Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@14:19:58 GMT

هشدار پزشکی به قد بلندها

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۶۴۱۳۸

هشدار پزشکی به قد بلندها

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی برنا  ، عواملی می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند که شاید به نظر عجیب برسند، اما آگاهی از آنها، هشیاری ما نسبت به سرطان را بیشتر می کند.

پشت میزنشینی

یکی از راه های کاهش خطر ابتلا به سرطان، حرکت بدنی و فعالیت جسمانی است. عدم تحرک یا به قولی پشت میزنشینی با خطر افزایش برخی از شایع ترین سرطان ها، از جمله سرطان ریه، روده بزرگ و پستان ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مطالعه نشان داده است که ورزش خطر ابتلا به هر نوع سرطان را 7 درصد کاهش می دهد.

محققان خاطرنشان کرده اند هرچند مشخص نیست که چگونه ورزش باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود، اما وجود این رابطه اثبات شده است.

با این حال به نظر می رسد که بسیاری از مردم از ارتباط بین تحرک بدنی و کاهش خطر ابتلا به سرطان آگاه نیستند.

یک پژوهش در سال 2018 نشان داد که تنها 3 درصد از بزرگسالانی که در امریکا مورد بررسی قرار گرفته اند، این کاهش خطر را یکی از مزایای ورزش و فعالیت بدنی عنوان کردند.

محققان افزایش آگاهی عمومی از وجود این رابطه را در کاهش میزان سرطان در جامعه ضروری می دانند.

 

قدبلندی

افراد قدبلند نسبت به سایر افراد با قد متوسط یا کوتاه، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند. نتایج یک پژوهش در سال 2018 نشان داده است که هر 10 سانتی متر افزایش قد، خطر ابتلا به سرطان را به میزان 10 درصد افزایش می دهد. محققان در دهه 1950 رابطه میان قد و سرطان را کشف کردند. اگرچه مشخص نیست که چگونه بلندی قد می تواند بر خطر ابتلا به سرطان تاثیر بگذارد، اما این واقعیت ساده وجود دارد که افراد بلندقدتر، سلول های بیشتری در بدن خود دارند؛ بنابراین این امکان وجود دارد که سلول های بیشتری درگیر سرطان شوند. بر اساس یک مطالعه پیش از این، افزایش خطر ابتلا به سرطان در زنان بلندقد پس از دوران یائسگی افزایش 13 درصدی نشان می دهد. همچنین جالب توجه است که یک مطالعه در سال 2016 بین بلندی پاها و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط مستقیم برقرار کرد. محققان در زمینه سرطان کولون می گویند ممکن است عوامل رشد، مانند هورمون ها در بدن نقش مهمی در این رابطه داشته باشند.

 

 

خبرنگار: مریم گرابیان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرطان یائسگی پشت میزنشینی قدبلند هورمون رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند

محققان گوگل می‌گویند با وجودی که دستیار‌های هوش مصنوعی ابزار‌هایی مفید و کاربردی هستند، اما می‌توانند کاربران را از نظر عاطفی بیش از حد به خود وابسته کنند. این وابستگی عاطفی می‌تواند پیامد‌های اجتماعی منفی به‌دنبال داشته باشد.

دستیار‌های هوش مصنوعی این روز‌ها بیش‌از‌پیش درحال توسعه هستند و تقریباً در تمامی پلتفرم‌ها به ابزاری کاربرپسند تبدیل شده‌اند. با این شرایط، محققان گوگل در مقاله‌ای در مورد استفاده بیش از حد از آنها و وابستگی عاطفی کاربران نسبت به چنین ابزار‌هایی هشدار می‌دهند.

کاربران در معرض وابستگی عاطفی به هوش مصنوعی قرار دارند
براساس مقاله جدید آزمایشگاه تحقیقاتی DeepMind گوگل، دستیاران هوش مصنوعی پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده مزایای بالقوه زیادی به‌همراه دارند و می‌توانند تغییراتی همه‌جانبه در زندگی ما ایجاد کنند. این ابزار‌ها می‌توانند وضعیت کار، آموزش و فعالیت‌های خلاقانه و همچنین نحوه برقراری ارتباط ما را تغییر دهند. محققان این مطالعه می‌گویند اگر توسعه هوش مصنوعی بدون برنامه‌ریزی مدبرانه باشد، می‌تواند به یک شمشیر دولبه تبدیل شود.

این مقاله می‌گوید: «این ابزار‌های غیرطبیعی (مصنوعی) حتی ممکن است محبتی خیالی و رویکردی عاشقانه نسبت به کاربر ابراز کنند. چنین وضعیت‌هایی می‌تواند پایه و اساس ایجاد وابستگی عاطفی طولانی‌مدت به هوش مصنوعی را برای کاربران ایجاد کنند.»

در صورت عدم کنترل این ارتباط، استقلال کاربر ممکن است تحت‌الشعاع قرار گیرد و روی روابط اجتماعی وی تأثیرگذار باشد. هوش مصنوعی حتی می‌تواند جایگزین تعامل انسانی شود.

این خطرات، صرفاً موضوعاتی نظری نیستند. حتی زمانی که هوش مصنوعی در حد یک چت‌بات باشد نیز می‌تواند روی کاربر تأثیر بگذارد. در سال ۲۰۲۳ کاربر پس از چت طولانی با چت‌بات متقاعد شده بود که خودکشی کند.

«ایسون گابریل»، دانشمند محقق در تیم تحقیقاتی DeepMind و یکی از نویسندگان مقاله در توییتی هشدار داد که انواع دستیار شخصی و دستیار‌های شبیه انسان، به‌صورت فزاینده‌ای برخی موضوعات در مورد انسان‌شناسی، حریم خصوصی، اعتماد و روابط مناسب را مطرح می‌کنند. او معتقد است که باید با دقت بیشتری به حوزه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • شبه قمر زمین از ماه کنده شد
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد