Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با تأکید بر ضرورت انجام پژوهش‌های بنیادی اظهار کرد: هزینه در پژوهش به شرط آن که طرح پژوهشی و فرایند اجرایی آن درست انجام گیرد سرمایه‌گذاری برای آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با پژوهش می‌توان راه آینده را ترسیم و اشتباهات گذشته را جبران کرد همچنین به ارتقای کیفیت بهره‌بری هم کمک می‌کند و از هزینه‌های آزمون و خطا می‌کاهد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدیان تأکید کرد: سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان امور سران کشور باید برای اتخاذ تصمیم، پیوست پژوهشی آن را ملاحظه کند و برنامه ریزی بدون پیوست پژوهشی مانند قدم برداشتن بدون چراغ در شب تاریک است.

رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت آشنایی نداشتن مدیران ارشد با ادبیات مطالعات پژوهشی کم حوصلگی و شتاب در اتخاذ تصمیم در برابر فشار مشکلات را از موانع پژهش در کشور بر شمرد و اظهار کرد: معمولا پژوهشکده‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در برابر مشکلات اجرایی واکنش سریع مطالعاتی ندارند و زمان‌بر بودن انجام تحقیقات مدیران را ناگذیر به اتخاذ تصمیم‌های بی پشتوانه می‌کند.

وی بیان کرد: عمل به نتایج پژوهشی و التزام به پژوهش‌های بنیادی، میدانی، کاربردی و حتی کتابخانه‌ای متناسب با مسئله‌ها، نیاز‌ها و ابهام‌ها باید تبدیل به یک میثاق ملی در مراکز تدوین سیات‌ها و برنامه‌ها از صدر تا ذیل شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان گفت: امروز کاهش بودجه تحقیقاتی و تخصیص نیافتن به موقع آن حتی جابه‌جایی این موضوع صدمات زیادی به تحقق اهداف و ارتقای کیفیت و بهره وری می‌زنند؛ متأسفانه هزینه‌های پژوهشی جزو هزینه‌های غیر قابل اجتناب تلقی نمی‌شود به همین دلیل بسیاری از مسئولان مالی در پایان سال اعتبارات پژوهشی را با هزینه‌هایی مانند حقوق و مزایا جابه‌جا می‌کنند.

رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت ادامه داد: به عنوان مثال در آموزش و پرورش طی این سال‌های اخیر جز بخشی از اعتبارات پژوهشگاه و سازمان پژوهش به امر تحقیق اعتبار دیگری تخصیص نیافته است و همیشه از این موضوع در استان‌ها و معاونت‌های تابعه که دارای سر فصل مشخص است دچار مشکل بوده‌ایم اگر در استان‌ها چراغ پژوهش اندکی روشنایی داشته باشد از واگذاری تحقیقات به استان‌ها و ابلاغ اعتبار ما به ازای آن از سوی سازمان پژوهش بوده است.

ضرورت تخصیص به موقع اعتبارات پژوهشی

وی از دستگاه‌های مسئول به ویژه سازمان برنامه و بودجه خواستار تأمین و تخصیص اعتبارات پژوهشی به هنگام شد و گفت: بر هزینه‌کرد این اعتبارات نظارت کامل انجام شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدیان همچنین از بخش‌های غیر دولتی که در حوزه تعلیم وتربیت فعالیت می‌کنند درخواست کرد بخشی از منابع خود را برای انجام تحقیقات در بخش سند تحول بنیادین مانند نظام جامع ارزشیابی، هدایت تحصیلی، نیاز‌های شغلی آینده، بازار کار، استاندارد‌های آموزش‌های حرفه‌ای تحت جامع مدارس ایمن از حیث فضا و روابط انسانی، مقابله با آسیب‌های اجتماعی و مواردی از این قبیل اختصاص دهند تا همانند خیرین مدرسه‌ساز چراغ خیر را در مطالعات و تحقیقات روشن کنند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک ۳ طبقه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کار‌های مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت، ولی عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • محمد علی علومی شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود