Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@14:21:37 GMT

درمان بدون عارضه و زودهنگام سالک

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۸۰۰۲۳

به گزارش ایسنا، دکتر «علی باقری» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالک بیماری است که بر اثر گزش پشه خاکی ناقل ایجاد می‌شود. معمولاً پشه در اوایل تابستان فرد را نیش می‌زند و زخم‌های آن چندین ماه بعد نمایان می‌شود.

وی افزود: مردم باید دقت داشته باشند که پیش از بزرگ شدن زخم سالک به پزشک مراجعه کنند، در صورت بزرگ شدن زخم، فرایند درمان دشوارتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت گلستان با اشاره به درمان رایگان این بیماری، گفت: در سطح استان 8 مرکز درمان سالک فعال است که در این مراکز درمان زخم‌های سالک کوچک و بزرگ انجام می‌شود.

باقری ادامه داد: چون درمان این بیماری نیازمند تجهیزات خاصی است، اشخاص مبتلا به این بیماری باید به مراکز درمان سالک مراجعه کنند و درمان در منازل امکان‌پذیر نیست.

وی با تأکید بر ضرورت آگاه‌سازی مردم نسبت به این بیماری، تصریح کرد: درمان زخم‌های کوچک سالک، کم دردسر و بدون عارضه است اما اگر زخم بزرگ و شمار آن زیاد شود، فرد باید از داروهایی استفاده کند که دارای عوارض جانبی است و هر روز هم به مرکز درمان سالک مراجعه کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو

به گزارش خبرآنلاین،مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

عصرایران در خبری نوشت:در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902737

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای که نباید از دست بدهید
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر