Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت در خصوص برنامه های این وزارت خانه در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید تلاش ها برای ایجاد بستر مناسب جهت بالارفتن میزان تولیدات و اشتغال زایی افزایش یابد و برنامه ریزی ها در این زمینه به انجام رسیده اما اغلب این بسترها در اختیار وزارت صنعت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زمینه های لازم برای افزایش تولید و اشتغال وابستگی زیادی به تأمین منابع از سوی بانک ها و صندوق توسعه ملی داشته و می تواند در جهت بهبود گردش چرخه اقتصاد کشور مؤثر باشد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه فضا برای سرمایه گذاری آماده و امیدوارکننده است تصریح کرد: باید موانع سر راه سرمایه گذاری مرتفع شود چون تولید رابطه مستقیمی با سرمایه گذاری دارد.

نعمت زاده با اشاره به جلسه هیأت دولت برای ارائه پیشنهادات و راهکارهای موثر برای افزایش تولید و اشتغال زایی گفت: قرار است در دولت برنامه ها و راهکارها بیان شود و امیدواریم تا هفته های آتی با همکاری سایر دستگاه ها برنامه جامع و نقشه راهبردی تولید و اشتغال تکمیل شود.

وی تصریح کرد: آن چه به وزارت صنعت مربوط است اعطای تسهیلات و رفع موانع تولید است که در تلاشیم تا هرچه سریعتر اقدامات لازم صورت گیرد و پیشنهاداتی در همین راستا به دولت و مجلس ارائه خواهیم داد.

وزیر صنعت افزایش تولید را منوط به تامین منابع مالی و امنیت سرمایه گذاری دانست و تاکید کرد: باید همه بسیج شوند تا فضا برای سرمایه گذاری بیش از پیش فراهم شده و رونق اقتصادی به همراه تولید و اشتغال حاصل شود.

نعمت زاده با بیان اینکه در دوره های گذشته بیشتر منابع مالی به سمت املاک و مستغلات و ساختمان سازی هدایت شده و سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن مناسب نبوده، اظهار داشت: در یکی دوسال اخیر این روند در حال تغییر است و ما شاهد رشد در بخش های صنعت و معدن بوده ایم.

وی در پایان گفت: باید تلاش کنیم تا خواسته مقام معظم رهبری و مردم جهت اشتغال جوانان فراهم شود گرچه این کار،کار یه روز و دور روز و یکسال نیست اما باید یه تحرک جدی ایجاد شود و در این زمینه برنامه جهشی تدوین خواهد شد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی