Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@16:14:39 GMT

ترشی مخلوط زیتون با غذا می‌چسبه!

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۵۲۲۸

ترشی مخلوط زیتون با غذا می‌چسبه!

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذا‌های ما ایرانیان است، که انواع مختلفی دارد و قومیت‌های مختلف بنا به ذائقه و موادی که در دسترسشان بوده و اصولا برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده از آن‌ها در غیر فصل رویش اقدام به تهیه‌ی ترشی می‌کرده اند. البته همه‌ی اقوام و ملیت‌های مختلف در سراسر جهان ترشی‌های مخصوص خودشان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم:

زیتون شور و بی‌هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود هشتصد گرم
سیر یک بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی (در صورت تمایل)
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

اول هویج و سیر را در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید.

سپس همه مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بگذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشد. سپس زیرش را خاموش کنید.

سیاه دانه را اضافه کنید و سریع تا داغ است شیشه‌ها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود.

تاینطوری هواگیری (کنسروی) می‌شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می‌ماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه‌ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.

نکته:

این روش را برای انواع مربا و شربت‌ها هم می‌توانید استفاده کنید، چون به ماندگاری بیشتر در دمای محیط خیلی کمک می‌کند.
ترشی بعد از دو هفته آماده ست، ولی بهتر است یک ماه بماند تا کاملاً جا بیفتد، بعد از این‌که درش را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
رب گوجه فرنگی را باید در یک قاشق روغن مایع تفت بدهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.
این ترشی بهتراست کمی تند باشد، ولی با این حال مقدار فلفلش دست خودتان است. منبع: روزنامه ایران

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی ترشی ترشی مخلوط ترشی زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات به لزوم مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه تاکید کرد.

او افزود: برداشت سریع تمامی میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت بخصوص نارنج و پرتقال والنسیا موجود در باغات، خانه سراها، فضای سبز شهری و روستایی، مجتمع‌های تفریحی ساحلی و برداشت بموقع تمامی میوه‌های رسیده فصل بهار شامل ارقام هسته دار مانند هلو، شلیل، آلو، آلوچه، ازگیل ژاپنی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مهم مدیریت و مبارزه با این آفت است.

بیگی رعایت بهداشت کف باغ مانند حذف و از بین بردن علف‌های هرز داخل و حاشیه باغات، جمع آوری و دفن هرگونه میوه ریخته شده پای درختان در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی، نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس و سراتل به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد تله در هر هکتار در مرحله اول در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات دارای سابقه آلودگی با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی جهت از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم با قطرات درشت روی تنه و شاخ و برگ و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و با مشاوره از کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی در صورت مشاهده شکار روزانه ۲ الی ۳ عدد مگس در روز در یک تله نصب شده را از دیگر روش‌های مدیریت و کنترل و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای برشمرد.

او به باغداران و بهره برداران توصیه کرد برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!