Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها گفت: پس از سه بار کلنگ‌زنی پروژه بیمارستان شهر پلان توسط مسئولان طی 28 سال هنوز ناتمام مانده است.

شه‌بخش گرگیج در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا گفت: 28 سال پیش کلنگ بیمارستان 64 تختخوابی شهر پلان که البته در آن زمان بخش بود در استان سیستان و بلوچستان  به زمین خورد و حتی دیوار چینی اولیه این بیمارستان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بعد از یکسال این پروژه متوقف شد و در دولت بعدی مسئولان استانی آمدند و مجددا این پروژه را کلنگ زنی کردند و تا سال 94 باز هم این پروژه راکد ماند و در این سال که هنوز شهرستان چابهار زیر نظر علوم پزشکی زاهدان بود، معاون دانشگاه علوم پزشکی در بهمن ماه همان سال برای سومین بار این پروژه را کلنگ زنی کرد و گفت: برای این پروژه هم اکنون  3 میلیار تومان در دست داریم ولی گفته شد بجای بیمارستان 64 تختخوابی یک درمان بستر این جا احداث می‌شود و استاندار وقت تقریبا 20 روز بعد از افتتاح پروژه آمد و در مسجد شهر گفت: پیمانکار می آید و آغاز به کار می‌کند ولی هر چه مردم منتظر ماندند کسی نیامد و پروژه متوقف و تا امروز به همان صورت مانده است.

نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها در ادامه افزود: این شهر فاصله زیادی با شهرستان چابهار دارد و از نظر نوع بافت جمعیتی به مرز پاکستان نزدیک هستیم از این رو  شیوع بیماری‌های مسری در  اینجا بیشتر از سایر مناطق است. همچنین حوادث جاده‌ای، مرگ مادران باردار و کودکان بیشتر رخ می دهد.

وی با اشاره به شرایط بد مالی مردم منطقه ادامه داد: مردم روستاها توانایی مالی برای درمان و رفتن به شهرستان چابهار را ندارند و هنگام بیماری باید صبرکنند که یارانه‌شان واریز شود تا به درمانگاه شهر پلان مراجعه کنند و اگر شما فردای بعد از واریزی یارانه به این درمانگاه مراجعه کنید با سیلی از جمعیت مردم روبرو خواهید شد که جای بسی شرمندگی دارد.

گرگیج اضافه کرد: حدود 20 هزار نفر از مردم روستاهای توابع شهر پلان تحت پوشش درمانگاه این شهرستان قرار دارند و این درمانگاه شبانه روزی نیست و فقط روزانه است.

وی با اشاره به کلنگ زنی بیمارستان 540 تخت خوابی در چابهار گفت: مردم روستاهای چابهار توان مالی رفتن به این بیمارستان را ندارند چرا که برای روند درمانشان هزینه رفت و آمد و جای اسکان می خواهند.

گرگیج افزود: بیمارانی که وضعیت اضطراری دارند باید از روی ناچاری با توجه به تمامی مشکلاتی که دارند به بیمارستان چابهار  بروند و البته افرادی نیز هستند که از روی ناچاری و نداشتن پول باید در روستاها بمانند و بمیرند.

نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها در پایان عنوان کرد: وزارت بهداشت اگر می‌خواهد مشکل درمان روستاهای چابهار را حل کند باید بداند وجود این بیمارستان برای مردم 320 روستای توابع این شهرستان از بیمارستان 540 تختخوابی آن هم ضروری تر است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استان سیستان و بلوچستان پاکستان پزشک کودکان یارانه جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ویزیت رایگان در روستای صدیف سنچولی بخش قرقری هیرمند
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم