Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک گیلان با اشاره به افتتاح خط راه‌آهن قزوین - رشت گفت: شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور مکلف است حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال این طرح را تکمیل کند تا در دهه اول اسفند به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تأکید بر اینکه تحقق شبکه ریلی در گیلان نیازمند اتصال آن به بنادر انزلی وآستارا است، افزود: با راه اندازی شبکه ریلی و اتصال آن به انزلی و آستارا علاوه بر کاهش هزینه‌ها سرعت انتقال کالا و مسافر نیز افزایش پیدا می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی، بر ضرورت همکاری بیشتر بین بخش راه آهن و حمل و نقل جاده‌ای برای تقویت ناوگان جابجایی بار و مسافر تأکید کرد و گفت: راه آهن و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باید زیرساخت‌های باقی مانده در گیلان را تکمیل کند تا سرعت و جابجایی انتقال بار و مسافر در استان در کنار کاهش هزینه‌ها افزایش یابد.

محمد اسلامی، با تأکید بر اتصال شبکه ریلی به منطقه آزاد انزلی و بندرکاسپین، افزود: سرعت جابه جایی و انتقال بار در گیلان از طریق منطقه آزاد و بندر کاسپین بسیار زیاد است و اتصال شبکه ریلی با شبکه حمل و نقل دریایی می‌تواند در افزایش جابجایی بار و مسافر مؤثر واقع شود.

وی، با اشاره به افزایش ورود مسافر در گیلان در مقایسه با دیگر استان‌ها، گفت: سازمان‌های مرتبط باید آموزش رانندگان با مهارت کمتر در مقایسه با رانندگان مجرب را با همکاری پلیس افزایش دهند تا در کنار افزایش اقدامات ایمن افزایی روی زمین نظیر نصب دوربین‌ها در تقاطع‌ها، ایمنی سفر را افزایش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به هشت کیلومتر باقی مانده آزاد راه قزوین – رشت، گفت: در تلاشیم تا دو محور ورودی و خروجی باقیمانده این آزاد راه هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

محمد اسلامی، با اشاره به پروژه آزاد راه رشت ـ. انزلی – آستارا، افزود: اگر بخش خصوصی در این حوزه آمادگی دارد دولت نیز می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا این محور ترانزیتی و استراتژیک هرچه سریع‌تر احداث و به بهره برداری برسد.

اجرای طرح گیل پارک در کشور

وزیر راه و شهرسازی با تقدیر از استاندار گیلان در ارائه و حمایت از طرح گیل پارک، این طرح را الگویی مناسب و مؤثر در افزایش ایمنی راه‌های سراسر کشور برشمرد و گفت: گیلان می‌تواند استان پایلوت در اجرای طرح گیل پارک در کشور باشد و با هدف افزایش خدمات رفاهی به مسافران و ایمنی سفر در دیگر استان‌های کشور هم اجرا شود.

محمد اسلامی افزود: گیل پارک‌ها مراکز خدماتی بین راهی است که به خدماتی نظیر جایگاه عرضه سوخت خودرو و سوپر مارکت مجهز خواهند شد.

وی، با اشاره به احداث مسیر ریلی رشت – آستارا – آستارا، افزود: باید نگاه فنی در این محور و اتصال آن به آستارای جمهوری آذربایجان بررسی شود، چون این شبکه ریلی در ترانزیت و افزایش تراز تجاری بسیار حائز اهمیت است.

همچنین مصطفی سالاری، استاندار گیلان نیز در این نشست در خصوص اجرای طرح گیل پارک گفت: این طرح الگویی مناسب برای همه استان‌ها برای افزایش ایمنی راه‌ها است و می‌تواند ارائه خدمات رفاهی به مسافران و ایمنی سفر را افزایش دهد.

وی افزود: مقدمات اجرای طرح گیل پارک در نشست‌های متعدد با حضور کارشناسان دستگاه‌های اجرای مرتبط و فعالان بخش خصوصی فراهم شده است.

استاندار گیلان، حفظ محیط زیست و مدیریت پسماند در حوزه استحفاظی گیل پارک‌ها را مهمترین دستاورد‌های این طرح خواند و گفت: در روند اجرای طرح، مسئولیت حفظ محیط زیست به شرکت پشتیبان تبلیغات محیطی سپرده می‌شود.

مصطفی سالاری، در ادامه با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای ساخت راه آهن در گیلان، افزود: در استان آمادگی کامل برای تکمیل پروژه راه آهن وجود دارد.

وی گفت: تعهد به شرکت راه آهن مبنی بر تامین ساختمان اداری موقت راه آهن گیلان به زودی محقق می‌شود.

استاندار گیلان، به برنامه ریزی‌های انجام شده برای تکمیل مسیر ریلی رشت - انزلی و انشعاب آن به بندر کاسپین اشاره کرد و افزود: در صورت سرعت بخشی به عملیات می‌توان دو قطعه اول و دسترسی به بندر کاسپین را اجرایی کرد.

مصطفی سالاری، در خصوص محور ریلی رشت - آستارا گفت: نگرانی‌هایی درباره وضعیت معیشتی ساکنان این محور که بیشتر از زمین‌های کشاورزی عبورمی کند، وجود دارد که باید برای رفع آن نگاه جدی تری را اعمال کنیم.

وی با تقدیر از دستور وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل ۸ کیلومتر باقیمانده آزاد راه قزوین - رشت و جابجایی مکان عوارضی آن، نوسازی ماشین آلات راهداری، نصب علایم جاده‌ها، اصلاح مسیر‌های حادثه آفرین را دغدغه بزرگی برای استان دانست که اجرای هر کدام نیازمند تامین بودجه است.

استاندار گیلان افزود: ادامه آزاد راه قزوین - رشت به سمت انزلی در پیوست قانون بودجه است و برای انتخاب سرمایه گذار بازدید‌هایی شده است که با توجه به ترافیک مسیر و تعدد گردشگران در این محور بازگشت سرمایه خوبی به همراه خواهد داشت.

مصطفی سالاری، در پایان به مدیریت بنادر گیلان و راهکار‌های توسعه آن برای رونق اشتغال و اقتصاد اشاره کرد و پیشنهاداتی در این بخش مطرح کرد.

 

انتهای پیام/م.ع

وزیر راه و شهرسازی  خواستار تکمیل  سریعتر راه‌آهن قزوین - رشت شده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هیئت دولت وضعیت راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • وجود ۴۷۵ نقطه پرتصادف در جاده های کشور
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • طرح نور، طرحی برای حفظ حجاب و عفاف
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه