریت، سیاست و اقتصاد اسلامی رسانه اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما با اشاره به این که بازی های رایانه ای همیشه زمان را از انسان سلب می کنند، بیان کرد: رشد چشمگیر بازی های رایانه ای در کشور می تواند از مهم ترین دلایلی باشد که در کاهش روند رشد تحصیلی دانش آموزان موثر بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: همان طوری که در اوایل انقلاب افراد فعال در جامعه نهضت سواد آموزی را دلیلی بر پیشرفت کشور می دانستند، امروزه اهتمام به آموزش سواد رسانه ای از مهم ترین عواملی است که می تواند بر رشد افراد و کشور کمک کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بازي رايانه مديريت عارضه يابي خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، چند روز پس از آنکه اعلام شد یک ویژگی هوش مصنوعی چالش برانگیز در موبایل های هواوی عکس ها را به محتوای هرزنگاری تبدیل می کند، اخبار مشابهی درباره اپل نیز منتشر شده است.

طبق گزارش ها اپل ۳ اپلیکیشنی که با عنوان «تولید کننده محتوای هنری» تبلیغ شده اند اما در اینستاگرام با عنوان سایت های هرزنگاری ترویج می شوند و مدعی هستند هرعکسی را رایگان به محتوای غیراخلاقی تبدیل می کنند، حذف کرده است.

این اپلیکیشن ها از هوش مصنوعی مولد برای ساخت تصاویر هرزنگاری جعلی افراد استفاده شده اند. ممکن است از این عکس ها برای آزار، اخاذی و از بین بردن حریم خصوصی افراد استفاده کرد.

نکته جالب آنجاست که این اپلیکیشن ها از سال ۲۰۲۲ میلادی در اپ استور فعال بوده اند. همچنین براساس گزارش مذکور این اپ ها در صورتی اجازه حضور در اپ استور را داشتند که تبلیغات سایت های هرزنگاری را حذف کنند.

با این وجود یکی از آنها تا ۲۰۲۴ میلادی و هنگامیکه گوگل آن را از پلی استور حذف کرد، همچنان چنین تبلیغاتی را نشان می داد.

اکنون اپل تصمیم گرفته تا اپلیکیشن مذکور را از اپ استور پاک کند. اقدام مذکور در زمانی حساس برای اپل انجام شده است. رویدادWWDC۲۰۲۴ اپل قرار است به زودی برگزار شود و همچنین پیش بینی می شود این شرکت از ویژگی های مهم هوش مصنوعی در iOS۱۸ و سیری رونمایی کند.

کد خبر 6091139

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان