Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز- ايرنا - رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: کانون هاي آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان در استان پاکسازي شده و اين بيماري تحت کنترل است.

اکبر فتحي روز شنبه در جلسه شوراي هماهنگي جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي اظهارداشت: در زمان حاضر جاي نگراني براي شيوع آنفلوآنزاي پرندگان در استان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه هرگونه عرضه و فروش جوجه يک روزه گوشتي بدون بيمه، تخلف از قانون است، افزود: با توجه به احتمال خسارت ناشي از بيماري آنفلوانزاي حاد پرندگان و ساير بيماري‌ها به صنعت طيور، جوجه يکروزه بايد بيمه‌ و سپس تحويل واحدهاي مرغداري گوشتي شود.
وي ادامه داد: اگر واحدي جوجه هاي خود را بيمه نکند و يا بيماري را کتمان کند نه تنها در صورت بروز حادثه اي مورد حمايت قرار نخواهد گرفت، بلکه فرد خاطي به دليل اهمال در شيوع بيماري از طريق مراجع قضايي مورد پيگرد قرار مي گيرد.
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان همچنين افزود: ايجاد بازارهاي عرضه مستقيم محصولات کشاورزي با هدف حذف واسطه ها و برداشتن فاصله موجود بين توليد کننده و مصرف کننده در تبريز و شهرستان ها با هدف منطقي کردن قيمت ها به لحاظ رعايت حقوق مصرف کنندگان ضروري است.
مديرکل دامپزشکي آذربايجان شرقي نيز بر لزوم اختصاص بخشي از يارانه سلامت به دامپزشکي تاکيد کرد و گفت: از درآمدهاي هدفمندي يارانه ها در بخش سلامت، هيچ اعتباري براي دامپزشکي تعريف نشده است.
اميرحسين بهداد درخواست کرد در رديف اعتبارات سال آينده حداقل 5 درصد از درآمدهاي هدفمندي يارانه ها در بخش سلامت به فعاليت هاي دامپزشکي اختصاص يابد.
وي تاکيد کرد: واحدهايي که هنوز اقدام به دريافت مجوز نکرده اند و غيرمجاز محسوب مي شوند، در سريع ترين زمان ممکن اقدام به اخذ مجوز کنند و مرغداراني که واحدهاي مجاز خود را هنوز بيمه نکرده اند در اولين فرصت واحدهاي پرورشي خود را بيمه کنند.
وي همچنين از فعالان صنعت مرغداري آذربايجان شرقي خواست در صورت مشاهده هر گونه تلفات در طيور پرورشي و بومي موضوع را در سريع ترين زمان و از طريق شماره تلفن گوياي 1512 به اطلاع همکاران دامپزشکي استان برسانند.
ويروس آنفلوآنزا سندرم‌هاي متعددي از آلودگي‌هاي بدون علامت تا آلودگي خفيف دستگاه تنفسي فوقاني و کاهش توليد تخم، و بيماري عموميت يافته با علائم تنفسي، رال (خس خس سينه)، ريزش اشک، سينوزيت، سياه شدن قسمت‌هاي بدون پر مانند تاج و ريش، تورم سر و صورت، ژوليدگي پرها، اسهال، و بروز درگيري سيستم عصبي همراه با مرگ سريع را در پرندگان ايجاد مي‌کند.
دوره نهفتگي در اشکال مختلف بيماري متفاوت و بين چند ساعت تا 3 روز در يک پرنده و در يک گله تا 14 روز است؛ طول اين دوره به ميزان آلودگي ويروسي، راه عفونت، گونه پرنده، قدرت بيماري‌زايي ويروس و عوامل محيطي مانند گرد و غبار و آمونياک بستگي دارد. بيماري آنفلوآنزا فوق حاد در طيور تخم‌گذار و مادر شروعي ناگهاني و دوره‌اي کوتاه بين 3 تا 7 روز دارد.
پرندگان آبزي وحشي به‌ عنوان منابع طبيعي ويروس آنفلوآنزاي نوع A شناخته شده‌اند.
پرندگان مهاجر مي‌توانند فرم ضعيف اين ويروس را براي مسافت هاي طولاني با خود حمل کنند بدون اينکه علائمي را از خود نشان دهند يا در تعداد بالايي دچار مرگ و مير شوند.
در اين پرندگان همچنين فرم قوي ويروس آنفلوآنزاي طيور به ندرت جدا شده‌است، بنابراين نقش اين پرندگان در پخش آنفلوآنزاي طيور با قدرت بيماري‌زايي قوي ناشناخته باقي مي‌ماند.
آذربايجان شرقي به دليل همجواري با کشورهاي قفقاز و ترکيه همه ساله از خطر شيوع بيماري آنفلوانزاي مرغي رنج مي برد.
3071/518
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره