Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@21:01:47 GMT

توسعه بدون پژوهش امکان پذیر نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۵۲۸۳

توسعه بدون پژوهش امکان پذیر نیست

سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: دولت ها برای رسیدن به توسعه باید به پژوهش توجه داشته باشند چرا که توسعه بدون پژوهش امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، علی مصطفوی، سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی امروز (27آذر) در همایش بزرگداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش گفت: سنگ بنای توسعه پژوهش است و همچنین پژوهش یکی از مهمترین شاخص های توسعه بشمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: دولت ها برای رسیدن به توسعه باید توجه ویژه به پژوهش و فناوری داشته باشند چرا که توسعه بدون پژوهش امکان پذیر نیست.

 

مصطفوی ادامه داد: در طول تاریخ پیشرفت های مهم و اساسی جوامع بشری در سایه دستاوردهای پژوهشی بوده است و امروز نیز پیشرفت بشر به دانش، پژوهش و فناوری نیاز دارد.

 

وی تصریح کرد: امروزه پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان چشمگیر است ولی نیاز بشر در راستای آن افزایش یافته و لزوم توجه به پژوهش و فناوری همچنان احساس می شود.

 

سرپرست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش به امر پژوهش باید بیشتر توجه کند و سوالات بی جواب دانش آموزان را معلمان می توانند با تشویق آنان به پژوهش پاسخ دهند.

 

مصطفوی به دریافت جایزه ویژه پژوهش توسط استاندار آذربایجان غربی در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: معاون اول رییس جمهور برای قدردانی از خدمات پژوهشی استان به استاندار آذربایجان غربی جایزه ویژه پژوهش را اهدا کرد.

 

در پایان مراسم از معلمان و دانش آموزان برتر پژوهشگر تقدیر شد.

 

پایان پیام/567

منبع: شبستان

کلیدواژه: هرمزگان شب یلدا مجلس استان بوشهر اصفهان ایران شب چله خبرگزاری شبستان وحدت حوزه و دانشگاه پژوهش آذربایجان غربی آموزش و پرورش توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از رتبه هفدهم ایران در زمینه هوش مصنوعی در جهان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دکتر دهقانی در ابتدای این نشست خبری اظهار کرد: سال گذشته یک گفتگوها و تعاملات زیادی انجام شد تا یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شود.  ما مدل های مختلفی را از کشورهای دیگر بررسی کردیم و با ده‌ها ساعت جلسه توسط متخصصان حوزه هوش مصنوعی به این نتیجه رسیدیم که مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم که شامل نظارت،‌ تنظیم‌گری و ... است.

وی گفت: در اسفندماه سال گذشته مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و اعضای شورای ملی راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند. و جلسات متعددی با سرمایه‌گذاران دولتی و صندوق های بزرگ کشور انجام شد و یک صندوق توسعه هوش مصنوعی تشکیل شد و این صندوق با سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیاردی برنامه‌ریزی شد.

دهقانی ادامه داد: کارهای عملیاتی زیادی انجام شده و یک مرکز ملی در نخستین گام یک اپراتور هوش مصنوعی بالا بیاورد که خدمات مختلفی از جمله دیتاسنتر بزرگ و کتابخانه‌های زبان تصویری ارایه می‌کند.

معاون علمی رییس جمهور گفت: ما از نظر دانش فنی و تولید مقالات علمی رتبه 17 را داریم اما در حوزه کاربردها رتبه 70 یا 80 را دارد که به خاطر نبود زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: این مرکز زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل می‌شود. معاونت علمی وظیفه حمایت از توسعه فناوری را دار. ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی وظیفه حمایت از هوش مصنوعی را دارد.

نقش‌آفرینی "مراکز نوآوری" در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان

دهقانی گفت: امسال تا آخر سال به چندصد GPU دسترسی پیدا می‌کنیم البته بحث های تحریمی شدیدی در این موضوع وجود دارد و ما نیز از همه دانشگاه‌ها و اساتید دعوت می‌کنیم تا در اینجا شرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حضور استاندار اذربایجان غربی در سامانه سامد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟