Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی در حال حاضر شهردار تهران است که این روزها به خاطر دوچرخه سواری‌هایش بسیار خبرساز شده است. او که مدت زیادی نیست شهردار تهران شده است، سه‌شنبه‌هایش را بدون خودرو سپری می‌کند و با دوچرخه سر کار می‌رود. اما اگر می‌خواهید بیوگرافی و تحصیلات پیروز حناچی را بدانید و با او بیشتر آشنا شوید این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروز حناچی از چه زمانی شهردار تهران شد؟

او در مورخه 22 آبان سال 1397 در رقابت با عباس آخوندی با کسب 11 رأی از 21 رأی اعضای شورای شهر،  به عنوان شهردار تهران انتخاب شد. البته لازم به ذکر است که حناچی از 27 آبان در سمت سرپرست شهرداری فعالیتش را شروع کرده و بعد از جنجالی کم سابقه جهت تأیید صلاحیت او بالاخره حکم وی در مورخه 7 آذر 97 آمد. بدین ترتیب با این حکم حناچی چهاردهمین شهردار تهران بعد از انقلاب شد.

او پیش از شهردار شدن معاون  قبلی شهرسازی و معماری شهرداری تهران بود. حناچی یک سیاست مدار اصلاح طلب به شمار می‌رود. همچنین حناچی در دولت یازدهم معاون شهرسازی و معماری و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری وزیر وقت راه و شهرسازی عباس آخوندی بود.

میزان تحصیلات و رشته تحصیلی حناچی

پیروز حناچی شهردار فعلی تهران متولد 1343 در شهر تهران است. او دارای مدرک کارشناسی معماری از دانشگاه تهران و دکترای تخصصی مرمت شهری و باز زنده سازی شهرهای تاریخی است.

حضور پیروز حناچی در هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق

شهردار تهران در زمان جنگ ایران و عراق بین سال‌های 1360 تا 1367 در عملیات خیبر، مطلع الفجر، والفجر مقدماتی حضور داشته است. هم چنین حناچی در اجرای پل عظیم خیریه جزیره مجنون و چندین عملیات مهندسی همکاری کرده است و علاوه بر آن طراحی و اجرای بیمارستان‌های صحرایی مقاوم و ساختمان‌های اورژانس را نیز بر عهده داشته است.

حتما بخوانید: درخواست حناچی از شهروندان تهرانی 

حتما بخوانید:  حناچی با اتوبوس و مترو خود را به بهشت رساند

سوابق اجرایی پیروز حناچی پیش از شهردار تهران شدن

شهردار تهران در زمینه‌های دانشگاهی و دولتی دارای سابقه اجرایی است. از جمله این فعالیت‌های اجرایی:

سوابق دانشگاهی قائم مقامی ریاست دانشکده هنرهای زیبای تهران طی سال‌های 1372_1374 مشاور رئیس دانشگاه تهران در سال‌های 1380_1384 ریاست مؤسسه پژوهشی فرهنگ و هنر دانشگاه تهران مدیریت گروه مرمت ابنیه و بافت دانشکده معماری دانشگاه تهران سوابق پژوهشی سردبیر و مدیر مسئول مجله تخصصی آبادی ریاست نهاد جهانی غیردولتی فرهنگی دکومومو در ایران سوابق کارهای دولتی مشاور وزیر مسکن و شهرسازی  در سال‌های ۱۳۸۴–۱۳۸۸ معاونت شهرسازی و معماری و دبیر شورای عالی شهرسازی در دولت‌های سید محمد خاتمی و حسن روحانی سابقه ریاست مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی عضویت در شورای عالی فنی سازمان میراث فرهنگی عضویت در کمیسیون زیربنایی دولت اصلاحات شورای عالی ترافیک عضویت در کمیسیون ماده ۵ و ریاست شورای تدوین مقررات ملی ساختمان سمت معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران 25 مهر 1396 سمت معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران 22 خرداد 1397

حتما بخوانید:  برنامه حناچی برای کاهش درآمد های شهرداری از تراکم فروشی 

حتما بخوانید: همه شهرداران تهران از میرزا عباس خان تا پیروز حناچی

دوچرخه سواری پیروز حناچی شهردار تهران

این روزها یکی از جنجالی‌ترین خبرها دوچرخه سواری حناچی شهردار تهران است. حناچی باز هم سومین سه شنبه کاری خود را با دوچرخه به سرکار رفت.  همین طور جالب است بدانید که حناچی با ملحق شدن به کمپین سه‌شنبه‌های بدون خودرو با استفاده از مترو، اتوبوس و دوچرخه به سرکار خود رفته است. همچنین در طی این حرکت نمادین گروه‌های دوچرخه سوار مردمی هم اعم از زن و مرد به او پیوستند و با همراهی او مشکلات شهری را با او در میان گذاشتند. علاوه بر این‌ها عده‌ای از اعضای کمپین سه‌شنبه‌های  بدون خودرو لباس کمپین را به حناچی اهدا کردند.  پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیز حناچی را  در این سومین سه‌شنبه کاری و دوچرخه سواری همراهی کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حسن روحانی شهردار تهران شهردار تهران حناچی پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم

عضو شورای شهر قم با اشاره به اهمیت شهرسازی اسلامی گفت: بعد از طرح جامع سوم که بعد از انقلاب داشته‌ایم، دیگر نمی‌گذاریم مطابق تئوری‌ها و رفتارهای گذشته برای شهر قم تصمیم‌گیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد.

مجتبی سبحانی ثابت عضو شورای شهر قم در این نشست اظهار داشت: در سال نخست دوره ششم شورای اسلامی شهر قم، سیاست‌گذاری‌ها و اهداف تعیین شد و مطابق این سیاست‌ها در حال حرکتیم.  

اهمیت حراست از باغ‌های شهر قم 

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری قم متناسب با این سیاست‌ها تعیین می‌شود، افزود: در زمینه آتش‌نشانی و سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آتش‌نشانی که با جان شهروندان در ارتباط است، پیگیری‌های مطلوبی شده و فرایندها در زمینه تسریع خدمات به شهروندان انجام شده است.  

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با تأکید بر اینکه کیفی سازی و ابنیه‌سازی فضای سبز در دستور کار این کمسیون قرار دارد، تصریح کرد: سیستم آبیاری و کاشت درختان مثمر در بوستان‌های سطح شهر در حال پیگیری است و بودجه لازم برای توسعه زیرساخت‌ها در بوستان‌ها مثل تقویت مجموعه‌های فرهنگی که فعالیت دارند، تعریف و پیش‌بینی‌شده است.  

سبحانی ثابت با اشاره به اهمیت حراست از باغ‌های شهر قم ادامه داد: در راستای حفظ تمام باغ‌های سطح شهر درخواست تدوین شناسنامه داده شده است.  

وی با بیان اینکه دفن شهیدان گمنام در بوستان‌های شهری بسیار اثرگذار بوده، عنوان کرد: به‌منظور حفظ هویت فرهنگی شهر در بوستان‌ها، پنج نقطه از سطح شهر شناسایی و شهیدان گمنام در این پنج نقطه دفن شدند. 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با اشاره به پروژه نقاط آب‌گرفتگی در سطح شهر عنوان کرد: در ابتدا بیش از 25 نقطه در هر منطقه شهر، درگیر معضل آب‌گرفتگی بودند که پس از شناسایی ،80 درصد از این نقاط رفع شد.

سبحانی ثابت معیشت مردم را از اهم موضوعات دانست و گفت: سیاست‌گذاری‌های خوبی در سازمان میادین و تره‌بار شهرداری قم در حال انجام است تا بتوانیم در بازارها وارد شویم و در شکست نرخ قیمت‌ها تأثیرگذار باشیم.

معماری و شهرسازی اسلامی چالش مهم در شهر قم

روح‌الله امراللهی دیگر عضو شورای شهر قم نیز در این نشست اظهار داشت: سه موضوع تملک، شهرسازی الکترونیک و معماری و شهرسازی اسلامی در کمیسیون معماری و شهرسازی مطرح است.

وی با بیان اینکه در مباحث اجرایی چون پروژه‌های تملک موفق عمل کرده‌ایم، افزود: در بحث تملکات، 13 خیابان از برنامه پیش‌بینی‌شده برای بازگشایی 16 خیابان، در سطح شهر بازگشایی‌شده و این موضوع در هفت سال گذشته اتفاقی کم‌نظیر و بی‌سابقه است و تا حدودی ساختار معابر شهری تکمیل‌شده است.

وی با تأکید بر اهمیت شهرسازی الکترونیک بیان کرد: با هوشمند سازی حوزه شهرسازی در حوزه نقل و انتقالات موفق بوده‌ایم که در کاهش آمار مراجعات حضوری شهروندان به شهرداری مؤثر بوده است.

امراللهی با بیان اینکه به دلیل بعضی از موضوعات حقوقی ما هنوز به صدور پروانه در یک هفته نرسیده‌ایم، ادامه داد: هدف اصلی کمسیون معماری و شهرسازی بر این است تا مجموعه کار نظام‌مهندسی را از شهرداری مستقل کنیم و نظارت بر اجرا را در مرحله بعد قرار دهیم.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم گفت: عملکردمان درمباحث زیرسازی سیستم، در حوزه بانک‌های اطلاعاتی کم‌نظیر بوده است.

وی معماری و شهرسازی اسلامی را چالش مهم در شهر قم دانست و خاطرنشان کرد: تلاش ما در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی سطحی بوده است.

امراللهی گفت: عملکرد ما نسبت به شهرهای دیگر موفق بوده و دیگر وضعیت اجرای سلبی، تندیس و سنتوری در نماهای ساختمان‌های شهر قم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه معماری و شهرسازی اسلامی دغدغه نمایندگان منتخب شهر قم است، افزود: بعد از طرح جامع سوم که بعد از انقلاب اسلامی داشته‌ایم، دیگر نمی‌گذاریم مطابق تئوری‌ها و رفتارهای گذشته برای شهر قم تصمیم‌گیری شود.
سرانه عمرانی برای هر نفر در قم 10 میلیون تومان

مجید اخوان دیگر عضو شورای شهر قم نیز در این نشست اظهار داشت: کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر وظیفه نظارت، تدوین و اجرا را بر عهده دارد.  

وی افزود: از هزینه‌های جاری شهرداری اعم از پرسنل و هزینه‌های اداری و تشکیلاتی، هزینه‌های ضروری در اولویت قرار می‌گیرد.  

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بودجه شهرداری قم در سال جاری، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بودجه شهرداری قم در نیازهای شهری و مباحث توسعه و عمران شهری با توجه به کمبودهای سنواتی جوابگو نیست، اما شاهد رشد مناسبی هستیم.

اخوان ادامه داد: همه تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر بر این است تا دریافت عوارض با رشد معتدلی انجام شده و فشاری محتمل شهروندان نشود.

 وی با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و غیر نقدی است، تصریح کرد: از 14 هزار 200 میلیارد، 2,500 میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری قم است که شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل و کمک به سازمان‌هایی چون سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی است.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم هزینه نگهداری شهر را هزار میلیارد تومان در سال دانست و گفت: روزانه 3 میلیارد تومان هزینه رفت‌وروب سطح شهر و نگهداری فضای سبز است.

 اخوان سرانه عمرانی برای هر نفر را 10 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: 11 هزار و 300 میلیارد تومان برای امور عمرانی شهر صرف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • نگاه تمدن آفرین در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی لازم است
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • ۱۳ خیابان در سطح شهر قم بازگشایی شد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • راه اندازی دبیرخانه مسابقات معماری و شهرسازی شهرداری شیراز