Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، اکبر حسن‌بکلو مدیرعامل شرکت توزیع برق استان در تشریح این خبر گفت:

از مزایا و کاربردهای  مدیریت دانش در سازمان ها چیست؟

مدیریت دانش طی چند دهه اخیر توجه و اقبال بسیاری در عرصه کسب وکار و مدیریت سازمان ها یافته است. علت این اقبال و توجه آن است که بسیاری از مدیران سازمانهای مختلف مدیریت دانش را به عنوان فرآیندی قلمداد می کنند که سازمانها را قادر می سازد از دارایی های «دانش» برای ایجاد «ارزش» در سازمانها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تعریفی جامع، دانش را شکلی از اطلاعات با ارزش ضمنی و آشکار معرفی می کنند که با تجربه، زمینه، تفسیر و تفکر ادغام شده و آماده بکارگیری برای تصمیمات و اقدامات پیش رو می باشد. می بایستی تصریح شود که دانش به راحتی قابل شناسایی و دستیابی نیست زیرا به قول اکثر محققان این حوزه، دانش در ذهن افراد به مانند یک کوه یخی شناور در دریا است که تنها 5 درصد آن آشکار و پیداست و 95 درصد آن در زیر آب پنهان است. با این وجود، تبیین مفهوم «دانش» به مراتب آسان تر از تبیین مفهوم مدیریت دانش است زیرا تعاریف بسیار متنوع و مختلفی از اصطلاح و مفهوم «مدیریت دانش» ارائه شده است.

پرکاربردترین مدل ارایه شده از مدیریت دانش چگونه و توسط چه کسی ارایه شد؟

تعاریف ارائه شده از مدیریت دانش همگی به طور ضمنی از اهمیت بالای آن در موفقیت سازمانها در شرایط رقابتی و به ویژه در عصر حاضر که به عصر انفجار اطلاعات معروف است، خبر می دهند. به زبان ساده، مدیریت دانش را به معنای "برانگیختن افراد به تسهیم دانش خود با دیگران" تعریف می کنند. بنا بر مطالعات صورت گرفته، تعاریف و مدلهای نظری متعددی برای نظام مدیریت دانش ارائه شده است که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. در این میان، سازمان بهره وری آسیایی که به اختصار ای پی او (APO) خوانده می شود، با هدف ارائه مدلی ساده با قابلیت اجرایی بالا برای استقرار نظام مدیریت دانش در هر کشوری، در سپتامبر 2007 با حضور نمایندگان کشورهای چین، هند، ژاپن، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند و ویتنام اجماعی برگزار نمود و مدلی نظری و کاربردی با عنوان مدل APO ارائه نمود که مورد استقبال بسیاری از کشورهای آسیایی از جمله ایران قرار گرفت. این سازمان در تعریفی ساده و جامع مدیریت دانش را به این صورت تعریف نموده است: "مدیریت دانش عبارت است از اتخاذ رویکردی یکپارچه و نظام مند برای خلق، ثبت، به اشتراک گذاری و بکارگیری دانش در سازمان در راستای تقویت بهره وری، سودآوری و رشد سازمانی".

شرکت توزیع برق استان در زمینه مدیریت دانش در سالهای اخیر چه اقداماتی انجام داده است؟

شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی به عنوان سازمانی پویا و به روز، در سال 1393 در نتیجه ارزیابی تعالی سازمانی (EFQM)، پروژه استقرار مدیریت دانش را به عنوان یکی از پروژ های های بهبود خود تعریف نمود. بر این اساس، مطالعات اولیه در خصوص مدیریت دانش و مدل های نظری و عملیاتی مختلف برای استقرار آن در دفتر توسعه مدیریت شرکت انجام گرفت. در نتیجه پیگیری های به عمل آمده در سال 1394 ، کمیته مدیریت دانش در شرکت تشکیل و پروژه استقرار نظام مدیریت دانش در سند برنامه ریزی استراتژیک شرکت گنجانده شد. بازدید از سایر سازمان ها و شرکت ها جهت الگوبرداری و همچنین مذاکره و رایزنی با موسسه های مشاور در زمینه نرم افزار مدیریت دانش، از جمله اقدامات به عمل آمده در راستای استقرار این سیستم در شرکت توزیع برق در سال 1396 بود. این شرکت پس از بررسی های به عمل آمده با همکاری دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت به این نتیجه رسید که نسبت به مدلسازی و برنامه نویسی این سیستم و استقرار آن در محیط نرم افزاری بی پی ام اس (BPMS) اقدام نمایند. نتیجه تلاش همکاران شرکت در نیمه نخست سال جاری به بار نشست و نرم افزار مدیریت دانش، با قابلیت انجام ثبت و ذخیره سازی رفتارهای دانش شامل بیست و یک آیتم به صورت طبقه بندی شده و نیز با امکان ارزیابی توسط خبرگان دانشی آماده بهره برداری گردید. فهرست خبرگان و ارزیابان دانشی شرکت نیز با استعلام از معاونتهای تخصصی شرکت، در حوزه ها و شاخه های مختلف مرتبط استخراج و وارد نرم افزار شد.

راهبرد شرکت توزیع نیروی برق در این زمینه چیست؟

 شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی، در نظر دارد تا با استفاده از برنامه نرم افزاری تهیه شده و با کمک و مشارکت حداکثری کارکنان به اهداف عالیه نظام مدیریت دانش یعنی دستیابی به بهره وری، کیفیت، رشد و در نهایت تعالی سازمانی دست یابد.

 چشم انداز سازمان در زمینه استفاده ازمدیریت دانش چیست؟

نگاه شرکت توزیع به دانش به عنوان یکی از دارایی های ارزشمند فرد و سازمان می باشد، در نتیجه ضمن احترام به دانش ضمنی و آشکار کارکنان، بر آن است تا با توسعه و بهبود نرم افزار و همچنین به کمک مکانیزم های مدیریتی و انگیزشی مقتضی، زمینه مشارکت کلیه کارکنان در کلیه سطوح سازمانی را در نظام مدیریت دانش فراهم آورد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شرکت توزیع برق آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۳۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از ۳ رزمایش نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری میلادی ۳ رزمایش بزرگ را تا ۸ ماه می برگزار خواهند کرد. این رزمایش ها عبارتند از: رزمایش بین المللی ققنوس آنادولو (۷ تا ۱۸ می)، گرگ دریایی (۶ تا ۱۷ می) و رزمایش افس-۲۰۲۴.

رزمایش بین‌المللی آنادولو ۲۰۲۴ با شرکت جمهوری آذربایجان، قطر، لهستان، رومانی، عربستان سعودی و ترکیه در سومین فرماندهی پایگاه جت اصلی قونیه برگزار م ی‌شود.

هدف از این رزمایش، آزمایش و بهبود فرآیند فرماندهی و کنترل در محدوده عملیات امداد و نجات پرسنل، بهبود سطح همکاری بین عناصر گروه عملیات نجات پرسنل و با سایر کشورها در محیط رزمی و تعیین زمینه‌ های همکاری است.

روز رسانه‌ ای این رزمایش که در آن تیم هایی از فرماندهی نیرو، فرماندهی کل ژاندارمری و فرماندهی یگان ویژه و عناصر خارجی در آن شرکت خواهند کرد، ۱۶ ماه می خواهد بود.

رزمایش گرگ دریایی با هدف ارزیابی مدیریت عملیاتی و اثربخشی مدیریت فرماندهی نیروی دریایی و فرماندهی های تابعه آن در مارماریس روی می دهد. یگان‌ هایی از فرماندهی نیروی دریایی، فرماندهی نیروی هوایی و فرماندهی گارد ساحلی ترکیه نیز در این رزمایش شرکت خواهند کرد.

۱۵ هزار پرسنل در این رزمایش شرکت خواهند کرد که ۱۰۰ کشتی، ۸ زیردریایی، ۳۹ هواپیما، ۱۶ بالگرد، ۲۸ هواپیمای بدون سرنشین، ۷ خودروی دریایی بدون سرنشین، ۲ تیم SAT متشکل از ۸ نفر و ۳ تیم SAS متشکل از ۵ نفر شرکت خواهند کرد.

در چارچوب برگزاری رزمایش افس-۲۰۲۴ پایگاه فرماندهی مشترک و رزمایش آتش میدانی به کمک رایانه، به میزبانی ترکیه، تحت هدایت و مدیریت فرماندهی ارتش دریای اژه، با مشارکت کشورهای دوست و متحد برگزار می شود.

این رزمایش، رزمایشی با بیشترین مشارکت در میان رزمایش‌ های سری EFES خواهد بود که تا به امروز انجام شده است.

کد خبر 6100926

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از ۳ رزمایش نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری
  • توزیع ۳۰۰۰ کلاه ایمنی بین راکبین موتور سیکلت آذربایجان‌ غربی‌
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است