Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز –ایرنا- فرسایش زمین کرانه های رودخانه در روستای دراویزه از توابع شهرستان باوی و تاثیر آن بر سبب شده تعدادی از خانوارها از ترس تَرَک های جامانده بر دیوارها، خانه های خود را رها کرده و به محل دیگری نقل مکان کنند.

به گزارش ایرنا روستای دراویزه از توابع شهرستان باوی در کنار رودخانه کارون قرار دارد و چند سالیست که فروریختن ساختمان منازل آن سبب نگرانی اهالی روستا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه مساله فروریختن خانه ها در این روستا تازه نیست اما در سال های اخیر به ویژه در سال جاری، شدت آن افزایش یافته و تَرَک های ایجاد شده بر دیوار خانه ها بیش از گذشته شده است، گفته می شود علت اصلی تخریب خانه ها همجواری با رودخانه و عدم رعایت حریم رودخانه کارون است.
یکی از مصادیق بارز برای نمایش میزان شدت فرسایش زمین، لوله های آب جانمایی شده در درون خانه های همجوار رودخانه کارون است که به دلیل از بین رفتن خاک، سر بیرون آورده اند و آب را به سمت رودخانه کارون هدایت می کنند.

**13 خانواده در معرض خطر
شورایار روستای دراویزه با بیان اینکه این روستا 420 نفر جمعیت در قالب 130 خانوار دارد گفت: دیوار 13 خانه و همچنین مدرسه این روستا به دلیل ریزش کناره رودخانه، دچار ترک هایی شده اند.
ایوب بنی اسحاق با اشاره به اینکه 2 اتاق یکی از خانه ها به صورت کامل تخریب شده است افزود: با دستگاه های مختلف در این خصوص رایزنی شده اما تاکنون هیچ کار موثری برای ایمن سازی این خانه ها صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: طبق نقشه برنامه ریزی شده در طرح هادی، روستا باید به سمت دیگر جاده منتقل شود تاکنون 25 خانوار نیز با هزینه شخصی در آن سمت ساکن شده اند اما مابقی هزینه ساخت مسکن جدید را ندارند.

**ترس دانش آموزان از خراب شدن دیوار مدرسه
حمیدی یکی از ساکنان روستا نسبت به ریزش دیوار ساختمان مدرسه در روستای دراویزه هشدار داد و گفت: این روستا حدود 100 دانش آموز دارد اما تنها حدود دوازده نفر از آنها به مدرسه روستای دراویزه به نام دبستان امل یک می روند.
وی ادامه داد: ترس از خراب شدن دیوارهای این مدرسه سبب شده تا دانش آموزان به مدارس شهرستان ملاثانی و منطقه ندافیه بروند.
این فرد با اشاره به حفره های ایجاد شده در زمین اطراف منازل به ویژه تنها مدرسه این روستا تصریح کرد: قرار بود در قالب طرح هادی خدماتی به روستا اختصاص یابد اما جهادکشاورزی یک مرکز نگهداری دام سنگین در این منطقه ساخته است که همین امر سبب شده بنیاد مسکن برای ساخت مسکن در روستای جدید همکاری نکند.

**موقعیت خطرناک روستای دراویزه
فرماندار باوی نیز در این خصوص گفت: روستاهای بسیاری در حریم رودخانه قرار دارند که خطر رانش اراضی آنها وجود دارد اما رسیدگی به وضعیت روستای دراویزه در اولویت است.
منوچهر ورناصری ادامه داد: این روستا باید به سمت شرق جاده منتقل شود و انتظار می رود اداره کل بنیاد مسکن درخصوص اعطای وام به متقاضیان همکاری کند.
وی شرایط این روستا به لحاظ فرسایش زمین و ریزش کرانه رودخانه را خطرناک دانست و تصریح کرد: وجود یک دامداری در شرق جاده سبب شده بنیاد مسکن مساله وجود حریم جهادکشاورزی در این منطقه را مطرح کند اما در تلاش هستیم این مشکل حل شود.
به گزارش ایرنا، ساکنان دراویزه انتظار دارند مسئولان مربوطه برای جابجایی این روستا به سمت شرق جاده پیش از بروز یک حادثه جدی اقدام کنند.
9887/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي خوزستان ريزش زمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،هوشیاراحمدیان اظهار داشت:خط انتقال آب روستای آبخورده به طول ۸۰۰ متر و با سایز لوله ۶۳ پلی اتیلن و از طریق مسیر سخت و سنگی کوهستان و به صورت دستی با مشارکت اهالی روستا انجام شد.   وی افزود: با اتمام این خط انتقال که از چشمه جدید روستا و با احداث مخزن بتنی ۲۰ مترمکعبی انجام گرفت مشکل آب شرب ۴۵ خانوار با ۲۰۳ نفر جمعیت رفع شد.

دیگر خبرها

  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • نجات «سحر» در جدال با سیلاب