Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در این دیدار محمدهادی سعادتی رئیس اداره اوقاف شهرستان بوکان ضمن خیر مقدم، گزارشی از عملکرد اوقاف شهرستان بوکان را تشریح و اهداف و ماموریت های اداره اوقاف و امور خیریه و موضوع وقف از جنبه های مختلف را تبیین کرد و افزود : اکثر اوقافی که در شهرستان بوکان وجود دارد مربوط به وقف مساجد و مکانهای زیارتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره اوقاف شهرستان بوکان با اشاره به حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان و برخی ایده‌های اساتید و دانشجویان نخبه اضافه کرد: اوقاف در قالب مشارکت و سرمایه‌گذاری از اجرای برخی از این ایده‌ها حمایت خواهد کرد.

در این دیدار دکتر انور ضیائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان از عملکرد اوقاف شهرستان تشکر نمود و افزود: در جهت تأمین نیاز های مالی برای توسعه اقتصاد شرکت های دانش بنیان روش های زیادی در کشور وجود دارد که برخی از این روش ها، ارتباط با بانک ها، منابع دولتی، بازار سرمایه و بورس است و در این میان یکی از راه های تامین مالی پایدار خیرین و واقفین هستند.

ضیائی افزود: در اختیار قرار دادن اراضی و مستغلات موقوفات، در قالب مشارکت شرکتهای دانش بنیان به منظور توانمند نمودن آنها برای انجام فعالیت‏های اقتصادی، مراکز رشد، آموزشی و فرهنگی در راستای افزایش بهره‏ وری موقوفات بسیار ارزشمند خواهد بود و باعث خواهد شد تا مردم موقوفات زیادی را برای فعالیتهای علمی و پژوهشی وقف نمایند.

ضیائی بیان کرد: اوقاف می تواند برای راه اندازی و سرمایه گزاری در مراکز نوآوری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان همکاری نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان توانایی های مختلفی در حوزه های آموزشی و پژوهشی دارد و با توجه به وجود زمینه های همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان و اوقاف شهرستان بوکان در بخش های مختلف و از جمله در اجرا و تدوین طرح های پژوهشی، طرح های دانش بنیان و هدایت پایان نامه ها خواستار توسعه همکاری در این زمینه ها شد و بر برگزاری جلسات مشترک به صورت دوره ای تأکید کرد.

سعادتی در پایان افزود: حمایت از تولیدات علمی اساتید و دانشجویان در قالب شرکت‌های دانش بنیان از اهمیت بالایی برخوردار است سازمان اوقاف از اساتید و دانشجویانی که به دنبال ایجاد شرکتهای دانش بنیان و تولید علم هستند در چهارچوب سازمان اوقاف حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.

237 / 167 اوقاف واحد بوکان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اوقاف واحد بوکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۳۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند و هنر آموختند
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند تا هنر بیاموزند
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد