Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمد نعیم امینی فرد با تاکید بر اینکه اجرای طرح مراقبت در منزل هزینه های اقامتی بیمارستانی را کاهش می دهد، گفت: هر چه بیشتر بتوان به سمت ارائه خدمات قابل ارائه در فضای غیربیمارستانی اقدام کرد گامی مهم در حوزه سلامت خواهد بود.

به ازای هر هزار نفر بیمار ۱.۹ تخت بیمارستانی وجود دارد

علیرغم راه اندازی و افزودن ۲۰ هزار تخت بیمارستانی در سال های اخیر اما هنوز با کمبود تخت مواجه هستیم به گونه ای که به ازای هر هزار نفر بیمار ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ تخت بیمارستانی وجود دارد که با توجه به تعداد بالای بیماران این تعداد تخت جوابگو نیست
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، از کمبود شدید تخت های بیمارستانی در کشور انتقاد کرد و افزود: علیرغم راه اندازی و افزودن ۲۰ هزار تخت بیمارستانی در سال های اخیر اما هنوز با کمبود تخت مواجه هستیم به گونه ای که به ازای هر هزار نفر بیمار ۱.۹ تخت بیمارستانی وجود دارد که با توجه به تعداد بالای بیماران این تعداد تخت جوابگو نیست.

وی با بیان اینکه تراکم کاری در بیمارستان با کمبود پرسنل و پرستار خدمات رسانی را با مشکل مواجه می کند، ادامه داد: بی شک با اجرای طرح مراقبت در منزل می توان بخشی از معضل کمبود تخت بیمارستانی و پرستار را کاهش داد و همچنین توجه پزشکان و پرستاران معطوف به بیمارانی می شود که نیاز صد در صدی به خدمات بیمارستانی دارند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: در بیمارستان ها و مراکز درمانی با پدیده ای تحت عنوان عفونت های بیمارستانی روبرو هستیم که به طور حتم در صورتی که فردی به طور مطلق نیاز به خدمات بیمارستانی نداشته باشد و بتوان خدمات را در جای دیگری غیر از بیمارستان ارائه داد باید به این سمت و سو حرکت کرد تا عفونت های بیمارستانی هزینه قابل توجهی را به حوزه سلامت تحمیل نکند.

تلاش برای ایجاد ردیفی جهت جذب پرستار

امینی فرد یادآور شد: کمیسیون بهداشت و درمان به تازگی نشستی را با حضور وزیر بهداشت، معاونت سازمان برنامه و بودجه و پرستاری برگزار کرد که با توجه به کمبود شدید نیروی پرستاری در سال جاری گشایشی از طریق ایجاد ردیف ها برای بکارگیری و جذب پرستار انجام شود.

اجرای مناسب طرح مراقبت در منزل مستلزم حمایت های بیمه ای و تصویب در شورای عالی بیمه و هیات دولت

وی با بیان اینکه طرح مراقبت در منزل باید در آیین نامه های بیمه همگانی تعریف شود، گفت: تا زمانی که تعریف این خدمات را در قالب خدمات پرستاری قابل ارائه پذیرفته شده توسط بیمه ها و تصویب شده در شورای عالی بیمه و هیات دولت نداشته باشیم اجرای طرح به صورت گسترده محقق نخواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: طرح مراقبت در منزل در حال اجرا است اما چون از حمایت بیمه ای قابل توجهی برخوردار نیست بنابراین اهداف مهم آن به درستی تحقق نمی یابد و موفقیت آمیز نخواهد بود در این رابطه می طلبد وزارت بهداشت تدبیر مناسبی را اتخاذ کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: امینی فرد سلامت طرح نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت

احسان حسین زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به ابلاغ جدید وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای بهره مندی عادلانه تمام افراد جامعه از نظام سلامت و حمایت مالی و جوانی جمعیت و ترغیب به فرزند آوری از اواخر سال ۱۴۰۲ قانون رایگان شدن همه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر هفت سال ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه در فاز اول بیمارستان امیر سمنان به عنوان بیمارستان اصلی ویژه اطفال میزبان این طرح بود، تاکید کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان از ابتدای ۱۴۰۳ در تمام بیمارستان های تحت پوشش خود این طرح را اجرایی کرده است.

انواع خدمات

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان توضیح داد: در مراکز دولتی تمام کودکان زیر هفت سال تحت پوشش بیمه های پایه با حمایت ۱۰۰ درصدی سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت به صورت رایگان خدمات درمانی دریافت می کنند.

حسین زاده با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده رایگان به کودکان زیر هفت سال در دو بخش تشخیصی و درمانی است، تاکید کرد: برای مثال اگر بیمار زیر هفت سالی با بیماری گوارشی به مرکز درمانی دولتی مراجعه کند از ابتدای پزشک برای تشخیص تا حتی زمانی که بخواهد جراحی شود تمام خدمات رایگان خواهد بود.

وی افزود: در دستور العمل وزارت بهداشت البته یک استثنا نیز وجود دارد و آن توزیع سرپایی دارو است زیرا در بیمارستان های ما این امر انجام نمی شود و عملاً موضوعیتی هم در دستور العمل وزارت بهداشت ندارد اما غیر از توزیع سرپای دارو تمام خدمات برای بچه های زیر هفت سال رایگان است.

پوشش بیمه ای

معاون علوم پزشکی سمنان ادامه داد: نکته دیگر در ابلاغیه وزارت بهداشت این است که سن کودک در زمان پذیرش باید زیر هفت سال باشد یعنی اگر بچه ای زیر هفت سال پذیرش شود و مراحل درمانی او دو الی سه ماه بگذرد و سپس این کودک از هفت سال عبور کند باز هم از خدمات درمانی رایگان بهره مند می شود زیرا لحظه پذیرش زیر هفت سال داشته است.

حسین زاده درباره بیمه این کودکان هم گفت: تمام کودکانی که زیر هفت سال هستند اگر در زمان بستری فاقد پوشش بیمه ای باشند و در زمان بستری بتوانند از پوشش بیمه بهره مند شوند شامل این بخش رایگان شدن خدمات خواهند شد.

وی در خاتمه افزود: برای کودکان زیر دو سال همچنین شرط خانواده نیز در بیمه شدن حذف شده است یعنی اگر پدر مادر بچه بیمه نباشند، کودک می تواند بیمه شده و از خدمات رایگان در تمام بیمارستان های دولتی بهره مند شود.

کد خبر 6093749

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود