Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: امسال طرح واکسیناسیون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در واحدهای پرورش طیور تخم گذار استان برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری اجرایی شد.

شانقی افزود: تمامی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار استان برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری باید از پولت های واکسینه شده استفاده کرده و یا با کمک اداره کل دامپزشکی استان نسبت به انجام واکسیناسیون واحدهای خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دو واحد پرورش مرغ تخمگذار علیه این بیماری واکسینه شده و برای یک واحد 200 هزار قطعه ای در اراک، 20 هزار قطعه ای در شهرستان آشتیان و 27 هزار قطعه ای در خنداب در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی یاد آور شد: امسال چهار هزار 600 مورد بازدید از واحدهای پرورش مرغ، زیستگاه پرندگان و روستاهای استان انجام و 6 هزار 650 مورد نمونه برداری و 10 هزار و 100 مورد آزمایش در جریان این بازرسی ها گرفته شده که موردی از این بیماری مشاهده نشد.

شانقی یادآور شد: آموزش های لازم برای افزایش سطح آگاهی در بین مرغداران و روستاهای اطراف تالاب میقان اراک به عنوان یکی از زیستگاه های پر خطر استان برگزار شده و وضعیت روزانه مرغداری های صنعتی توسط بازرسان دامپزشکی رصد شده و علاوه بر ناظران بخش خصوصی در کشتارگاه ها ناظران بخش دولتی نیز در این واحدها مستقر شده اند.

وی تصریح کرد: تاکنون 41 مورد واحد غیر مجاز در استان برای مقابله با این بیماری شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شده اند با این وجود موردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این واحدهای مشاهده نشده است.

899 واحد پرورش طیور در استان مرکزی مشغول به فعالیت می باشند.

تولیدکنندگان طیور برای پیشگیری از شیوع این بیماری از هرگونه جابه جایی طیور، کود، رفت و آمد به سایر مرغداری ها و حمل و نقل تخم مرغ بدون کنترل اداره کل دامپزشکی استان خودداری  و از حضور پرندگان آزاد پرواز در واحدهای مرغداری پیشگیری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: واکسینه طیور آنفولانزای فوق حاد پرندگان دامپزشکی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۶۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی