Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@03:22:19 GMT

بیش از 930 شالیکوبی در مازندران فعال است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۵۰۷۱

بیش از 930 شالیکوبی در مازندران فعال است

به گزارش ایلنا از ساری، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: صنایع تبدیلی به فرآوری و عمل‌آوری محصولات نباتی و حیوانی اعم از زراعی، باغی، شیلاتی، دام و طیور، جنگل و مرتع گفته می‌شود که فرآیند تولید مواد کشاورزی را کامل می‌کند و آنها را به صورت بهینه آماده ورود به بازار مصرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه بخش کشاورزی گفت: کاهش ضایعات و افزایش سطح تولید، افزایش اشتغال و پیش‌گیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، توسعه صادرات، کاهش ریسک در بخش اقتصادی، تکمیل زنجیره بازاریابی و تنظیم بازار در توسعه بخش کشاورزی نقش دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به ارزش بسته‎بندی مواد غذایی اشاره کرد و افزود: جلوگیری کاهش آسیب به مواد غذایی، کاهش ضایعات، کاهش هزینه‌ها، کاهش تقلب، ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا، ایجاد زمینه رقابت، دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال، افزایش عمر نگهداری، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ارائه مواد غذایی به‌صورت بهداشتی از مزایای بسته‎بندی مواد غذایی است.

این مسؤول تعداد شالیکوبی‌های دارای پروانه بهره‌برداری در استان را یک‌هزار و 250 واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد 937 واحد در استان فعال است و 300 واحد از شالیکوبی‎های فعال بازسازی و نوسازی شده و دستگاه‌های مدرن نصب شده است.

حیدرپور اضافه کرد: اصلاح ساختار شالیکوبی‌ها از سال 82 در استان مطرح شد که برای جلوگیری از کاهش ارزش افزوده شلتوک، شالیکوبی‌ها تغییر سیستم پیدا کردند تا به ارزش افزوده محصول که همان افزایش درآمد تولید کننده است دست پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بابل دارای 219 واحد شالیکوبی است که 100 واحد مدرن و 119 واحد سنتی است، آمل 181 واحد شالیکوبی شامل 27 واحد مدرن و 154 واحد سنتی، ساری 110 واحد شالیکوبی شامل 19 واحد مدرن و 91 واحد سنتی، محمودآباد 81 واحد شالیکوبی شامل 27 واحد مدرن و 54 واحد سنتی، بابلسر 49 واحد شالیکوبی شامل 30 واحد مدرن و 19 واحد سنتی، نکا 37 واحد شالیکوبی شامل 6 واحد مدرن و 31 واحد سنتی و قائم‌شهر دارای 39 واحد شالیکوبی است که 23 واحد مدرن و 16 واحد سنتی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد شالیکوبی مدرن مورد نیاز را 300 واحد در طول 5 سال با پراکنش مناسب در سطح استان اعلام کرد و گفت: اعتبار مورد نیاز برای مدرن کردن هر واحد همراه با بسته‌بندی در اوزان مختلف 900 میلیون تومان و کل اعتبار مورد نیاز در طول پنج سال با هزینه پیش بینی روز معادل 275 میلیارد تومان است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش (GETEX ۲۰۲۴) که با حضور بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسه علمی معتبر از ۳۲ کشور دنیا ازجمله کشور‌های روسیه، هند، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، امارات، اسپانیا و چین که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها نماینده ایران، دستاورد‌های سرآمد خود را به بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ارائه کرد.

در همین ارتباط، نمایندگان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با معرفی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی به دانش‌آموزان و دانشجویان غیر ایرانی حاضر در نمایشگاه، مذاکرات سازنده‌ای با دانشگاه‌های حاضر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه انجام تحقیقات علمی مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی و تبادل دانشجو داشتند. همچنین با چندین مؤسسه بین‌المللی اعزام دانشجو برای تحصیل متقاضیان غیر ایرانی در واحد نجف‌آباد مذاکرات مختلفی صورت پذیرفت.

در این رویداد بین‌المللی، مسئولان مختلف کشور امارات با حضور در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی از آخرین توانمندی‌های دانشگاه توسط نمایندگان حاضر در غرفه مطلع شدند. 

به گزاش آنا،‌ در این نمایشگاه، ۹ واحد دانشگاهی نجف‌آباد، امارات، مشهد، اصفهان، اهواز، علوم پزشکی، قزوین، تهران جنوب و علوم و تحقیقات به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود