Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@02:31:11 GMT

نقش نرم افزار CRM در افزایش فروش

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۱۹۲۶

نقش نرم افزار CRM در افزایش فروش

آیا تا به حال برایتان سوال پیش آمده که چگونه می توانید مشتریان جدید بیشتری جذب کنید؟ یا چگونه مطمئن می شوید که مشتریان قدیمی به شما وفادار خواهند ماند؟ آیا راهکاریبرای بهبود درآمد کسب و کارتان دارید؟

درصورتی که شما نیز دغدغه های فوق را دارید، توصیه می کنم با ما در خواندن این مقاله همراه شوید.

آشنایی با نرم افزار CRM؟

نرم افزار CRM ابزاری برای کمک به کسب و کارها در حوزه ارتباط با مشتریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم به مدیران و کارشناسان کمک می کند تا با دسترسی سریعتر به اطلاعات و سوابق مشتریانشان رابطه بهتری با آنان برقرار کرده و بتوانند در نهایت درآمد سازمان را افزایش دهند.

طی سال های اخیر در کشور ما نیز استفاده از نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری رشد بسیاری داشته زیرا هر روز سازمان های بیشتری به این نکته پی می برندکه مشتری مهمترین رکن کسب و کارشان است و برای جذب، نگهداری و گسترش ارتباط با آنها باید بهتر عمل کنند. بنابراین سرمایه گذاری بر روی نرم افزارCRM با هدف بهبود ارتباط با مشتری و در نتیجه بالا بردن درآمد سازمان یکی از مهم ترین تصمیماتی است که سازمان های امروزی اتخاذ می نمایند.

برای آشنایی بیشتر با مفهوم سی آر ام می توانید لینک CRM چیست را مشاهده نمایید.

سی آر ام ابزاری برای سبقت گرفتن از رقبا

پیشترها، نگاه به نرم افزار CRM در سازمان ها یک ابزار نمایشی و تشریفاتی بود و در مواردی تنها شبیه به یک دفتر تلفن از آن استفاده می شد. اما امروزه نرم افزار سی آر ام به عنوان یک ابزار کارآمد برای افزایش بهره وری شرکت و افزایش کیفیت ارائه خدمات به مشتریان شناخته می شود که هر شرکت استفاده از آن را هدفمند آغاز می کند. شما نیز برای ورود به عرصه رقابت با شرکت های پیشرو در صنعت خود باید ابزاری مناسب استفاده نمایید تا به کمک آن بتوانید با افزایش میزان رضایت مشتریان فعلی، نرخ جذب مشتریان بالقوه و در کنار آنها بهره وری تیم های سازمان خود، به اهداف خود دست یابید. در ادامه این متن تلاش می کنیم برخی قابلیت های SarvCRM را که به صورت پردازش ابری ارائه می گردد به شما معرفی کنیم تا مشاهده نمایید که با استفاده از این ابزار چگونه می توانید به اهداف خود دست یابید.

ایجاد بانک اطلاعاتی کامل مشتریان

با ثبت فروش های درجریان، جلسات، تماس ها و وظایف مرتبط با آنها و خدمات ارائه شده به مشتریان توسط کارشناسان در نرم افزار سی آر ام در زمانی که در حال پیشبرد فرایند فروش و خدمت رسانی به مشتری هستند، تمامی افراد تیم های شما بر اساس سطوح دسترسی خود می توانند سوابق ارتباطی با مشتریان را مشاهده نموده، از تاریخچه ارتباطی با وی مطلع شده و در موارد لزوم فعالیت های مرتبط را ادامه دهند.

فراموش نشدن پیگیری ها با مشتریان

در SarvCRM می توانیم هر مرحله از ارتباط با مشتری برنامه ریزی کنیم که در آینده چه کاری باید برای وی انجام شود و هر صبح کارهای مربوط به مشتریان که در آن روز باید انجام شود را مرور کرده و برای موارد مهم یاداوری هایی در نرم افزار، گوشی هوشمند خود و یا بصورت پیامک و ایمیل دریافت کنیم. در صورت استفاده از این امکانات دیگر نباید فروشی را به دلیل عدم پیگیری به موقع از دست داده و یا مشتری را به دلیل اینکه کار وی را به موقع پیگیری نکرده ایم ناراضی کنیم. 

بالا بردن بهره وری با اتوماتیک سازی فعالیت های تکراری

در طول فرایند فروش و ارائه خدمات بسیاری فعالیت ها برای تمامی مشتریان تکرار خواهد شد، این فعالیت های تکرار شونده را می توان در گردش های کاری برنامه ریزی نمود تا این فعالیت ها بصورت اتوماتیک در SarvCRM ایجاد شده و زمان کمتری از تیم های داخلی گرفته شود. برای مثال می توان برای شرکت هایی که در مناقصات شرکت می کنند زمانی که فروش وارد مرحله ارائه پیشنهاد فنی شد بصورت اتوماتیک وظیفه ای برای مسئول مربوطه ایجاد شود و یا همزمان با ارسال یک پیش فاکتور، اطلاع رسانی به مشتری را از طریق ایمیل یا SMS بصورت اتوماتیک انجام دهیم

افزایش اثربخشی تبدیل مشتریان بالقوه به بالفعل

تمامی شركت ها تلاش می كنند تا هرچه بیشتر مشتریان بالقوه ای که با آنها ارتباط می گیرند را به فروش موفق تبدبل کنند. SarvCRM به شما کمک می کند تا مراحلی که برای موفق شدن یک فروش لازم است را تعریف کرده و بر اساس آن فرایند فروش را مدیریت کنید. به این ترتیب پیگیری هایی که باید در قبال مشتریان انجام شود و فعالیت های مرتبط با فروش در زمان مربوطه به فروشندگان یادآوری می شود و مدیران نیز می توانند همواره گزارشات مربوط به مسیر هر فروش را دریافت نمایند.

کمک به مدیریت فروش های در جریان

SarvCRMنمایی کامل از کل فروش های در دست و در جریان به شما نشان می دهد که به شما این امکان را می دهد در کوتاه ترین زمان ممکن از وضعیت تمامی فروش ها، حجم فروش های جریان، فعالیت های تعیین شده برای قدم بعد و بسیاری از اطلاعات دیگر مطلع شوید و به سرعت بتوانید اقداماتی که کمک می کند فروش با موفقیت به اتمام برساند را برنامه ریزی نمایید.

ارائه خدمات پشتیبانی حرفه ای به مشتریان

با ویژگی ها و امکانات بخش سرویس هایSarvCRM، هر کسب و کار کوچکی می تواند خدمات پشتیانی مورد نیاز مشتری خود را به صورت کاملا حرفه ای به او ارائه دهد. با طیفی گسترده از ویژگی ها، گردش کارها و گزارش ها، کسب و کارهای کوچک و متوسط می تواند به راحتی فرایند پشتیبانی مشتریان خود را مدیریت و گزارش های مورد نیاز را استخراج کنند. با ارائه خدمات حرفه ای متناسب با نیاز مشتریان می توانید آنها را برای مدت طولانی تر به محصولات و خدمات خود وفادار نمایید. همچنین برای ارتباط بهتر، پورتال مشتریانتان را در اختیارشان قرار دهید تا کار را برای آنها آسان تر کنید.

شناخت بیشتر امکانات SarvCRM با استفاده آزمایشی

برای آشنایی بیشتر با ویژگی ها و امکانات SarvCRMمی توانید به وب سایت SarvCRM مراجعه نموده و با ثبت نام استفاده آزمایشی و رایگان از نرم افزار سی آر ام سرونو برای مدت یک ماه را آغاز نمایید. همچنین می توانید با شماره 22011585 021 تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان ما با توجه به نیازهایی که در کسب و کارتان دارید شما را راهنمایی نمایند.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد بازار کشورهای منطقه، با توجه به مشترکات فرهنگی، می‌تواند بازار قابل تأملی برای نوشت‌افزار ایرانی باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صنعت نوشت‌افزار در ایران طی یک دهه گذشته تلاش کرده با استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، جایگاه قابل قبولی را بتواند در بازار داخل به دست آورد. در حالی که یک دهه پیش شکل گرفتن صنعت نوشت‌افزار در ایران برای بسیاری دست‌نایافتنی و غیر ممکن بود، همت و توان تولیدکنندگان داخلی نشان داد که می‌توان با برنامه و گام به گام، در کنار اقلام خارجی، سهم قابل توجهی از سبد خانواده‌ها را به خود اختصاص داد.

اما صنعت نوشت‌افزار به این سادگی و آسانی به این مرحله نرسید. وجود عوامل تأثیرگذار بیرونی مانند شیوع کرونا و تعطیلی مدارس سبب شد تا چرخ تولید برخی از واحدها از کار بیفتد یا به کندی به کار خود ادامه دهد. نوشت‌افزار همانند دیگر بخش‌های صنعتی کشور در یک دهه گذشته با مشکلات خرد و کلان متعددی مواجه شد، اما توانست با برنامه‌ریزی و ترسیم چشم‌انداز، تا حد قابل قبولی به رشد خود ادامه دهد. دست اندرکاران این صنعت در آستانه ورود به دومین دهه فعالیت خود در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب، صادرات را از مهمترین برنامه‌های خود عنوان کرده بودند؛ امری که علی‌رغم ایجاد فرصت‌های متعدد، چالش‌های چشم‌گیری نیز پیش روی تولیدکنندگان خواهد گذاشت.

نوشت‌افزار که از جمله صنایع فرهنگی است، می‌تواند در کنار انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی به دیگر کشورها، از منظر اقتصادی نیز سودآور باشد. گردش مالی حوزه صنایع فرهنگی، آمار عجیب و غریبی است. براساس آمارهای اعلام‌شده، دوهزار و 250 میلیارد دلار سهم صنعت صنایع فرهنگی در دنیا است، همچنین براساس پژوهش‌های انجام‌شده، 500 میلیارد دلار گردش مالی صنعت انیمیشن و صنایع وابسته در دنیا اعلام شده است که از این میان، فقط 222 میلیارد دلار گردش مالی انیمیشن در دنیا تخمین زده شده است. همچنین این صنعت توانسته است برای 29.5 میلیون نفر در دنیا اشتغال‌زایی کند.

اما ایران برای راه‌یابی به بازارهای لوازم‌التحریر منطقه، چه فرصت‌هایی دارد و از چه جایگاهی در سطح منطقه و جهانی برخوردار است؟ اردیبهشت‌ماه سال گذشته سند راهبردی صنعت نوشت‌افزار به منظور ترسیم وضع موجود و افق‌های پیش‌رو، منتشر شد. سندی که تا هفته قبل عمومی نشده بود و تنها تدوین‌کنندگان از مفاد و جزئیات آن اطلاع داشتند. در بخشی از این سند، به جایگاه ایران در صنعت نوشت‌افزار جهان و منطقه اشاره شده است.

براساس آمار منتشر شده در درگاه الکترونیکی ریسرچ اند مارکت، گردش مالی صنعت نوشت‌افزار در سال 2021 میلادی؛ 21.6 میلیارد یورو بوده است که این میزان در سال گذشته میلادی(2023) به 22.5 میلیارد یورو رسیده و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری(2024) به 25 میلیارد یورو برسد. براساس تحقیقات صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود گردش مالی این صنعت در سال 2030 میلادی به 32.3 میلیارد یورو برسد. اما ایران در کجای این معادلات تجاری در سطح جهانی ایستاده است؟

سند راهبردی نوشت‌افزار به منظور بررسی جایگاه منطقه‌ای و جهانی صنعت نوشت‌افزار ایران، ابتدا به ارزیابی میزان صادرات، واردات و تراز تجاری اقلام پرمصرف از جمله خودکار، ماژیک، مداد تحریر، مدادرنگی و ... پرداخته است. براساس آمار صادرات منتشر شده ارزش صادرات انواع خودکار، خودنویس، روان‌نویس، ماژیک و اجزا و قطعات مربوطه در جهان حدود 6/17 میلیارد یورو در سال 2021 بوده، کشورهای چین، ژاپن و آلمان بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داده و ایران در میان 202 کشور در رتبه 66 صادرات قرار دارد.

تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی

با توجه به آمار منتشر شده، ارزش واردات انواع خودکار، خودنویس، ماژیک، روان‌نویس و اجزا و قطعات مربوطه در سال 2021 به 5/6 میلیارد یورو بوده که به ترتیب کشورهای آمریکا، فرانسه، آلمان و چین سهم عمده واردات را به خود اختصاص داده‌اند. ایران در میان 225 کشور رتبه 84 را در واردات دارد. با توجه به قرار گرفتن انواع خودکار و ماژیک در گروه کالایی 27، بخش عمده واردات مربوط به اجزا و قطعات همچون نوک ساچمه‌ای خودکار، فیلتر ماژیک و غیره است.

همچنین میزان واردات کشورهای هم‌جوار و منطقه در سال 2021 حدود 177 میلیون یورو بوده که با توجه به مشترکات فرهنگی و منطقه‌ای نشان‌دهنده ضرورت برنامه‌ریزی به منظور کسب سهم از بازار موجود است.

همچنین براساس آمار صادرات منتشر شده، ارزش واردات انواع مداد و مغز مداد در جهان حدود 1/5 میلیارد یورو در سال 2021 بوده که کشورهای چین، آلمان و برزیل بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داده و ایران در میان 169 کشور در رتبه 68 صادرات قرار دارد. همچنین ارزش واردات انواع مداد و مغز مداد در سال 2021 به 1/4 میلیارد یورو رسیده و کشورهای آمریکا، آلمان و فرانسه سهم عمده واردات را به خود اختصاص داده‌اند. ایران در میان 220 کشور رتبه 100 را در واردات دارد که با توجه به قرار گرفتن انواع مداد و مدادرنگی در گروه کالایی 4، بخش عمده واردات مربوط به نوک مداد است. همچنین میزان واردات کشورهای هم‌جوار و منطقه در سال 2021 حدود 71 میلیون یورو بوده که با توجه به مشترکات فرهنگی و مذهبی نشان‌دهنده ضرورت برنامه‌ریزی به منظور افزایش سهم بازار قابل دسترس است.

طبق محاسبات، بیشترین نسبت تراز تجاری(صادرات/ واردات) مداد، مدادرنگی، مداد شمعی، مغز مداد متعلق به کشور ژاپن با عدد 18/34 است. ایران با نسبت 0/09 در رتبه بیست و دوم رتبه‌بندی مذکور قرار دارد.

بر همین اساس ارزش صادرات دو سال آخر منتهی به اجرای برنامه راهبردی صنعت نوشت‌افزار را در سال‌های 1400 و 1401 از نظر ارزشی را می‌توان در جدول ذیل مشاهده کرد:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای