Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:49:22 GMT

علوم انسانی نقش گسترده ای در تحول زندگی دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۱۲۴۸۷

علوم انسانی نقش گسترده ای در تحول زندگی دارد

تهران-ایرنا- جمعی از مسئولان و استادان امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برای بحث درباره اهمیت پژوهش های علوم انسانی گردهم آمدند. آنان می گویند : علوم انسانی می تواند تمامی ابعاد زندگی را متحول کند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، به مناسبت هفته بزرگداشت پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه، روز سه شنبه نشست مشترکی با حضور مسعود برومند معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و شخصیت‌های علمی و اجرایی کشور در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به فعالیت ها و برنامه های پژوهشی اخیر دانشگاه در راستای کمک به حل مسائل کشور و همکاری با دولت در حوزه پولی و بانکی و فضای مجازی در این نشست گزارشی از تجربه خوشه های مشورتی در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه ارائه شد.

** علوم انسانی در دانشگاه علامه طباطبایی قوت گرفت
غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران در این نشست درباره اهمیت علوم انسانی اظهار کرد: بسیاری از مسائل اصلی جامعه تنها با پژوهش در حوزه علوم انسانی قابل حل است.
وی افزود: قوانین کشور نمی تواند طلاق، اعتیاد، مشکلات خانوادگی و مسائل دیگر را حل کند اما چاره جویی برای این موضوعات بر عهده علوم انسانی است.
حدادعادل به اهمیت رسانه ها در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: فضای مجازی و رسانه ها که شاخه ای از علم ارتباطات است، در این سال ها توانسته بر تمامی ابعاد زندگی امروز تأثیرگذار باشد البته ناگفته نماند که علوم انسانی در دانشگاه علامه طباطبایی قوت گرفته است.

** پژوهشگران با توجه به تغییرات جامعه پیش روند
سید سعیدرضا عاملی رنانی رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، در ادامه نشست اظهار کرد: در حال حاضر فضای مجازی توانسته تمامی ابعاد زندگی تحت کنترل خود درآورد.
وی افزود: در علوم انسانی مسئله شناخت مطرح است که روز به روز تحت تأثیر فضای مجازی تغییر می کند.


** سال 88 علوم انسانی محاکمه شد
ابوالفضل دلاوری استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه نشست درباره حوزه علوم انسانی اظهار کرد: علوم انسانی در سال 88 محاکمه و به حاشیه رانده شد و پس از سال ها وقفه در سال 94 دوباره احیا شد.
وی افزود: باید در خصوص هسته شناسی اجتماعی ، رها سازی سیاست تقویت غیرهدفمند و رهاسازی پژوهشگر از قید و بندهای صوری پژوهش و پیمایش های بسیاری انجام شود.

** علامه طباطبایی می تواند از مشکلات گره گشایی کند
حسن میرزایی اهرنجانی استاد دانشگاه تهران در ادامه درباره اهمیت علوم انسانی اظهار کرد: نظام پژوهشی باید ارتباط ارگانیک با مجموعه آموزشی برقرار کند.
وی افزود: دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان دانشگاه مادر در حوزه های علوم انسانی می تواند در بسیاری از مسائل ورود و از مشکلات گره گشایی کند.
**9491**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علوم انساني دانشگاه علامه طباطبايي غلامعلي حداد عادل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی به ایران از سوی دشمنان گفت: استقبال از اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه برای اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

وی افزود: این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم تا حصارها شکسته و یک نظام علمی متفاوت ایجاد شود. این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و … عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 751075

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • مصحف شریف «قرآن مبارک» رونمایی می‌شود
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله