Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست استانداری قم گفت: نمی‌خواهیم کسانی که به استان قم سفر می‌کنند تنها برای زیارت حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران در این شهر اقامت داشته باشند، به همین خاطر باید برای طولانی شدن اقامت زائران در استان چاره‌ای اندیشید. ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمدرضا هاشمی ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیلات زائرین که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت: برای کاهش مشکلات زائرین لازم است ستاد دائمی سفر هر دو ماه یک بار در استان برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر حضور گسترده زائرین در شهر قم اظهار داشت: زمان اقامت مسافرین در شهر قم 6 ساعت بوده و این در حالی است که این زمان در شهر مشهد 48 ساعت است پس باید دلیل میزان اختلاف در این دو شهر مقدس بررسی شود.

سرپرست استانداری قم با اشاره به رفت‌وآمد 24 میلیون زائر در طول سال به استان قم ادامه داد: لازم است به امنیت، سلامت و اسکان مسافرین در این شهر بیش‌ازپیش توجه کنیم زیرا این مسائل جزو اولویت‌های مدیریت استان قم است.

قرارگاه مردمی اربعین قم به 121 هزار زائر حسینی خدمت‌رسانی کرداسکان رایگان علاقه‌مندان زیارت حرم حضرت معصومه (ع) توسط بنیاد مهدویتکاروان زائران پیاده از ساوه راهی حرم حضرت معصومه(س) می‌شوند

هاشمی با تأکید بر ضرورت نظارت کافی بر رستوران‌های استان عنوان کرد: باید شهر قم از معبر به مقصد تبدیل شود و این امر مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی تمام دستگاه‌های اجرایی است.

وی معرفی ظرفیت‌های روستاهای استان و گسترش بومگردی در استان قم به زائرین را ضروری دانست و تصریح کرد: حفاری دستگاه‌های خدمت رسان در نقاط مختلف شهر قم باید پیش از 10 اسفندماه به پایان برسد.

سرپرست استانداری قم ضمن ضرورت حضور متخصصان پزشکی در بیمارستان‌های استان در ایام تعطیلات نوروزی افزود: استان قم یک استان زیارتی بوده و تکریم زائرین در این استان بسیار ضروری است.

هاشمی با اشاره به  وجود بیش از 11 هزار تخت اقامتی در قم خاطرنشان کرد: استان قم دارای بهترین صنایع‌دستی است به همین دلیل لازم است که نمایشگاه صنایع‌دستی قم در ایام تعطیلات نوروزی برپا شود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • رزرو هتل تفلیس ارزان یا لوکس؟
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • فریادهای خانواده‌های اسرای اسرائیلی مقابل مقر اقامت بلینکن
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • قطع همکاری نواک جوکوویچ با یک مربی دیگر
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد