Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مسعود نجابتی دبیرکل پنجمین جشنواره هنرمقاومت دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هادی مظفری ضمن دیدار از انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس و دبیرخانه جشنواره هنر مقاومت بر ضرورت تعامل بیشتر و حداکثری جشنواره هنرمقاومت و مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد و از آمادگی وزارت ارشاد برای همکاری با این رخداد بزرگ هنری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظفری در این دیدار صمیمانه که در نگارخانه شهید آوینی انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد گفت: اینجانب از زحمات دوستان در برگزاری جشنواره هنر مقاومت تقدیر می کنم و الحمدلله امروز در جایگاهی قرار داریم که هنرمندان رشته های هنرهای تجسمی در سراسر کشور در حال رشد هستند و حتی از رشته های تئاتر و سینما هم بیشتر فارغ التحصیل و هنرمند ثبت شده داریم و از این ظرفیت می بایست حتی الامکان در جهت رشد و اعتلای هنر ارزشی انقلاب بهره ببریم. در این جلسه رسماً از شما درخواست می‌کنم که فضای فکری و محتوایی جشنواره هنر مقاومت به جشنواره هنرهای تجسمی فجر هم تزریق شود تا بتوانیم درچهلمین سالگرد انقلاب اسلامی شاهد برپایی جشنواره‌ای در حد نام بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی باشیم.

در این دیدار همچنین مسعود نجابتی دبیر کل این جشنواره نیز با انتقاد از نبود سیاست‌های مدون و کلان در ادوار مختلف و دولت‌های گوناگون در عرصه هنرهای تجسمی گفت: متاسفانه هر دولتی که با هرنگاه سیاسی و جناحی در مسند امور قرار گرفت از یک برنامه مدون و سیاست کلان در حوزه هنرهای تجسمی پیروی نکرد و مدام با تغییر سیاست‌ها بیشتر شاهد سرخوردگی و ریزش مخاطبان هنر انقلابی و ارزشی بودیم. حتی کار به جایی رسید که اساتید مبرز و برجسته‌ای که از نسل اول هنر انقلاب بودند مدام دغدغه این را دارند که هرلحظه باید با چه تغییر سیاست‌ها و مدیریتی مواجه شوند.

پنجمین جشنواره هنر مقاومت، در ۱۰ بخش «پوستر»، «تبلیغات شهری»، «کارتون و کاریکاتور»، «تصویر سازی»، «طراحی صنعتی»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «گرافیک متحرک»، «نقاشی دیجیتال»، «عکس» و بخش ویژه «علمی ـ پژوهشی» توسط گروه هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت فتح با دبیری مسعود نجابتی دی و بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هنر مقاومت هنرهای تجسمی وزارت ارشاد دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • پیشنهادات امیرعبداللهیان به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • امیرعبداللهیان با دبیزکل سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است