Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند بیشترین خطای جراحان حین عمل جراحی زمانی روی می‌دهد که دچار استرس شدید باشند، سروصدای محیط و گفتگو‌های جنبی حین  جراحی نیز با کاهش سطح تمرکز، آنها را به سمت حرکات اشتباه سوق می‌دهد.  
در این پژوهش کارشناسان به بررسی فعالیت جراحان قلب حین عمل جراحی پرداخته و سطح استرس و ضربان قلب آنها را در کنار نتیجه جراحی بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس تحقیقات، حدود ۶۶ درصد از خطا‌های جراحی و اشتباهات حین عمل به دلیل استرس جراح، بازه زمانی کم برای نجات بیمار و سایر عوامل‌ اختلال‌زا رخ می‌دهند.

همچنین کارشناسان اعتقاد دارند کنترل میزان استرس جراحان برای کاهش میزان خطای پزشکی و افزایش میزان موفقیت عمل‌های جراحی، اهمیت فراوان دارد.

مطالعه اثر گذاری استرس جراحان بر ایجاد خطا حین عمل جراحی، حاصل پژوهش دانشمندان دانشگاه کلمبیا برروی بیماران است.


کارشناسان معتقد هستند صدای هشدار دستگاه‌های مانیتورینگ وضعیت بیمار، آلارم‌های هشدار دهنده، مکالمه‌های جانبی، ورود و خروج کادر جراحی به اتاق عمل، سروصدای محیط و مواردی از این دست  از جمله عوامل‌ برهم زننده تمرکز جراح و ایجاد استرس در پزشکان است.

آمار‌ها نشان می‌دهد فشار بر کارکنان پزشکی در تمامی دنیا وجود دارد و این عامل می‌تواند زمینه ساز بروز خطای آن‌ها شود.

اشتباهات پزشکی هر ساله سبب مرگ ۲۵۰ الی ۴۴۰ هزار نفر در کشور آمریکا و بیش از ۲۲۳۰۰ نفر در  انگلستان می‌شود.


کارشناسان در این تحقیق به پژوهش درباره جراحان مرکز جراحی دانشگاه استنفورد پرداختند، جراحان داوطلب حین جراحی پیراهنی هوشمند برتن داشتند که به اندازه‌گیری و ثبت الکتروکاردیوگرام (ECG) قلب آن‌ها پرداخت؛ با بروز استرس در جراح، ضربان و ریتم قلب دچار دگرگونی شده است.

کارشناسان اعتقاد دارند هرگونه عامل استرس زا از جمله افکارمنفی، زنگ هشدار دستگاه‌های جانبی اتاق عمل یا حتی تلفنی که پیش از عمل جراحی به جراح زده می‌شود، باعث استرس و در نتیجه بروز اشتباه در حین جراحی می‌شود.

به گفته محققان برای کاهش میزان استرس جراحان و افزایش موفقیت عمل جراحی نیاز است میزان استرس جراحان کنترل و کاهش پیدا کند، به همین دلیل راهکار‌هایی برای کاهش استرس آن‌ها باید در نظر گرفته شود.

نتیجه‌های این مطالعه در مجله جراحی انگلیس (the British Journal of Surgery) منتشرشده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف وتوقیف ۲۲ بسته نوشابه انرژی زا قاچاق در ورزنه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: عوامل کلانتری ۱۱ شهرستان ورزنه در اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق موفق به کشف وتوقیف ۲۲ بسته نوشابه انرژی زا خارجی از وانت پراید در شهر ورزنه شدند.
سرهنگ حسین بساطی افزود: در بررسی کارشناسان پلیس مشخص شد نوشابه‌های انرژی زا خارجی کشف شده بدون مجوز مثبته گمرکی است.
وی گفت: خودرو همراه با نوشابه‌های قاچاق به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال برابر برآورد کارشناسان توقیف و متهم هم به مراجع قضایی معرفی شد.

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • کشف وتوقیف ۲۲ بسته نوشابه انرژی زا قاچاق در ورزنه
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟