Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورمحمد تربتی‌نژاد درباره توافق‌نامه پاریس گفت: ما باید بررسی کنیم اگر این توافق‌نامه تصویب شود، با کاهش گازهای گلخانه‌ای چه مشکلاتی در بخش اشتغال ما ایجاد می‌شود؟ چه مسائلی برای تولید صنعتی ما به‌وجود می‌آید؟

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، توافق تغییر اقلیم پاریس این روزها تبدیل به یکی از مسائل اصلی کشور شده است و پیوستن ایران به این توافق همچنان در دست بررسی در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارشناسان، اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس نسبت به ابعاد مختلف علمی، اقتصادی، حقوقی و امنیتی که در این توافق وجود دارد، انتقاداتی وارد کرده‌اند. اخیراً رئیس‌جمهور نیز این توافق را دارای ایرادات جدی دانست و عنوان کرد که چنین مسائلی برای عدم توسعه کشور ما طراحی شده است.

کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به‌عنوان متولی اصلی بررسی این طرح در کشور، ابعاد مطرح‌شده را مورد بررسی دقیق‌تر قرار داده و خواستار تغییرات جدی در این توافق شده است. نورمحمد تربتی‌نژاد، سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس درباره وضعیت این توافقنامه در این کمیسیون و همچنین انتقادات اخیر رئیس‌جمهور به این توافقنامه درباره  گفت: این موضوع در یکی از جلسات کمیسیون کشاورزی با حضور نماینده شورای نگهبان مطرح و مقرر شد تا کمیته‌ای تشکیل شود و توافق‌نامه را مجدداً بررسی کند. این مسئله پس از آن صورت گرفت که شورای نگهبان خواستار پیوست‌های آن برای بررسی بیشتر شد. لذا در شرایط کنونی اگر اظهارات رئیس‌جمهور مورد قبول نمایندگان باشد، از آن حمایت می‌کنند در غیر این‌صورت، نمایندگان نظر خودشان را دارند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی درباره اشکالات محتوای این توافق‌نامه برای کشور گفت: درحال‌حاضر آمریکا از این توافق خارج شده است، چراکه رئیس جمهور این کشور اعلام کرد، پذیرش مفاد توافق‌نامه پاریس باعث می‌شود بیش از ۶ میلیون نفر در بخش صنعت بیکار شوند. بنابراین ما هم باید براساس شرایط کشور، در خصوص پیوستن یا نپیوستن به آن تصمیم بگیریم و نباید بگوییم که چون بر فرض مثال کل جهان با آن موافق هستند، ما هم باید آن را قبول کنیم.

نماینده مردم گرگان در مجلس اضافه کرد: ما باید بررسی کنیم اگر این توافقتنامه تصویب شود، با کاهش گازهای گلخانه‌ای چه مشکلاتی در بخش اشتغال ما ایجاد می‌شود؟ چه مسائلی برای تولید صنعتی ما به‌وجود می‌آید؟ آیا در شرایطی که دشمن‏های قسم خورده ما کشور را مورد تحریم قرار داده‏اند، این به نفع ما هست یا خیر؟ واقعیت امر این است که وضعیت کشور ما نسبتاً فرق دارد، چون یک کشور انقلابی هستیم. اصولی برای خودمان داریم و باید مطابق با آن‌ها قوانین، لوایح و طرح‌ها را تصویب کنیم.

تربتی‌نژاد درنهایت تصریح کرد: بر این‌اساس با توجه به مسائلی که در موضوع تصویب این توافق‌نامه به‌وجود آمد، نظر من این است که برای رأی و تصمیم نهایی، فقط شرایط کشور خودمان را لحاظ کنیم و به رویکرد دیگر کشورها توجهی نداشته باشیم. لذا گمان می‌کنم اگر مجدداً لایحه به صحن برود، با توجه به وضعیت جدید، نظرات نسبت به قبل فرق کرده باشد و نمایندگان در راستای منافع ملی، یک‌سری فاکتورها را درنظر بگیرند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: توافقنامه پاریس رئیس جمهور سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمد حسینی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دیروز مجلس کار خوبی انجام داد و اشکالی که شورای نگهبان در زمینه اجاره‌بها گرفته بود را نهایی کردند. در آستانه تابستان و فصل نقل و انتقالات هستیم و امیدواریم شورای نگهبان هم زودتر تصویب کند تا در وزارت راه به آن عمل شود.

وی‌ افزود: همچنین تحقیق و تفحص مجلس در زمینه سازمان آفات داشت که بیشتر به دوران دولت قبل و تا ۱۴۰۰ مربوط می‌شود. بحث اجرای ماده ۲۳۴ مطرح شد که به وزارت بهداشت و برخی دستگاه‌ها مربوط است و درباره کمبود برخی داروها توضیحاتی داده شد و نمایندگان قانع شدند که این مورد به قوه قضاییه ارسال نشود.

حسینی تاکید کرد: دستگاه‌های مختلف صمت و اقتصاد و وزارت بهداشت همه تلاش خود را می‌کنند تا مشکلات دارویی برطرف شود و مسئله ابلاغ به قوه قضائیه منتفی شد چون واقعا جرمی هم در این زمینه انجام نشده است. کمبودهایی بوده و تمام تلاش دولت بر جبران این موارد است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری گفت: در زمینه بررسی لایحه بودجه هم مواردی از جمله تجمعات و راهپیمایی‌ها وجود دارد که امیدواریم در این مجلس بررسی و نهایی شود. ما برای مجلس آینده و تعامل بیشتر میان دو قوه هم آماده‌ایم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه دولت در زمینه تعطیل پنجشنبه‌ها، اظهار کرد: نظر دولت در این زمینه مشخص است و به غیر از جمعه به تعطیلی یک روز دیگر به انتخاب دولت تاکید دارد. مدارس پنجشنبه‌ها تعطیل است، دانشگاه‌های وزارتخانه‌های علوم و بهداشت هم تعطیل است و برخی استان‌ها هم مانند تهران پنجشنبه‌ها را تعطیل کردند. دیدگاه دولت هم بیشتر به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک است.

کد خبر 846927 منبع: ایسنا برچسب‌ها تعطیلات سید محمد حسینی خبر ویژه دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق