Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست با برخی شهرداران کلانشهر‌ها با بیان اینکه پسماند ثروت است و نباید بر زمین بماند، گفت: متاسفانه شهرداری‌ها هیچ برنامه و فکری برای چابک سازی ندارند در حالی که کار آن‌ها از دولت راحت‌تر است و ضوابط دولتی در رابطه با آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از خانه ملت،لاریجانی خطاب به مسئولان حاضر در نشست با بیان اینکه واقف به زحمات شما هستیم و کار شما در کشور از نظر روحیه مردم و مسائل تاثیرگذار است، گفت:برای پسماند کمتر چاره اندیشی شده است در حالی که در این کار پول وجود دارد ما فاینانس آن را دنبال می‌کنیم، زیرا اینکار باعث درآمدزایی برای شما می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه پسماند ثروت است و نباید بر زمین بماند، تصریح کرد: برای مدیریت پسماند باید برنامه داشته باشیم و به تولید برق از پسماند توجه شود نیاز است صدا و سیما تبلیغات مناسبی داشته باشد و تفکیک زباله مورد توجه قرار گیرد، زیرا چهره شهر را تخریب کرده است.

ضرورت کاهش هزینه شهرداری‌ها

رئیس قوه مقننه بر ضرورت کاهش هزینه شهرداری‌ها تاکید کرد و افزود: باید به فکر کاهش هزینه‌ها بود، متاسفانه شهرداری‌ها هیچ برنامه و فکری برای چابک سازی ندارند در حالی که کار آن‌ها از دولت راحت‌تر است و ضوابط دولتی در رابطه با آن‌ها وجود ندارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهرداری‌ها باید در مورد برخی امور به دولت کمک کنند، تصریح کرد: متاسفانه در کشور کمبود تکنسین داریم و آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار نگرفته است این در حالی است که برخی کار‌های شهرداری‌ها در اولویت نیست، شهرداری‌ها می‌توانند به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای توجه جدی داشته باشند، دست شما باز است و می‌توانید ورود کنید.

الویری: اگر ۴۸ ساعت کار شهرداری با خلل مواجه شود کشور به هم می‌ریزد

الویری گفت: مسائل و مشکلات شهرداری برخی بودجه‌ای و برخی بودجه‌ای نیست، طبق قانون مصوب مجلس لایحه بودجه باید هرساله به شورایعالی استان‌ها فرستاده شود، اما متاسفانه در این رابطه کوتاهی وجود دارد و در این رابطه اعتراض و شکایت خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه کردیم که براساس آن دولت و سازمان برنامه و بودجه وظیفه قانونی خود را انجام نمی‌دهند.

وی خطاب به لاریجانی با بیان اینکه تقاضا می‌کنیم نماینده ما در کمیسیون تلفیق حضور داشته باشد، افزود: در مجلس نمایندگان دولت فعالیت دارند، اما متاسفانه شورایعالی استان‌ها هیچ نماینده‌ای ندارد، اگر قرار باشد شورایعالی استان‌ها جایگاه قانونی داشته باشد که دارد، باید این موضوع حل شود.

الویری یادآور شد: لایحه مالیات بر ارزش افزوده که ایرادات فراوانی دارد، با همان موجودیت قبلی در لایحه ۹۸ پیش بینی شده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه در بودجه ۹۸، ۶ هزار میلیارد اعتبار قیر برای شهر‌های کوچک پیش بینی شده، اما برای کلانشهر‌ها چیزی در نظر گرفته نشده، ادامه داد: ما پیش بینی کردیم که حداقل باید ۱۰ درصد برای کلانشهر‌ها پیش بینی شود.

حناچی:ضرورت به رسمیت شناختن اخذ عوارض در قالب قانون مالیات محلی برای شهرداری‌ها

پیروز حناچی، شهردار تهران بر ضرورت به رسمیت شناختن اخذ عوارض در قالب قانون مالیات محلی برای شهرداری ها، گفت: توزیع مالیات حق دولت است، اما بودجه‌های عمومی ما توسط قانون بودجه سالیانه نباید نقض شود ما چیزی از دولت نمی‌خواهیم، اما چیزی از ما نیز برندارد.

وی با بیان اینکه دولت درآمد‌های محلی را به رسمیت بشناسد مشکل ما حل می‌شود، ادامه داد: اغلب شهرداری‌ها در رابطه با قیر مشکل دارند البته بعد از اعدام سلطان قیر، قیمت قیر نزولی شده است، نیاز است موضوع قیر در بودجه به صورت دائمی حل شود.

مرتضی سقائیان نژاد، شهردار قم با بیان اینکه فعالیت‌های شهرداری بسیار مهم است، تصریح کرد: متاسفانه بار شهر‌ها روی دوش شهرداری‌ها است و، اما بسیاری از شهرداری‌ها برای پرداخت حقوق با مشکل مواجه هستند.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها بودجه مستقل دارند، اما دولت تغییراتی در بودجه ایجاد و شهرداری‌ها را با مشکل مواجه می‌کند. در بودجه ۹۸ مقرر شد عوارض بند الف. ماده ۳۸ به شورای برنامه ریزی پرداخت شود؛ عوارض ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ما خیلی مهم است، اما متاسفانه به هدفمندی یارانه‌ها اختصاص یافت و امسال در تبصره ۱۴ پیش بینی شده است.

شهردار قم با بیان اینکه ما مجلس را حامی خود می‌دانیم، گفت: انتظار داریم به ما کمک کنید.

جمعیت شهرنشین کشور ۸۰ درصد است، اما تمامی خدمات توسط شهرداری‌ها ارائه می‌شود

قدرت الله نوروزی، شهردار اصفهان با بیان اینکه جمعیت شهرنشین کشور ۸۰ درصد است، اما تمامی خدمات توسط شهرداری‌ها ارائه می‌شود، افزود: خدمات رسانی شهرداری‌ها در بخش‌های زیادی جایگزین دولت شده و اگر خدمات توسط شهرداری‌ها ارائه نشود، نابه سامانی به وجود خواهد آمد.

شهردار اصفهان ادامه داد: مقرر شده عوارض آلایندگی به شهرداری‌ها پرداخت شود، اما می‌خواهند این سهم را به سازمان مالیاتی واگذار کنند؛ انتظار داریم شما به گونه‌ای تصمیم بگیرید که آرامش به ما بازگردد ما باید امسال ۳ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم، چرا باید بودجه شهرداری‌ها در بودجه دولت پیش بینی شود.

اهواز در توسعه کشور نقش اساسی دارد و کشور نیز باید در توسعه اهواز نقش خود را ایفا کند

منصور کتانباف، شهردار اهواز با یادآوری اینکه اهواز در توسعه کشور نقش اساسی دارد و کشور نیز باید در توسعه اهواز نقش خود را ایفا کند، افزود: متاسفانه متروی ما بعد از ۱۳ سال هنوز به بهره برداری نرسیده و سال گذشته بانک‌ها مانع فروش اوراق مشارکت شدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لاریجانی شهرداری پسماند ثروت درآمدزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۱۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی