Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران گفت: اتاق بازرگانی در شورای گفت‌وگو در حال پیگیری بحث تعدیل نرخ خوراک است و به دنبال این است که معافیت مالیات صادرات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی داخل کشور برداشته شود. ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، احسان باقریان سخنگو و نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران در نشستی خبری اظهار داشت: بحث ارز و عدم ثبات قیمت آن موجب شده تا شاهد روند کاهش صادرات در حوزه‌های مختلف باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال 96 مجموع ارزش دلاری صادرات اعضای این اتحادیه 6.5 میلیارد دلار بوده که از این رقم حدود 4 میلیارد دلار از سوی واحدهای پتروشیمی عضو اتحادیه صادر شده است.

باقریان با بیان اینکه "هیچ‌گاه اعضای اتحادیه به دنبال نیاوردن ارز ناشی از صادرات نبودند"، گفت: روند بازگرداندن ارز ناشی از صادرات از سوی واحدهای پتروشیمی عضو اتحادیه مطلوب بوده است.

وی ادامه داد: واحدهای تولیدی غیرپتروشیمی اتحادیه هیچ‌گاه از نرخ خوراک با ارز 3800 تومانی، نرخ دولتی و یا نیمایی استفاده نکرده‌اند و همواره نرخ خوراک با نرخ تسعیر ارز به صورت ارز آزاد دریافت کرده‌اند، اینکه توقع داشته باشیم یک واحد تولیدی خوراک را با نرخ ارز آزاد دریافت کند اما ارز ناشی از فروش محصول خود را با نرخ نیمایی بازگرداند، توقعی نادرست است.

نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه "هزینه‌های صادرات به‌شدت افزایش یافته است"، گفت: در حوزه نقل‌و انتقالات مالی دیگر نمی‌توان با هزینه مازاد 3 تا 4 درصدی، مشکل نقل و انتقال را حل کرد و هزینه‌ها در این بخش به‌تناوب بیشتر شده است.

وی افزود: بحث توسعه صادرات به‌شدت با معضل مواجه شده و امروز اگر بتوانیم صادرات فعلی را حفظ کنیم، جای خوشحالی دارد.

باقریان تصریح کرد: در خصوص عرضه خوراک، مکانیزمی که به عنوان مکانیزم شفاف مطرح است، مکانیزم عرضه در بورس است اما باید توجه داشته که بازبودن سقف رقابت در خصوص عرضه محصول و عرضه خوراک متفاوت است، به‌طوری‌که سقف باز رقابت برای محصول مطلوب است اما وجود سقف باز رقابت برای خوراک، منجر به افزایش قیمت تمام‌شده و سردرگمی در بازار تأمین خوراک اولیه می شود و تولیدکننده نمی داند که چه مقدار خوراک و با چه قیمتی می تواند در اختیار بگیرد.

فرمول خوراک پتروشیمی‌ها تا 10 سال ثابت می‌ماند/ تمدید تحریم‌ها اثری در صنعت پتروشیمی ندارد

نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران با تأکید بر ضرورت تعدیل نرخ خوراک واحدهای پایین دستی صنعت نفت گفت: اتاق بازرگانی در شورای گفت‌وگو در حال  پیگیری بحث تعدیل نرخ خوراک است و در طرحی که ارائه کرده به دنبال این است که معافیات مالیات صادرات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی داخل کشور برداشته شود.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط صنعت نفت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر