Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سعید عباسی (مدیرعامل شرکت چوب اسالم) گفت: فعالیت کارخانه چوب اسالم پس از گذشت حدود دو سال اخیرا باز از سر گرفته شده است.

به گفته وی، صنایع چوب اسالم بیش از ۶۰ سال قدمت دارد که حدودا ۲ سال پیش به علت افزایش هزینه‌های تولید، کمبود سرمایه در گردش و فرسودگی ماشین‌آلات با ۷۰ کارگر تعطیل اعلام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت صنایع چوب اسالم که از تیرماه امسال به این سمت منصوب شده، افزود: با دستان خالی و با تلاش شبانه‌روزی کارگران توانستیم همه ماشین‌آلات و تجهزات قدیمی را بازسازی و تجهیز کنیم.

عباسی با بیان اینکه در حال حاضر صنایع چوب اسالم توانایی تولید روزانه ۴۵۰ ورق نئوپان و روکش ملامینه را دارد، تصریح کرد: با حمایت بیشتر مسئولان این مقدار تولید را می‌توان به ۹۰۰ ورق در روز افزایش داد.

وی افزود: مبل، میز و صندلی، در و دیگر لوازم چوبی هم بخش دیگری از تولیدات این شرکت است که قرار است در بازارها و نمایشگاه‌ها فروخته شود.

مدیرعامل شرکت صنایع چوب اسالم اعلام کرد: در آینده نزدیک قادر خواهیم بود با صادرات محصولات، ماهانه ۱۶۰ هزار دلار ارزآوری داشته باشیم.

عباسی از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان خواست برای کاهش هزینه‌های تولید و برای تامین مواد اولیه مورد نیاز از چوب‌های جنگلی با این شرکت همکاری کند.

وی در پایان از مسئولان آستان قدس رضوی، صندوق بازنشستگی کشور و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی که سهام‌دار شرکت صنایع چوب اسالم هستند، خواست سرمایه در گردش یکی از قدیمی‌ترین صنایع سلولزی ایران را تامین کنند تا تولید و اشتغال رونق داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود

فرماندار ویژه مهاباد با اشاره به آغاز طرح تفکیک زباله از مبدا در این شهرستان گفت: روزانه ۲۰۰ تن زباله در شهر و روستاهای مهاباد تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن عباسی امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ از آغاز اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در شهر مهاباد خبر داد و اظهار کرد: در شهرستان مهاباد شامل شهر و روستاهای تابعه روزانه بیش از ۲۰۰ تن زباله تولید می‌شود.

وی با توجه به برنامه‌های حوزه فرهنگ‌سازی، افزود: یکی از برنامه‌های خوب، تفکیک زباله از مبدأ بود که جهت اجرا برنامه‌ریزی شده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد گفت: از امروز سیاست تفکیک زباله از مبدأ با هدف حفظ محیط زیست، حرکت در راستای کاهش گرمایش زمین، جلوگیری از انباشت زباله در سایت دفن زباله و… در مهاباد پیگیری خواهد شد.

عباسی با بیان اینکه این طرح در سطح شهر مهاباد و در بافت مرکزی شهر شروع شد، تصریح کرد: در این طرح آموزش چهره به چهره با حضور در درب منازل و همچنین مدارس و آموزش نحوه تفکیک را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: شهرداری مهاباد نیز سطل‌های مخصوص نصب و اقدام به جمع‌آوری زباله‌های تفکیک شده کرده و همچنین بسته‌های تشویقی نیز به همین منظور در نظر گرفته شده است.

عباسی یادآور شد: در اجرای موفقیت‌آمیز این طرح از شهروندان انتظار کمک و همراهی داریم.

کد خبر 751052

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم