Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد درگذشت مرحوم سید علی اکبر پرورش وزیر اسبق آموزش و پرورش جمعه شب با پیام آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در دارالقرآن علامه طباطبایی (ره) قم برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این آیین باشکوه آیت الله رضا استادی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم، سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی مشاور عالی رهبر معظم انقلاب و جمعی از علما، فضلا، اندیشمندان و شاگردان آن معلم پرتلاش عرصه تعلیم و تربیت حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم طی سخنانی دراین مراسم گفت: مرحوم پرورش بواسطه داشتن اخلاق و متانت و برخوردهای خوب و متواضعانه نزد شخصیت ها و مسئولان نظام از شخص رهبر معظم انقلاب تا پایین ترین رده ها احترام خاصی داشت.
آیت الله مرتضی مقتدایی بیان داشت: ایشان به فرمایش ها و تذکرهای رهبری ترتیب اثر می داد، از این رو هر کس در دستگاه های مختلف نظام با مشکلی مواجه می شد، به او مراجعه، و او نیز با کلمه های سهل و آسان توصیه و سفارش می کرد و بسیار تاثیرگذار بود.

** استاد حوزه و دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به شباهت و نزدیکی آثار به یادگار مانده از آن استاد بزرگ با بزرگانی مانند علامه طباطبایی گفت: تمام ویژگی های آثار علامه طباطبایی را می توان در آثار پرورش نیز دید.
حجت الاسلام احمد عابدی با اشاره به آشنایی پرورش با آثار علامه طباطبایی و شهید مطهری گفت: پاکی در نوشته های پرورش موج می زند، و به لحاظ قرآنی، تاریخی، فلسفی و عرفانی جامعیت فراوانی دارد و اخلاقی محسوب می شود.
وی گفت: روح حاکم بر گفته ها و نوشته های پرورش طهارت نفس، عرفان و معنویت است، و در قبل از پیروزی انقلاب که تفکرهای مادی گرایانه و ضد دینی و الحادی بر جامعه غالب بوده خدا محوری در آثار این مرد بزرگ مشهود است.

** مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی نیز در این مراسم گفت: آن مرحوم محو آثار علامه طباطبایی بود، و تسلط فراوانی نیز به آثار گرانسنگ قرآنی بویژه تفسیر المیزان داشت.
مرتضی نجفی قدسی بیان کرد: استاد پرورش با آیه ها و مضامین قرآن و نهج البلاغه سر و کار زیادی داشت به گونه ای که ناخودآگاه حفظ شده بود.
وی اضافه کرد: مرحوم پرورش در پرتو انقلاب اسلامی طلوع کرد و یکی از استوانه های انقلاب محسوب می شد.
مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی تصریح کرد: پربار بودن سخنرانی های پرورش که به صورت مکتوب یکی پس از دیگری در حال عرضه است، نیز به خاطر تفوق او در این دو منبع اصیل می باشد.
وی یادآور شد: این معلم اخلاق همچنین علاوه بر قرآن و نهج البلاغه در مطالعات اسلامی نیز سابقه زیادی داشت و در قبل از پیروزی انقلاب و در سنین جوانی در مسجد قبا و در محضر بزرگانی مانند شهیدان مفتح، بهشتی و مطهری سخنرانی می کرد و آنان برای او احترام خاصی قائل بودند و منزلتش را می شناختند.
نجفی قدسی خاطرنشان کرد: مرحوم پرورش در پرتو انقلاب اسلامی طلوع کرد، به همین علت ابعاد وجودی این شخصیت تکرار نشدنی ایجاب می کند، هر سال مراسم های بزرگداشتی را برگزار کنیم، تا یادش فراموش نشود و نسل جدید نیز بداند چه افرادی بزرگ و با فضیلتی داشتیم.
همچنین در این آیین چند اثر استاد پرورش از جمله جلوه هایی از عاشورا، در انتظار ظهور، نگرشی به نظام خانواده در اسلام، فرصتی برای خودسازی و راهیابی به ملکوت قرآن و کتاب خاطراتی از استاد پرورش به قلم مرتضی نجفی قدسی رونمایی شد.
سید علی‌اکبر پرورش متولد 1321 در اصفهان، فعال سیاسی - مذهبی و عضو حزب موتلفه اسلامی بود که در جریان انقلاب 1357 نقش فعال و محوری در شهر اصفهان داشت. وزیر آموزش و پرورش، عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی، عضو شورای عالی دفاع، قائم مقام دبیرکل حزب جمهوری اسلامی و دو دوره نایب رئیسی مجلس از دیگر سوابق وی است. پرورش در ششم دی ماه 1392 در اصفهان به دیار حق شتافت.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سالگرد درگذشت مرحوم پرورش دارالقرآن علامه طباطبايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین

سید علی موسوی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: جشنواره راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی افزود: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین اضافه کرد: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ماه امسال تعیین شده است و زمان برگزاری آیین اختتامیه نیز چهارم تیر خواهد بود.

موسوی گفت: آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضایل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد به شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود و آثار هم باید با فرمت mp ۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد.

به گفته موسوی، در بخش شعرخوانی نیز شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند. در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین افزود: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی درگذشت
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی
  • تصاویری از نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب + ویدئو | رتبه ۲۵ کنکور در حادثه گازگرفتگی درگذشت
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود