Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر گفت: در این زمینه برای اجرای ۳۲ کیلومتر شبکه فاضلاب و ۲ ایستگاه پمپاژ در مجموع ۷۵ میلیارد تومان پیش بینی شده است. ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد پوریوسفی صبح امروز در نشست بررسی روند اجرای طرح‌های زیرساختی در بافت قدیم بوشهر با اشاره به اینکه در سفر  استانی رئیس جمهور به بوشهر 170 میلیارد تومان برای تکمیل طرح فاضلاب بوشهر مصوب شد اظهار داشت: بخشی از این اعتبار برای اجرای طرح فاضلاب در محلات بافت تاریخی بوشهر تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اجرای ایستگاه پمپاژ فاضلاب، خطوط انتقال و شبکه گذاری را از جمله طرح اجرای فاضلاب در بافت قدیم بوشهر دانست و تصریح کرد: در اجرای طرح فاضلاب در بافت قدیم بوشهر 2 ایستگاه پمپاژ، 32 کیلومتر شبکه فاضلاب و نصب 4 هزار و 800 انشعاب طراحی شد.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه در محله بهبهانی و کوتی شش کیلومتر، شنبدی و دهدشتی 8 کیلومتر، خیابان صفوی و نادر 14 کیلومتر شبکه فاضلاب طراحی شده خاطر نشان کرد: در اجرای این شبکه گذاری فاضلاب بیش از 46 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

پوریوسفی با بیان اینکه برای ایجاد هر ایستگاه پمپاژ فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر 4 میلیارد تومان اختصاص یافته است گفت: 2.5 میلیارد تومان برای ایجاد خط انتقال بین دو ایستگاه پمپاژ اختصاص یافته است.

وی، با بیان اینکه طرح فاضلاب در چهار محله شمالی بوشهر به سختی انجام می‌شود گفت: کوچه‌های باریک  با عرض‌کم  سبب شده عملیات شبکه گذاری فاضلاب در بافت قدیم بوشهر با دست انجام شود و امکان انتقال ماشین‌الات حفاری در این کوچه‌ها نیست.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: در مجموع 75 میلیارد تومان در اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر پیش بینی شده است.

33 کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر اجرا می‌شود 139 میلیارد ریال برای زیرساخت بافت‌های ناکارآمد استان بوشهر اختصاص بافت 1500 واحد مسکونی در بافت فرسوده استان بوشهر ساخته می‌شود

پوریوسفی  با اشاره به طراحی تکمیل فاضلاب بوشهر تصریح کرد: برای سال آینده 130 میلیارد تومان و سال 1399 حدود 100 میلیارد تومان اعتبار در تکمیل طرح فاضلاب شهر بوشهر پیش بینی شده است که تخصیص این اعتبار  اجرای ظرح فاضلاب در محلات جنوبی شهر بوشهر میسر می‌کند.

وی، از اجرای طرح آبرسانی در محلات ناکارآمد شهر بوشهر خبرداد و بیان کرد: برای این مهم 810 میلیون تومان در اجرای طرح آبرسانی به محلات تنکک‌ها و محلاتی جنوبی شهر بوشهر اختصاص یافته است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر توجه به نوسازی شبکه آبرسانی شهر بوشهر افزود: اعتبارات برای نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر از محل اعتبارات استانی بسیار اندک است که لازم است از محل اعتبارات ملی به این مهم تخصیص داده شود.

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر