Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات بتن گفت: حاضر شدیم بعد از زلزله کرمانشاه به صورت رایگان بازرسی ساخت و سازهای جدید را انجام دهیم اما به ما گفتند نمی‌خواهیم شما اینجا باشید.

به گزارش ایسنا، مصطفی احمدوند در حاشیه کنفرانس ملی بتن، آب و زلزله اظهار کرد: ماه قبل 105 زلزله در ایران به وقوع پیوست که در سه استان کرمان، کرمانشاه و یزد شاهد بیشترین تعداد زلزله بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بررسی‌های ما نشان می‌دهد سازه‌هایی که بعد از زلزله در این استان‌ها تولید می‌شود با استاندارد مطابقت ندارد.

وی با بیان اینکه فرمول‌ها، روش‌های تولید و آئین‌نامه‌ها موجود است افزود: این موارد استفاده می‌شود ولی باید ببینیم توسط چه کسی اجرا می‌شود. بنیاد مسکن به ما گفته وارد این مناطق نشویم. ما گفتیم حاضریم بازرسی را رایگان انجام دهیم ولی نمی‌خواهند ما آنجا باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات بتن خاطرنشان کرد: بعد از زلزله بم ما کارمان را در آن منطقه آغاز کردیم و همه می‌دانند که این حضور به ارتقای کیفیت ساخت و سازها در آنجا منجر شد.

احمدوند یکی از دلایل تخریب سازه‌ها در زلزله کرمانشاه را کیفیت پایین شن و ماسه عنوان کرد و گفت: طبیعتا بتن استاندارد در مقابل زلزله مقاوم‌تر است اما باید نسبت آب و بتن به یک اندازه دیده شود که اگر این تناسب به هم بخورد سازه کیفیت خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان این خبر که موسسه استاندارد در نظر دارد شنبه آینده ویرایش جدیدی از استاندارد بتن را رونمایی کند، گفت: چک لیست، انتقال بتن به کارگاه و بازرسی سه مولفه بسیار مهم در کیفیت بتن است اما ظاهرا قصد دارند در ویرایش جدید این موارد را بردارند و یک چیز جدید ارائه کنند که قطعا این اقدام نمی‌تواند اقدام مناسبی باشد. همین حالا ساختمانی که دارند برای انجمن بتن ایران می‌سازند مشکلات زیادی از نظر طراحی متریال و مقاومت سازه دارد.

در بخش دیگری از این همایش غلامرضا کاتب نماینده گرمسار و آرادان گفت: در سال‌های 90، 91 که بحث مسکن مهر مطرح بود بیشترین مقدار بتن در کشور مصرف شد که به افزایش تحقیقات و کارآمدی بتن در ساختمان‌ها انجامید. البته با وضعیت مطلوب فاصله داریم که باید تلاش کنیم به ارتقای علمی در این زمینه برسیم.

وی با بیان اینکه اوایل انقلاب در تولید سیمان با چالش جدی مواجه بودیم، خاطرنشان کرد: امروز به راحتی می‌توانیم سیمان صادر کنیم و ذخایر خوبی هم در این کشور داریم.

همچنین محمد حاج رسولی‌ها، مدیرکل شرکت مدیریت منابع آب ایران در این نشست اظهار کرد: در حال حاضر 172 سد مخزنی در کشور داریم که 40 سد بتنی 23 درصد تعداد سدهای کشور را شامل می‌شود اما بیش از 44 درصد آب در سدهای بتنی ذخیره شده که نشان می‌دهد سازه‌های بتنی تملک آب بیشتری به ما می‌دهد.

جواد برنجیان رئیس انجمن بین‌المللی بتن نیز اظهار کرد: در این همایش حدود 200 تیم دانشگاهی از 64 دانشگاه شرکت کرده‌اند که نشان می‌دهد استقبال از این کنفرانس طی 21 دوره برگزاری آن افزایش چشمگیری داشته است.

هومان لیاقتی رئیس پردیس فنی مهندسی دانشگاه شهید عباس پور نیز اظهار کرد: این دانشگاه مکانی است که تحقیقات کاربردی مرتبط با صنعت آب و برق، عمران، محیط زیست و انرژی را انجام داده و در منطقه خاورمیانه استثنائی بوده است.

وی با اشاره به این موضوع که محیط زیست همیشه از مخاطرات طبیعی در آسیب بوده است، گفت: بتن پدیده‌ای است که می‌تواند از لحاظ مهندسی کمک کند تا این مخاطرات به حداقل برسد.

وی همچنین با اشاره به حادثه روز گذشته واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات این ضایعه را تاسف بار خواند و گفت: حوادثی از این دست نشان می‌دهد که تا چه اندازه باید نسبت به اجرای قانون و استاندارد در زمینه‌های شهرسازی جدیت داشته باشیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۲۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد

آفتاب‌‌نیوز :

در بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا که امروز (۱۶ اردیبهشت) در مرکز مبادله ایران برگزار شد، ۱۹۰ کیلو گرم شمش طلای استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار معامله شد.

براساس این اطلاعیه، از مجموع ۲۷۰ کیلوگرم شمش طلای عرضه شده در حراج‌های عمده و خرد تالار معاملات طلای این مرکز، ۱۹۰ کیلوگرم با میانگین قیمت چهار میلیارد و ۴۳۲ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد؛ در مجموع ۲۳ جلسه حراج حضوری مرکز مبادله ایران، ۳۱۶۵ کیلو گرم شمش طلا مورد معامله قرار گرفت.

لازم به ذکر است، از این پس علاوه بر واردکنندگانی که جهت رفع تعهد ارزی خود شمش طلا وارد کرده بودند، تولیدکنندگان داخلی شمش طلا و سایر واردکنندگان که مشمول رفع تعهد صادراتی نبودند، امکان عرضه شمش در مرکز مبادله ارز و طلای ایران را خواهند داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد +شرایط
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان کرمانشاه
  • کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات