Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تاکید کرد: نام‌های مشابه با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هیچ ارتباطی با این شورا ندارند و هرگونه فعالیت انتخاباتی به نام اصلاح‌طلبان خارج از قالب و چارچوب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، مورد تأیید شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیست.

به گزارش جماران، محمود صادقی با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر تشکیل شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب گفت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از سال ۱۳۷۸ یعنی دوران اصلاحات و برای ایجاد هماهنگی میان احزاب اصلاح‌طلب ایجاد شد که تا پیش از سال ۹۳، ۱۸ حزب و تشکل از عضو آن بودند و در سال ۹۳ سه تشکل و حزب دیگر به آن اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: از زمان تاسیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تا به امروز این شورا فعالیت‌های مستمری داشته و دارد و هر سه ماه یک بار نیز ریاست آن تغییر می‌کند که هم‌اینک ریاست آن برعهده انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است که من دبیرکلی آن را برعهده دارم.

شورای عالی سیاست‌گذاری موجب هم‌افزایی احزاب و اشخاص اصلاح‌طلب می‌شود

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به فعالیت‌های انتخاباتی این شورا اظهار داشت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در ادوار مختلف نسبت به مقوله انتخابات فعال بوده و اقدامات خود را در قالب کمیته‌ انتخابات پیگیری می‌کردند اما در سال‌های گذشته و پیرو رایزنی‌های صورت گرفته، شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اصلاحات تشکیل شد و قرار شد شورای هماهنگی در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری فعالیت کنند که بدنه اصلی آن را احزاب اصلاح‌طلب به همراه شخصیت‌های ملی حقیقی اصلاح‌طلب تشکیل می‌دهند.

صادقی با بیان اینکه شورای عالی سیاست گذاری در انتخابات مجلس تجربه خوبی از خود به جای گذاشت، تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای شهر و روستا قرار شد اصلاح‌طلبان با بازخوانی تجارب قبلی خود در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری در انتخابات سال ۹۶ فعالیت کنند. این موضوع در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هم مطرح شد. دیدگاه‌های مختلفی در این رابطه مطرح بود اما در نهایت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اکثریت آرا تصمیم گرفت در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا در قالب شورای عالی سیاست گذاری عمل کند زیرا این مسئله، موجب هم‌افزایی ظرفیت‌های احزاب اصلاح طلب و اشخاص ملی می‌شود.

شورای عالی سیاست‌گذاری با محوریت سیدمحمد خاتمی عمل می‌کند

او یادآور شد: در ابتدا چند حزب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با این دغدغه که فعالیت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری ممکن است موجب تضعیف جایگاه احزاب شود، در جلسات شورای عالی سیاست‌گذاری شرکت نمی‌کردند که تدریجا این دوستان نیز به استثنای دو حزب، یعنی حزب مردم‌سالاری و مجمع نیروهای خط امام، به جمع شورای عالی سیاست‌گذاری پیوستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شورای عالی سیاست‌گذاری با محوریت سیدمحمد خاتمی عمل می‌کند، ابراز داشت: شورای عالی سیاست‌گذاری حول این شخصیت عالی بنا دارد و تلاش می‌کند تا از همه ظرفیت‌های موجود حداکثر بهره‌برداری را داشته باشد و این مساله نه تنها به تضعیف اصلاح‌طلبان منجر نمی‌شود بلکه موجب افزایش توانمندی و هم‌افزایی اصلاح‌طلبان هم خواهد شد.

نام‌های مشابه با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هیچ ارتباطی با این شورا ندارند

صادقی با بیان اینکه شورای عالی سیاستگذاری درچارچوب اساسنامه و آیین‌نامه خود، طی چندماه گذشته شوراهای استانی اصلاح‌طلبان را تشکیل داده است، عنوان کرد: شوراهای استانی نیز متشکل از شعب استانی احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شخصیت‌های استانی است که عمدتا عهده‌دار هماهنگی انتخابات شوراها در سطح کشور خواهند بود.

او ادامه داد: با این سازماندهی قرار شد فعالیت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان چه در تهران و چه در سایر استان‌ها در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان باشد و نام‌های مشابه با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هیچ ارتباطی با این شورا ندارند و هرگونه فعالیت انتخاباتی به نام اصلاح‌طلبان خارج از قالب و چارچوب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، مورد تأیید شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیست.

رهامی عضو شورای عالی سیاست‌گذاری است

رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در پاسخ به این سوال که چه رایزنی‌هایی برای پیوستن احزاب مخالف شورای عالی سیاست‌گذاری به این شورا و رفع اختلافات صورت گرفته است، بیان کرد: رایزنی‌های متعددی با افراد و احزاب مختلف صورت گرفته و تنها دو تشکل عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات یعنی مجمع نیروهای خط امام و حزب مردمسالاری به شورای عالی اصلاح طلبان نپیوسته‌اند و این انتظار وجود دارد که آن دوستان هم در جلسات شورای عالی شرکت کنند.

صادقی درخصوص فعالیت‌های حجت‌الاسلام محسن رهامی هم گفت: در شورای عالی سیاست‌گذاری رای‌گیری شد و از ایشان دعوت شده در قالب شخصیت حقیقی در این شورا حضور پیدا کرده و هم اینک ایشان عضو شورای عالی سیاست گذاری محسوب می‌شوند.

او افزود: بر اساس دموکراسی اشخاص در انجام فعالیت‌های سیاسی آزاد هستند اما آنکه بخواهند در قالب نام‌های مشابه با جبهه‌ها و گروه‌ها فعالیت کنند که موجب تشدد آرا یا سردرگمی و ایجاد شائبه شود باید جلوگیری شده و ما معتقد هستیم اینگونه اقدامات به انسجام اصلاح‌طلبان آسیب می‌رساند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات

رادیکال‌های اصلاح طلب می کوشند تا در راستای معارضه با نظام هر مساله ای را تبدیل به پروژه ای سیاسی کنند!

سرویس سیاست مشرق- رئیس جبهه اصلاحات در راستای تلاش برای تعریف صورت مساله زنان در ایران دیل مساله حقوق بشری اقدام به خط دهی جهت مقاومت مدنی در برابر آنچه که پوشش اجباری خواند، نمود.

آذر منصوری طی یادداشتی کوشید تا طی یک خط دهی مساله حجاب را به مقوله ای ویرانگر میان مردم و حاکمیت تعریف و تفسیر کرده و مکشفه ها را به مقاومت مدنی فرا بخواند.

وی در ادامه مدعی شدت گرفتن تبعیض‌ها علیه زنان شد و تاکید کرد که صورت مسئله زنان ایران در واقع یک موضوع حقوق بشری است که همه اجزاء آن در هم تنیده اند و نمی توان به جزئی از این کل با تحمیل و اجبار و خشونت، موضوعی در سطح پوشش را به آنها تحمیل کرد.

آذر منصوری نوشته است که نه تنها پوشش زنان و مردان ایران بلکه پوشش مردم همه کشورهای جهان برآیندی از باورها، عرف و هنجارهای جامعه است. هیچ قاعده و قانون و دین و مذهبی نمی تواند، خارج از عرف و هنجارهای جوامع سبکی خاص از زندگی را به زنان ومردان آن جامعه تحمیل کند!

در رابطه با مطالب مطرح شده از سوی آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت باید گفت؛

۱ - رادیکال‌های اصلاح طلب می کوشند تا در راستای معارضه با نظام هر مساله ای را تبدیل به پروژه ای سیاسی نموده و با تبدیل مسائل به فضای جدلی ضمن قطبی سازی صحنه اعتراضی را به زعم خود به سوی محور حقوق بشر و حقوق شهروندی مطالبق دیدگاه های خود شیفت نمایند.

۲ - رادیکال ها بدون اشاره به تلاش های مناقشه انگیز خود طی سالیان گذشته که از جامعه اعتراضی و حضور تا خیابان سخن گفته و تحریم انتخابات را کلید زدند توضیحی نمی دهند که عمل به قانون مناقشه انگیز است یا دعوت به آشوب و خیابان

این دعوت به نافرمانی مدنی که پیش از این توسط گروهک نهضت آزادی طرح و بیان شده بود نشان می دهد که رادیکال ها برای تولید منازعه و مناقشه عزم خود را جزم کرده و باید منتظر ادامه کنش های بی ثبات ساز آنان بود.

دیگر خبرها

  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت