Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسین حسین پور روز دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر بیش از 50 درصد جمعیت عشایر استان را زنان این جامعه تشکیل می دهند.
وی گفت: یکی از اهداف اداره کل امور عشایر توانمندسازی جامعه زنان عشایر استان برای مشارکت و ارتقای مهارت های فردی برای افزایش درآمد خانوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی اظهار داشت: در این زمینه 45 صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری با یکهزار و 585 نفر عضو و سرمایه بیش از هفت میلیارد ریال در استان فعال است.
وی اضافه کرد: توانمندسازی جامعه محلی از طریق ایجاد بستری مناسب برای مشارکت جمعی از زنان، ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی زنان عشایر از طریق برنامه های آموزشی، تجمیع پس انداز خانوار های عشایری برای تامین مالی فعالیت های درآمدزا و در نهایت افزایش درآمد خانوار عشایری از طریق پرداخت وام کم بهره برای فعالیت های درآمدزا از جمله اهداف راه اندازی این صندوق هاست.
حسین پور با اشاره به اختصاص مبلغ 110 میلیون ریال کمک بلاعوض به صندوق های خرد زنان عشایر یادآور شد: همچنین 6 هزار و 450 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد پنج ساله با سرانه 250 میلیون ریال به ازای هر صندوق در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه اداره عشایر در طرح توسعه پایدار اشتغال روستایی و عشایری تنها نام آن را یدک می کشد گفت: برای اجرای این طرح بایستی از تجربه ها و پروژه های گذشته نیز استفاده شود در غیر این صورت با طی کردن روند جدید تنها زمان را هدر داده ایم.
سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی اضافه کرد: در طرح مذکور منطقه عشایری بالای 20 خانوار دیده نشده است در حالیکه باید زمینه ای فراهم شود تا جامعه عشایری از این امکان برخوردار شوند.
وی گفت: در حال حاضر 43 منطقه عشایری استان امکان ارتباط وجود ندارد و 87 درصد جامعه عشایری استان از امکانات ارتباطی برخوردار و مابقی فاقد امکانات ارتباطی هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی هم گفت: 36 سال گذشته مطالعات بیش از یکهزار و 100 روستای استان در زمینه های مختلف تهیه شده است.
علی اصغر آسمانی مقدم افزود: برای اجرای طرح توسعه پایدار اشتغال روستایی و عشایری باید از تجربیات و مطالعات بنیاد مسکن استان همچنین سایر استان ها استفاده کرد.
وی ادامه داد: در حالیکه حدود 80 درصد بستر کار برای اجرای طرح توسعه پایدار روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فراهم شده است نباید مجری این طرح را تنها 2 دانشگاه بیرجند در نظر گرفت.
7557*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب توسعه پایدار جامعه خراسان جنوبی زنان سرمایه جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند