Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان: علی لاریجانی در مراسم گرامیداشت هفته حمل ونقل بیان کرد: تشکل‌های صنفی رانندگان در ماه‌های گذشته مشکلات این بخش را مطرح و بررسی شد و می‌دانیم مشکلات این بخش متعدد است.

وی در ادامه افزود: بخشی از توسعه کشور بر عهده سیستم حمل و نقل کشور است و کار شما بسیار دشوار است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:در کشور ما هم بار اصلی بر دوش این بخش است و از کارگاه‌های کوچک تا بنگاه‌های بزرگ با حمل و نقل ارتباط دارند و اگر خللی به وجود بیاید مردم با مشکل مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی اظهار کرد: تعداد رانندگان کامیون و اتوبوس نشان دهنده حجم بالای کار این سازمان است و اشکالاتی در این حوزه کاری است و از وزیر راه میخواهیم در تصمیمات از این تشکلات استفاده کنند و در کشور ما این موضوع هنوز به طور کامل نهادینه نشده تا از تشکلات استفاده شود که این اشکال در آیین نامه رفع شد و در کنار نماینده دولت نماینده صنف هم دعوت شود تا نمایندگان حرف‌های تشکلات را بشنوند و بعد نظر دهند و با در کنار قرار گرفتن این دو مشکلات بهتر حل می‌شود.

وی توضیح داد: از وزیر میخواهیم از تشکلات در تصمیم گیری‌ها استفاده شود و توصیه می‌کنم این کار را دنبال کنید تا زودتر مشکلات بخش حمل و نقل مرتفع شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از چالش‌های بخش حمل و نقل عدم تناسب عرضه و تقاضا در بخش جاده‌ای است که این امر رانندگان را نگران کرده است.

لاریجانی گفت: عدم تناسب بین بار‌های کامیون‌ها برای کامیون داران مشکل ایجاد به طوری که کامیون داران نگران آن هستند زمانی که کالا در بنادر کم می‌شود مشکل ما افزون‌تر می‌شود‌

وی ادامه داد: در شرایط تحریم ورودی کالا به بنادر کم می‌شود و این موضوع به یک لحاظ درست است، اما ما می‌توانیم با حمایت از تولید داخل و تقویت اقتصاد مقاومتی این موضوع را حل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایط تحریم‌ها باید با همسایگان خود مراودات داشته باشیم و باید وزارت راه وشهرسازی راه‌های موصلاتی را گسترش دهند. در این شرایط باید امکان وسیع تری در این بخش پیدا می‌کنم

لاریجانی تصریح کرد: افزایش ساخت وساز و ورود به بافت‌های فرسوده و ایجاد یک حرکت جهشی در این بخش می‌تواند نقش موثری در بهبود وضعیت کامیون داران داشته باشد.

وی افزود: از وزیر راه وشهرسازی درخواست می‌کنیم که برنامه بهبود وضعیت کامیون داران را به گونه‌ای طراحی کند که رونق برای کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به سواحل مکران در کشور افزود: در برخی از شهر‌های کشور آب معضل اساسی است این در حالی لین که سواحل مکران تمامی امکانات لازم را دارد و این بخش نیازمند سرمایه گذاری است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید تمامی وزارت خانه‌ها از جمله مسکن و نفت پیگر جذب سرمایه گذار باشند به طوری که هم اکنون مقدار زیادی کار تولید می‌شود که این تولیدات نیاز به سرمایه گذاری دارد بنایراین باید پروژه‌های خوبی اجرایی شود تا زمینه ورود سرمایه گذاران فراهم شود.

لاریجانی ادامه داد: در مورد تحریم ها‌ی ایران امریکا حرف زیاد میزند، ولی هیچ نگرانی بابت کشور وجود ندارد زیراکه در ایران ظرفیت‌های بسیار زیادی وجود دارد که باید تمامی ان‌ها را فعال کنیم.

وی توضیح داد: در قانون بودجه ۹۸ یکی از مطالباتی که رهبر به مسئولان دستور دادا توجه به اشتعال و رونق سرمایه گذاری است و این موضوع کاملا دقیق و باید در این حوزه عملیاتی شود.

 

رئیس مجلس با بیان اینکه حرکت اقتصاد باری کشور به روی ریل هیچ مشکلی را برای بخش جاده‌ای ایجاد نمی‌کند و کامیون داران نگران این موضوع نباشند گفت: جاده و ریل مکمل یکدیگر هستند و با اتصال شرق وغرب به یکدیگر حجم بار ترانزیت در این حوزه بیشتر می‌شود.

لاریجانی به شفاف سازی حمل ونقل اشاره کرد و افزود: برخی از رانندگان گله‌مند بودند که تعدادی رانندگان ۸ روز برای دریافت بارمعطل می‌شوند، اما برخی رانندگان بعد از یک روز بار دریافت می‌کنند که به عقیده بنده این موضوع فساد و دغل بازی است و باعث سرخوردگی کامیون داران می‌شود.

وی ادامه داد: اگر باری وجود ندارد باید برای همه کامیون داران وحود نداشته باشد این موضوع باید توسط وزیر راه و با بازرسی دقیق حسن نیا اصلاح شود

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در چنین شرایط سختی و نگران کننده شفاف سازی ضروری اسا گفت: استفاده از آیتی و تکنولوژی و خدمات اینترنتی در این حوزه به ویژه برای کامیون داران می‌تواند باعث شفاف سازی حوزه حمل بار شود و لاجرم کشور نیز به این سمت در حرکت است.

لاریجانی اظهار کرد: در بندر عباس و بوشهر ۲ بندر وجود دارد که بسیاری از کامیون داران بار‌های خود را از آنجا تحویل می‌گیرند که متاسفانه امکانات در این بنادر کافی نیست و باید بر اساس اولویت‌ها این مشکلات در این حوزه برطرف شود.

وی به فرسودگی ناوگان اشاره کرد و گفت:میزان سن فرسودگی کامیون داران متوسط و رو به بالا است و وزارات راه وشهرسازی باید رفع این معضل را دردستور کار خود قرار دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره تامین بیمه اجتماعی رانندگان گفت: تلاش می‌کنیم تا هفته اینده در بودجه این موضوع گنجانده شود و به دلیل آنکه بار مالی دارد در مجلس باید برروی ان کار شود.

لاریجانی به شغل سخت و زیان اور بودن کامیون داران در مجلس و قانون اشاره کرد و گفت: وزیر راه وشهرسازی باید این قانون را پیگری کند و نمایندگان نیز آن را پیگیری خواهند کرد.

وی گفت: این اطمینان را به کامیون داران می‌دهم که تیم جدید وزارت راه وشهرسازی به جدیت مشکلات شما را پیگری خواهند کرد.

وی به مسئله مهم قاچاق اشاره کرد و گفت: قاچاق برای کشور زخم بزرگی است و خسارت‌های فراوانی به اقتصاد کشور وارد می‌کند در صورتی که شما بتوانید مانع ورود قاچاق به کشور شوید ما هم به شما اطمینان میدهیم که تمامی مشکلات شما را رفع کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به شما اطمینان میدهیم که از تشکل‌های خودتان برایتان ناظر انتخاب کنیم، ولی از شما درخواست می‌کنیم که مانع قاچاق شودید.

منبع: فردا

کلیدواژه: علی لاریجانی رئیس مجلس مشکلات رانندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟

مردم برای توصیف امور غیرممکن می‌گویند «وقتی خوک‌ها پرواز می‌کنند». اما حتی اگر بیشتر پستانداران در تمام عمرشان به‌طور کامل روی زمین زندگی کرده باشند، توانایی پرواز بارها و بارها در طول تکامل پستانداران، در گونه‌هایی از خفاش‌ها گرفته تا سنجاب‌های پرنده، تکامل یافته است.

به گزارش زومیت، اما پستانداران چگونه تکامل یافتند تا پرواز کنند؟ گروهی از محققان به رهبری دانشگاه پرینستون و کالج پزشکی بیلور در آمریکا، در مطالعه‌ای که به‌تازگی در مجله‌ی نیچر منتشر شده است، اساس ژنومی و تکاملی «بال‌پوست» را توضیح داده‌اند. بال‌پوست، غشای پوستی نازک و انعطاف‌پذیری است که فاصله‌ی میان دست و پاهای برخی گونه‌های پستانداران را می‌پوشاند و به آن‌ها امکان می‌دهد در هوا اوج بگیرند.

به‌گزارش سای‌تک‌دیلی، دکتر ریکاردو مالارینو، استادیار زیست‌شناسی مولکولی در پرینستون و نویسنده‌ی همکار مطالعه، می‌گوید: «به‌طور دقیق نمی‌دانیم که از دیدگاه مولکولی و ژنتیکی، چگونه ویژگی‌ها و سازگاری‌های جدید سرچشمه می‌گیرند. ما می‌خواستیم بررسی کنیم که چگونه یک نوآوری تکاملی به وجود می‌آید.»

گروه محققان برای درک بهتر تکامل بال‌پوست، روی کیسه‌داران متمرکز شدند. دلیل انتخاب کیسه‌داران این است که توانایی شناور ماندن (گلاید کردن) بارها و بارها با تغییرات تشریحی مشابه، در کیسه‌دارانی با رابطه‌ی تنگاتنگ، مانند بادپر شکری دیده شده است. بادپر شکری کیسه‌داری چنان کوچک است که در جیب جا می‌شود و به عنوان یک حیوان خانگی عجیب‌و‌غریب، بسیار محبوب است.

درک توانایی گلاید از منظر ژنتیکی

محققان کالج بیلور با توالی‌یابی ژنوم ۱۵ گونه از کیسه‌داران، توالی‌های دی‌ان‌ای را در هر دو گونه‌های پروازی و بستگان غیرپروازی آن‌ها، تعیین کردند. مقایسه‌ی توالی‌ها، تکامل سریع‌تری را در نزدیکی ژنی به نام Emx2 آشکار کرد.

ژن Emx2 با استفاده از نقشه‌ای ژنتیکی که در همه‌ی پستانداران وجود دارد، بال‌پوست را به وجود آورده است

دکتر ارز لیبرمن آیدن، استاد ژنتیک مولکولی و انسانی در بیلور و نویسنده‌ی همکار مطالعه، می‌گوید: «جالب اینجاست که به نظر نمی‌رسد توالی ژن در جایی رخ داده باشد که مرتبط‌ترین تغییرات در آن به وجود می‌آید. در عوض، تغییرات کلیدی در توالی‌های دی‌ان‌ای کوتاهی به نام «افزاینده‌ها» رخ می‌دهد که در نزدیکی ژنوم قرار دارند. افزاینده‌های در‌حال تغییر، نحوه و مکان فعالیت ژن Emx2 را در بدن تغییر می‌دهند و باعث تکامل پرواز می‌شوند.»

ساز‌و‌کار‌های تکاملی و رویکردهای تجربی

خورخه مورنو، دانشجوی تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه مالارینو و نویسنده‌ی اول مطالعه، می‌گوید درک تغییرات اساسی که در سطح ژنومیک رخ می‌دهد تا این‌گونه صفات همگرا را ظاهر کند، دارای اهمیت است. زیرا می‌تواند به ما بگوید که آیا تکامل، مسیر کمترین مقاومت را هدف قرار داده است یا خیر. نتیجه یکسان است، اما مسیرهای متفاوتی برای رسیدن به آن وجود دارد.

محققان در مرحله‌ی بعدی، قصد داشتند که ایده‌ها را آزمایش کنند. آن‌ها برای انجام این کار، از منحصربه‌فردترین ویژگی کیسه‌داران، یعنی کیسه‌ی آن‌ها استفاده کردند.

دکتر الگا دودچنکو، استادیار ژنتیک مولکولی و انسانی در بیلور و نویسنده‌ی همکار مقاله، می‌گوید بچه کانگوروهای کیسه‌دار، در مراحل رشد بسیار زودتری نسبت به پستانداران معمولی متولد می‌شوند. به جای اینکه رشد در شکم مادر ادامه یابد، آن‌ها به داخل کیسه‌ی او می‌خزند و تا زمانی که آماده شوند تا مستقل از مادر به زندگی ادامه بدهند، همان‌جا می‌مانند. این حقیقت که آن‌ها دقیقاً در کیسه قرار می‌گیرند، مطالعه‌ی چگونگی تأثیر ژن‌های فردی مانند Emx2 بر رشد کیسه‌داران را بسیار آسان‌تر می‌کند.

محققان نشان دادند که ژن Emx2، با استفاده از نقشه‌ای ژنتیکی که احتمالاً در همه‌ی پستانداران وجود دارد، بال‌پوست کیسه‌داران را به وجود آورده است. به عنوان مثال، ژن Emx2 در پوست هر دو طرف بدن موش‌ها و بادپرهای شکری فعال است، اما در بادپر شکری، برای مدت طولانی‌تری بیان شده است.

دودچنکو خاطرنشان می‌کند: «با اصلاح افزاینده‌های حیاتی ژن Emx2، گونه‌ها یکی پس از دیگری از این برنامه‌ی جهانی بهره برده‌اند تا توانایی شناور ماندن در هوا را به‌دست آورند.» این خبر برای خوک‌هایی که امید دارند روزی به آسمان برسند، بسیار دلگرم‌کننده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • (عکس) لاریجانی و ناطق در سالگرد مطهری
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • تصاویری خاص از ناطق نوری و علی لاریجانی
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی